Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

iRobot Roomba combo 10 Max + Autowash

Dockingstationen rengør ikke kun robotstøvsugeren, men også sig selv.

Af / 24/07/2024 - 14:45
iRobot Roomba combo 10 Max + Autowash

Da vi testede den daværende premiummodel, Roomba Combo J9+ tidligere på året, var en af vores klager, at den ikke gjorde selve moppen ren. Det ser ud til, at iRobot har lyttet, for i den nye iRobot Roomba combo 10 Max + Autowash gør den netop det. Men det ville bare være at indhente konkurrenterne, så de går endnu længere. Den rengør endda rengøringsstationen, efter at moppen er blevet vasket. Du kan endda starte en selvrensende cyklus, når du synes, det er ved at være tid.

(Foto: iRobot)

Med modroterende ruller og 100 procent mere sugekraft samt en sidebørste skulle den være i stand til at håndtere støv, dyrehår og snavs. En tæppesensor, der øger sugestyrken på tæpper, og en skrubbebevægelse i moppen gør det muligt at rengøre mere effektivt. I modsætning til konkurrenterne løfter den ikke bare moppen en smule fra overfladen, men hæver den til toppen for at sikre, at den ikke drypper snavset vand ned på tæpperne.

Læs også Bliver bedre og bedre En robotstøvsuger med en prisseddel, som får mig at dobbelttjekke informationen to gange. Det her skal bare være godt.

Den har selvfølgelig automatisk kortlægning af hjemmet og kører uden om glemte ting på gulvet. Men den er også bedre til at opdage snavsede områder og gør dem lidt ekstra rene, ligesom et menneske.

RoombaCombo_10Max_Photo_Studio_LeftFacing_PadLift_4000x4000 RoombaCombo_10Max_Photo_Studio_PadLifted
<
>
(Foto: iRobot)

Men frem for alt er der forbedringer i dockingstationen. Den tømmer automatisk snavset ned i en forseglet pose, fylder moppebeholderen op og vasker og tørrer moppekluden. Med “Autowash” rengøres stationen også efter rengøring af robotstøvsugeren. Du kan også bede støvsugeren om at vaske moppen efter rengøring af f.eks. badeværelset for at undgå at sprede bakterier.

(Foto: iRobot)

 

Annonce

Ved at kombinere grundigt testede innovationer som Auto-Retract-moppen, firetrins-rengøringssystemet, Dual Multi-Surface-børsterne og pålidelig undgåelse af objekter med den nye AutoWash-dockingstation giver Roomba Combo 10 Max kunderne vores mest komplette løsning til effektiv støvsugning og dybdemopning af flere gulvtyper,” siger Barry Schliesmann, produktchef hos iRobot.

På indersiden sker der også ting og sager for at øge kompatibiliteten med det intelligente hjem. Inden længe vil en opdatering gøre Roomba combo 10 Max kompatibel med Matter-standarden og integreret med Apple Home.

Pris og tilgængelighed

iRobot Roomba combo 10 Max + Autowash kommer til salg i midten af september til 11.999 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Kun 4 kr

Efterårs tilbud

Fuld adgang til alt indhold i 4 uger for 4 kr

LB+ Total måned

Fuld adgang til alt indhold i en måned

LB+ Total 12 måneder

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder

4,- / for 4 uger
49,- / for 30 dage
93.25,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Annonse

Apple satser på det intelligente hjem

Flere problemer for Ecovacs: Hackere jagtede hund med robotstøvsuger

Bliver du overvåget af din robotstøvsuger?

En trio af espressomaskiner

Roomba Essential kan nu passe sig selv

Mere end bare pizza

Aarke Coffee System

Xiaomi hjælper med rengøringen

Batteridreven sneslynge fra Ryobi

Dirigera & Matter

Ny espressomaskine og kværn

Vask og tør mere på én gang

Lyd & Billede