Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Sikkerhedskontrol afslører billig iPhone

En budget-udgave af iPhone er en realitet. Navnet bliver iPhone 5C.

Skrevet af / 29/07/2013 - 19:04
Sikkerhedskontrol afslører billig iPhone

Rygterne om en kommende billig-udgave af Apples iPhone har været mange, men nu er der kommet kød på historien – og det fra en ret uventet kilde.

En amerikansk baseret organisation, China Labor Watch, som beskæftiger sig med arbejdsforhold i Kina, har i en undercover-aktion besøgt og kontrolleret én af de fabrikker, som leverer til Apple, og denne gang var der ikke tale om skandaleramte Foxconn, men derimod virksomheden Pegatron, som var genstand for tilsynet. Det skriver Wall Street Journal.

screen-shot-2013-07-28-at-9-27-30-pm1

I tilsynsrapporten, som i øvrigt kritiserer Pegatron skarpt for diverse grove overtrædelser af reglerne for sikkerhed, arbejdsvilkår med videre, skriver en af organisationens medarbejdere blandt andet, at “dagens arbejde var at lime beskyttelsesfilm på telefonens plastic-bagcover for at forhindre ridser, mens den befinder sig på transportbåndet. Denne iPhone med plastic-cover vil snart blive lanceret på markedet af Apple.”

I følge rapporten producerer Pegatron “iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 og lavpris plastic-iPhones.” iPhone 5C blev endnu ikke masseproduceret, da China Labor Watch besøgte Pegatron.

Historien bakkes i øvrigt op af et billede af en ny iPhone-indpakning, hvorpå man tydeligt kan se navnet “iPhone 5C”. Billedet, som kan ses over denne artikel, blev bragt for få dage siden af den kinesiske iPhone-blog, WeiPhone.com. Vi kan selvfølgelig ikke vide med sikkerhed, om Apple også rent faktisk ender med at lancere iPhone 5C på markedet. Der kan være tale om et produkt, der aldrig ser dagens lys i butikkerne, men at en billig-iPhone er under udvikling og eksisterer i den virkelige verden, er nu sikkert og vidst!

Kilde: Gizmodo

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

0
Lyd & Billede
Scroll to Top