Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Sådan bliver Samsung Galaxy S6

Specifikationerne for Samsungs næste Galaxy-telefon er blevet lækket på nettet.

Skrevet af / 08/12/2014 - 14:01
Sådan bliver Samsung Galaxy S6

Det er ikke nogen hemmelighed, at Samsung storfloppede med Galaxy S5 i en sådan grad, at hovederne siden har rullet flittigt i det koreanske firma. Det har lagt et ekstra stort pres på næste Galaxy-model. Af samme grund har den fået kodenavnet Zero, hvilket antyder, at man denne gang er startet helt forfra med et nyt design.

Der bliver angiveligt tale om et mere eksklusivt design med unibody-skal i aluminium, og med detaljer, som leder tanken hen på Galaxy Alpha, som blev modtaget langt bedre end Galaxy S5. Det rygtes også, at S6 vil komme i to varianter. Den ene vil få samme buede kant som Galaxy Note Edge og vil derfor få navnet Galaxy S6 Edge.

Der er tidligere blevet lækket visse nøgleoplysninger om mobilen, men nu er alle specifikationer blevet afsløret. Hvis rygterne holder vand, får S6 en monsterskærm på hele 5,5″ og Quad HD-opløsning (2.560 x 1.440 pixel). Der vil være et 20 megapixel-kamera med autofokus-teknik fra systemkameraer, 64-bits Exynos 7420/Snapdragon 810-processor, 3 GB RAM og op til 128 GB lager. Den vil desuden være vejrbeskyttet og have fingeraftrykslæser samt en meget batterivenlig GPS.

Galaxy S6 forventes at blive lanceret i begyndelsen af næste år. (Billedet for oven er en tegners bud på, hvordan den måske kommer til at se ud)

Her er alle specifikationerne

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top