Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nu kommer Chromecast til salg i Danmark

Fra april måned vil den lille streaming-pind fra Google kunne købes i Elgiganten.

Skrevet af / 19/03/2014 - 15:36
Nu kommer Chromecast til salg i Danmark

Google og Elgiganten kan onsdag meddele, at Chromecast, den lille medieafspiller, som gør det muligt at få indhold fra nettet direkte over på dit TV via streaming (på næsten samme måde som via Apples AirPlay), snart kommer til Danmark.

Chromecast, som du kan sætte til alle TV’er der har en HDMI-indgang, bruges enkelt ved hjælp af din Android-baserede smartphone eller tablet – eller din bærbare PC.

Med din Chromecast får du blandt andet adgang til indhold fra Netflix og YouTube. I tillæg vil Google i tiden fremover lancere en række applikationer og tjenester.

Copy of Chromecast_Hero1_PrimaryHero

– Chromecast er den enkleste måde at få dit yndlingsindhold fra internettet til TV’et på. Det skal være enkelt for alle at kunne se sine favoritter på TV’et uanset hvor man er, og vi har nu den glæde at lancere Chromecast i en række lande over hele verden, siger Mario Queiroz, produktdirektør hos Google.

Chromecast vil i første omgang kun være tilgængelig for salg på nettet, blandt andet på Elgiganten.dk, og vil være på plads i Elgiganten-butikker i første halvdel af april i år. Produktet koster 270 kroner.

Vi er klar med en anmeldelse af Chromecast her på lydogbillede.dk i løbet af næste uge.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top