TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Integreret kølefryseskab fra Siemens i størrelse XL og XXL

De seneste år er fritstående køle- og fryseskabe vokset i størrelse, fortæller Siemens, som nu lancerer integrerede kølefryseskabe med større volumen.

Skrevet af / 01/10/2023 - 09:00
Integreret kølefryseskab fra Siemens i størrelse XL og XXL

To klare tendenser, der har øget efterspørgslen efter større køleskabe, er storindkøb og mere frisk frugt og grønt i hjemmet, fortæller Siemens, som nu lancerer kombinerede køle- og fryseskabe med en højde på 193,5 cm (i stedet for standardhøjden på 178 cm) til indbygning i en niche, der enten er 75 eller 55 cm bred.

XXL-modellen er 70,8 cm bred og har 45 procent mere volumen end et standardskab, mens XL-modellen i standardbredden 55 cm har 11 procent mere volumen end et standardskab, oplyser Siemens.

Vi er stolte af at kunne lancere de nye indbyggede kølefryseskabe XL og XXL i Nordeuropa allerede nu (1/9 2023). Vi har samarbejdet med flere køkkenproducenter, som nu kan tilbyde en god indbygningsløsning til større apparater. Vi anbefaler, at de, der ønsker det nye Siemens XXL med en større volumen indbygget i deres nye køkken, kontakter deres køkkenforhandler for at gennemgå mulighederne,” siger Johannes Rogert, produktchef hos Siemens Home Appliances.

Siemens oplyser, at de nye kølefryseskabe har meget store skuffer til frugt og grønt, et hyperFresh-system med justerbar luftfugtighed og et separat rum med en temperatur tæt på 0 °C, som holder fisk og kød frisk i længere tid. Frysedelen har noFrost (automatisk afrimning), og XXL iQ500-serien har freezerLight, som oplyser fryseområdet for bedre synlighed.

Pris og tilgængelighed

XXL kølefryseskabet KB96NSDD0 (energiklasse D) er en del af iQ500-serien og har 284 liter køl og 98 liter frys. Prisen er omkring 17.000 kroner.

XL-kølefryseskabene KI96NSFD0 (energiklasse D), KI96NVFD0 (energiklasse D) og KI96NNSE0 (energiklasse E) er en del af iQ300-serien og har 215 liter køleskab plus 75 liter fryser. Prisen er omkring 11.500 kroner.

Læs også Banebrydende køle- og fryseskab fra Electrolux Til efteråret lancerer Electrolux et nyt køle- og fryseskab med Cooling 360°-teknologi og indervægge fremstillet af 70 % genbrugsplast.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Nyhed

LB+ Total uge

Fuld adgang til alt indhold i en uge

LB+ Total måned

Fuld adgang til alt indhold i en måned

LB+ Total 12 måneder

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder

25,- / for 1 uge
49,- / for 30 dage
93.25,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Roborock fejrer 10 års jubilæum med lanceringen af to nye robotstøvsugere

Aqaras smarte gadgets på IFA

Nye loftlamper fra Philips Hue

Anker sætter turbo på strømmen

Syndflod af nye produkter fra SharkNinja

Energibesparende hvidevarer fra Samsung

Smartere låse til lejligheder fra Yale

En ægte rengørings-blæksprutte fra Bosch

El-kedlernes lavalampe

Kraftfuld stangstøvsuger fra Dreame

Ambilight for folk uden Philips

Firedobbelt smart grilltermometer

Scroll to Top