TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

IFA 2024: SharkNinja lancerer mere end 20 nye produkter

For første gang går Ninja ind på markedet for espressomaskiner, mens Shark er klar med hjælp til kæledyrsejere, der kæmper en ulige kamp mod hår og andre efterladenskaber.

Skrevet af / 05/09/2024 - 12:25
IFA 2024: SharkNinja lancerer mere end 20 nye produkter

Shark og Ninja er to mærker fra ét og samme firma, som hjælper med alt lige fra madlavning til rengøring. Og efter dagens pressekonference på forbrugerelektronikmessen IFA i Berlin kaster SharkNinja sig også over kaffebrygning.

Ninja Luxe Café

Blandt dagens mange nyheder – i alt 23 nye produkter, dog er det ikke alle, der kommer i de danske butikker – var nemlig de to espressomaskiner Ninja Luxe Café Essential og Ninja Luxe Café Premier. Begge maskiner kommer med såkaldt Barista Assist Technology og Hands-free Dual Froth System, så man slipper for at gætte dig frem, som man ellers kan være nødt til med visse andre halvautomatiske espressomaskiner. På baggrund af den valgte drik anbefaler Ninja Luxe Café den optimale formalingsgrad, og under brygningen justerer den både tryk og temperatur for at give dig den perfekte kop kaffe, lover SharkNinja.

Ninja Luxe Café
(Foto: Peter Gotschalk)

Maskinerne skal gøre det nemt at brygge kaffe i cafékvalitet – fra enkeltshots, dobbeltshots og firedobbelte shots til klassisk, fyldig filterkaffe eller iskaffe og koldbrygget kaffe i størrelserne 170 ml til 530 ml. Koldpresset espresso brygges langsommere ved en lavere temperatur og et lavere tryk, så den bliver mere cremet og smagfuld.

Annonce

Ninja Double Stack SL300

Blandt andre Ninja-nyheder bør den nye version af den populære Double Stack-airfryer nok også nævnes. Den nye Ninja Double Stack 7,6L SL300 airfryer med to skuffer er således blevet 25 % smallere uden at gå på kompromis med kapaciteten, påpeger SharkNinja.

Ninja Double Stack SL300
(Foto: Peter Gotschalk)

Hver skuffe kan rumme 3,8 liter, og hvis man vil tilberede vidt forskellige typer mad, kan man betjene de to skuffer hver for sig og for eksempel vælge to forskellige temperaturer og funktioner. Det betyder dog ikke, at maden bliver færdig på forskellige tidspunkter – SYNC-funktionen sørger for, at maden i begge skuffer er klar samtidig.

Ninja Slushi

Slushmaskinen Ninja Slushi Frozen Drink Maker er allerede en stor succes i USA, hvor produktet blev lanceret tidligere i år, og nu får europæiske forbrugere også fornøjelsen af produktet, fortalte SharkNinja i forbindelse med pressekonferencen.

Ninja Slushi
(Foto: Peter Gotschalk)

Ninja Slushi kan fremstille frosne drikkevarer på 30 minutter, og maskinen har ikke brug for is. I stedet gør den såkaldte RapidChill-teknologi arbejdet. Man skal blot hælde væske i den nemme påfyldningsbeholder, vælge et af de fem forudindstillede programmer, og på kun 30 minutter er den frosne drik klar.

Shark PowerDetect

Når vi forlader køkkenet, skifter firmaets produkter navn til Shark, og SharkNinja har lanceret et utal af nye støvsugere i den såkaldte Shark PowerDetect-serie, herunder både stangstøvsugere og robotstøvsugere.

Begrebet “PowerDetect” dækker over, at alle de nye støvsugere kan registrere snavs og øge sugekraften efter behov.

 

De nye ledningsfri stangstøvsugere – Shark PowerDetect Cordless Vacuum (IP1251) samt Shark PowerDetect Clean & Empty Cordless Vacuum (IP3251) – kommer desuden begge med et såkaldt DuoClean Detect-mundstykke, der er designet til at fungere både fremad og baglæns for at gøre rengøringen hurtigere.

Shark PowerDetect Clean & Empty Cordless Vacuum Cleaner har en base, hvor den automatisk lades op og tømmer snavs ud efter støvsugningen, så man slipper for at håndtere snavs i op til 45 dage ad gangen.

Shark Power Detect
(Foto: Peter Gotschalk)

Når det gælder de tre nye robotstøvsugere, kommer de alle med såkaldt NeverStuck-teknologi, så robotten automatisk hæver sig for at bevæge sig over forhindringer og krydse dørtærskler. Alle robotterne benytter desuden 360-graders LiDAR til at navigere rundt i hjemmet.

Shark PowerDetect NeverTouch Pro 2-i-1 selvtømmende, selvfyldende og selvrengørende robotstøvsuger og -moppe (ja, det ER et langt produktnavn, red.) leveres med en base, hvor støvsugeren automatisk får tømt snavset ud, fyldt vand på, bliver rengjort og moppen bliver tørret. Shark PowerDetect selvtømmende robotstøvsuger har samme funktioner, men leveres altså uden moppe.

Shark Power Detect Never Touch
(Foto: Peter Gotschalk)

Shark StainStriker HairPro Pet

Sidst, men ikke mindst, lancerede SharkNinja et nyt produkt til kæledyrsejere med det mundrette navn Shark StainStriker HairPro Pet pletfjerner og tæpperenser. Den kompakte, bærbare enhed kan fjerne genstridige pletter og pels helt uden brug af varme eller forbehandling, lover producenten.

Hår og pels føres direkte via et separat håropsamlingsfilter til beholderen til snavset vand, så hårene ikke blokerer maskinen, filtrer sig sammen i børsten eller samler sig i klumper på gulvet.

Shark Stain Striker
(Foto: Peter Gotschalk)

Produktet benytter Sharks egenudviklede sortiment af dobbeltrengøringsløsninger, som aktiveres ved kontakt med hinanden.

SharkNinja har ikke oplyst noget specifikt vedrørende pris eller tilgængelighed for de mange nye produkter, men beder blot forbrugerne om at følge med på www.ninjakitchen.eu og www.sharkclean.eu.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Nyhed

LB+ Total uge

Fuld adgang til alt indhold i en uge

LB+ Total måned

Fuld adgang til alt indhold i en måned

LB+ Total 12 måneder

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder

25,- / for 1 uge
49,- / for 30 dage
93.25,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Annonce

Hot Brew, Cold Brew og Light Brew

Sover du med dårlig luft?

Roterende Matter-hjul

Nyt Smart Home-mærke med nemme produkter

Ny smart hub og kombinerede skaft- og robotstøvsugere

Mova viser robotstøvsugere på IFA

Roborock fejrer 10 års jubilæum med lanceringen af to nye robotstøvsugere

Aqaras smarte gadgets på IFA

Nye loftlamper fra Philips Hue

Anker sætter turbo på strømmen

Syndflod af nye produkter fra SharkNinja

Energibesparende hvidevarer fra Samsung

Scroll to Top