Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Sådan bliver Apples nye tv-løsning

Den lille sorte boks fra Apple kan i dag ikke voldsomt meget, men skal vi tro stor amerikansk avis, så vil det ændre sig meget snart.

Skrevet af / 20/08/2012 - 11:58
Sådan bliver Apples nye tv-løsning

Apple TV er en lille sort boks, der tilsluttes fjernsynet og som giver adgang til iTunes-biblioteket af film, serier og musik. Ikke den helt store revolution, hvis ikke man kan benytte sig af den amerikanske version med netop tv-serier og film i stor stil.

Men ifølge avisen Wall Street Journal skal det til at ændre sig. De mener at vide, at om kort tid vil Apple ændre boksen funktioner, så det mere mener om en settop-boks, som vi kender fra de danske tv-udbydere.

Boksen vil kunne optage og vise direkte tv, og Apple arbejder endda på muligheden for at man kan tilgå optagelserne, slette dem og mere på computeren – Mac såvel som PC.

Deres store håb er at lave en boks, der sletter forskellen mellem direkte og on demand, så man sådan set kan styre hvornår og hvor man vil se de forskellige tv-programmer.

Stor opgave foran sig
Denne manøvre kræver dog en del større aftaler med tv-selskaberne, hvor det blandt andet herhjemme skal være med hjælp af TV 2, DR, Viasat og alle de andre. Ikke just en nem opgave, at gøre over hele verdenen. Dog skulle de være i dialog med en af de største kabel-selskaber i USA, Time Warner Cable om netop at give deres kunder lov til at benytte en Apple boks som settop-boks

Ved at lave sådan en boks vil de konkurrere mod de mere gænge kabel-tv-bokse, og der har da også længe været rygter om, at Apple arbejder på en decideret fladskærm, hvor nogle af disse muligheder vil kunne ske.

Men boksen er nu kommet i spil, og egentlig giver det også ganske god mening. Men Apple afviser ikke overraskende artiklen i Wall Street Journal som rygter og spekulationer.

Hvad tror du?

Kilde: Wall Street Journal

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

0
Lyd & Billede
Scroll to Top