annonce
annonce
annonce

Pro-ject fornyer sine pladespillere

Den prisrimelige testvinder Debut Carbon kommer i en ny version, og den nyere Xtension 9 kommer endelig i en længe ventet entusiastudgave.

Tilføj som favorit

Pro-ject laver pladespillere i alle prisklasser. Den nye Xtension 9 (herover) er langt fra den dyreste, selv med en startpris på ca. 16.000 kr. Spilleren blev vist på High-End messen i München i 2013, og kommer først i butikkerne i februar.

Den har fået et massivt chassis, klædt i højglanslakeret oliven, mahogni eller sort lak og leveres med 9-tommers Evolution tonearm og indbygget Speed Box strømforsyning, med helstøbt aluminumstallerken og fornuftige fødder. Her er den vist i oliventræ og med støvlåg.
xtension9_3

Testvinderen Debut Carbon kommer i ny version, kaldet DC, og leveres fra nytår med opgraderet DC-motor. Pladespilleren med den nye motor, som angiveligt skal være mere stabil og give mere ro i lydbilledet, vil kunne fås i tre varianter. Grundversionen Debut Carbon DC med påmonteret Ortofon OM10-pickup kommer til at koste  ca. 3.500 kr.

En anden version er fiks og færdig, lige til at bruge med det samme. Den hedder Debut Carbon DC 2M Red, og den har en endnu bedre Ortofon-pickup påmonteret til ca. 4.000 kr. Endelig er der Debut Carbon DC Esprit til ca. 4.500 kr. Den har samme 2M Red-pickup, men med aftageligt kabel og akryltallerken, som vist på billedet:

Debut-Carbon-DC

Testen af Debut Carbon Esprit kan du læse her:

1xpression Carbon Classic er en finere udgave af 1xpression Carbon, som leveres med en 8,6-tommers Evolution-arm, en sølvfarvet udgave af Ortofon 2M, kaldet 2M Silver pick-up, og med finish i højglans-oliven, mahogni, hvitd eller sort, til ca. 7.500 kr.

1xpressioncarbonclassic

Pladespilleren vil forsat kunne leveres i 1xpression Carbon-udgaven, med sandwichtallerken og 2Mred-pickup til ca. 6.500 kr.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Skriv et svar

annonce

Læs også

AudioQuest DragonFly Cobalt

AudioQuest DragonFly Cobalt

Tilslut en bærbar DAC, og forbered dig på noget, du aldrig før har hørt fra mobilen.

Tilføj som favorit
Forbedret McIntosh

Forbedret McIntosh

McIntosh ruller en ny generation af forforstærkere ud, og det betyder, at den fantastiske C2600 får en opdatering.Tilføj som favorit
Ny serie Gryphon-forstærkere

Ny serie Gryphon-forstærkere

Danske Gryphon Audio viser en ny serie frem på high-end-showet i Hongkong.Tilføj som favorit
Naim Uniti Star

Naim Uniti Star

For de mange, der samler på CD’er og kan lide at streame musik, bliver det svært at finde noget bedre end Naim Uniti Star.

Tilføj som favorit
Aune S6 Pro

Aune S6 Pro

Aune S6 Pro er lige dele DAC og hovedtelefonforstærker – men bedst, hvis du kan udnytte begge dele.

Tilføj som favorit
Como Audio Bluetooth Turntable

Como Audio Bluetooth Turntable

De har kun én pladespiller på programmet, som til gengæld er rigtig god – og trådløs.

Tilføj som favorit
Sony PS-LX310BT

Sony PS-LX310BT

Med et par trådløse hovedtelefoner og Sonys nye pladespiller er du klar til din første vinylsamling.

Tilføj som favorit
Lyngdorf TDAI-3400

Lyngdorf TDAI-3400

Kombinationen af højttalere og stueindretning er altid svær. Lyngdorf Audio vil uskadeliggøre dit lytterums dårlige indflydelse.

Tilføj som favorit
annonce
Luk menu