Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Ny udbyder sender tv via streaming

Watz Me Now er navnet på Danmarks nyeste tv-udbyder, der for 90 kroner om måneden, sender tv til alle dine enheder via internettet.

Skrevet af / 03/02/2014 - 14:09
Ny udbyder sender tv via streaming

Vi har tidligere testet internetbaserede tv-løsninger, men fælles for dem alle var, at man skulle være internet-kunde hos udbyderen for at kunne modtage dennes tv-signaler. Sådan er det ikke hos Watz Me Now, som for 90 kroner om måneden tilbyder brugeren en fuld tv-pakke på alle tænkelige enheder. Internetforbindelsen må man selv bekymre sig om.

En af de smarte features er, at alle programmer i programguiden er tilgængelige i op til 48 timer. Det betyder, at man i programguiden nemt kan navigere rundt i både de programmer, der vises i øjeblikket, og i allerede viste programmer og vælge præcist det program, man ønsker at se lige nu, forklares det i den pressemeddelelse, firmaet netop har udsendt omkring lanceringen.

“Vi kalder det ’TV til Tiden’, hvilket betyder, at du kan se TV, hvor du vil og når du vil. Det forudsætter blot, at man har adgang til internettet via Wi-Fi, 3G eller 4G, og kræver ingen irriterende bokse”, forklarer Søren Bruun, der er medstifter og direktør i Watz Me Now.

Watz Me Now vil gøre alt det modsatte af de traditionelle udbydere. TV-kunderne bindes ikke til deres abonnement og tvinges ikke til at betale gebyrer.

“I princippet sælger vi frihed og uafhængighed fra dit TV, uden at du behøver være bange for at gå glip af noget”, udtaler Lars Taagaard Christiansen, den anden medstifter og adm. direktør.

Netflix som har eksisteret på det danske marked i lidt over et år har allerede ændret de danske TV-vaner til målrettet at se det man vil når man vil. Watz Me Now kommer på tilsvarende vis til at tilbyde alt det indhold fra traditionelle TV-kanaler, som Netflix ikke har, i form af nyheder og aktualitetsprogrammer med mere, fra stationer som f.eks. DR og TV2.

Søren Bruun fortæller videre, at et Watz Me Now-abonnement kan deles med andre i husstanden, således at man kan se TV på op til fire forskellige enheder på én gang.

En grundpakke med 15 kanaler kommer kun til at koste 90 kr. For den pris fås seks DR-kanaler, TV 2 samt otte nabolandskanaler.

Ud over grundpakken bliver der mulighed for at tilkøbe ekstrakanaler efter eget ønske. Watz Me Now forhandler med en lang række TV-stationer og forventer at kunne tilbyde et stort antal af de mest populære TV-kanaler i løbet af 2014.

Watz Me Now er officielt lanceret i dag, den 3. Februar 2014.

Og deres App til iPhone og iPad, kan også downloades nu via App Store.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top