Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Se 14 minutter lang trailer for Game of Thrones

Fjerde sæson af successerien, Game of Thrones, er på trapperne. HBO har produceret en kort dokumentar, der går bag kulisserne.

Skrevet af / 10/02/2014 - 17:04
Se 14 minutter lang trailer for Game of Thrones

En af tidens mest populære tv-serier, Game of Thrones, som kører på HBO og i Danmark kan ses på HBO Nordic, er nu nået til fjerde sæson. Den starter 6. april på HBO i USA, og vil derfor kunne streames i Danmark fra den 7. april.

Sidste sæson sluttede dramatist med The Red Wedding, hvor både The King of the North, Rob Stark, samt hans mor og det meste af Stark-hæren blev myrdet og udslettet af den forræderiske Lord Walter Frey som hævn for, at Rob Stark gik imod sit løfte og giftede sig med en anden end Freys datter.

Samtidig er Jaime Lannister (spillet af danske Nikoaj Coster-Waldua) tilbage i King’s Landing, men er uden sin sværdarm, som han mistede på rejsen tilbage til hovedstaden, ikke den mand, han var engang.

Jon Snow er tilbage på Castle Black, mens hans halvbror, Bran Stark, nu befinder sig nord for The Wall i sin jagt på den tre-øjede ravn.

Stannis Baratheon modtager en ravn med advarslen fra Maester Aemon om, at de udøde White Walkers er på vej til at krydse The Wall og snart vil være en trussel mod hele Westeros. Og Daenerys Targaryen’s drager er blevet voksne…

Kort og godt er der lagt op til endnu mere drama og masser af hævn i den fjerde sæson, og hvis vi skal dømme efter den 14 minutter og 30 sekunder lange “trailer”, som HBO netop har offentliggjort om fjerde sæson, så kommer vi ikke til at kede os.

Du kan se den – inklusive masser af klip fra den kommende sæson og svar på spørgsmål stillet af fans via Twitter – her:

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top