TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Kaffemaskine med udskiftelig bønnebeholder

De'Longhi lancerer den fuldautomatiske espressomaskine Rivelia, hvor du nemt kan skifte bønnebeholder og afprøve nye bønner.

Skrevet af / 05/10/2023 - 09:00
Kaffemaskine med udskiftelig bønnebeholder

Med en nem måde til at skifte mellem forskellige bønner, et brugervenligt display og et elegant design præsenterer De’Longhi Rivelia som den ultimative kaffemaskine til forbrugere, der ønsker at skifte til en ny kaffeoplevelse.

Med dagens uendelige udvalg af kaffebønner på markedet, fra lys ristning til ekstra mørk ristning, unikke blandinger og forskellige oprindelser, er valget af kaffebønner en kunst i sig selv, mener virksomheden og tilføjer, at Rivelia gør det muligt at skifte mellem forskellige kaffebønner med Bean Switch System, hvor brugeren bestemmer, om de resterende bønner i maskinen skal bruges til at brygge endnu en kop, eller om beholderen bare skal tømmes for at skifte til en anden bønne.

Der medfølger to bønnebeholdere, så man nemt kan udforske forskellige bønner.

”Det er en udfordring at finde ud af, hvilken type af bønne eller ristningsgrad man bedst kan lide, og vi anbefaler altid, at man prøver sig frem. Det er derfor en stor glæde at kunne præsentere Rivelia, der med en udskiftelig bønnebeholder gør det muligt at udforske og prøve forskellige bønner af – og samtidig få helt nye, spændende kaffeoplevelser,” fortæller Victoria Avén, Brand Manager hos De’Longhi Scandinavia.

Rivelia er udstyret med Bean Adapt Technology, som hjælper med at indstille de rigtige parametre for temperatur, formalingsgrad og intensitet, baseret på den specifikke bønne og valgte ristningsgrad. Brugeren kan gemme indstillinger for op til seks forskellige kaffebønner i maskinen.

Rivelia tilbyder 16 forskellige kaffedrikke, som kan tilpasses efter brugerens ønsker. Et 3,5-tommers farvedisplay med swipe-funktion, brugervenligt interface og visuelle animationer viser vejen fra bønne til en perfekt kop kaffe, forklarer De’Longhi og tilføjer, at den nye funktion Coffee Routines lærer brugerens kaffevaner at kende og tilpasser menuen efter præferencer og forskellige tidspunkter på dagen.

Brad Pitt i andet kapitel af “Perfetto”

I forbindelse med lanceringen af Rivelia præsenterer De’Longhi det andet kapitel i den globale “Perfetto”-kampagne med sin varemærke-ambassadør Brad Pitt.

Læs også Farveglad espressomaskine fra Smeg Smeg har lanceret en halvautomatisk espressomaskiner i et blødt afrundet design, og den fås i seks farver.

Pris og tilgængelighed

De’Longhi Rivelia fås i to forskellige versioner, hvoraf den ene har manuel mælkeskumning, mens den anden har LatteCrema Hot Technology, som ifølge virksomheden giver perfekt mælkeskum med både mælke- og plantebaserede alternativer. Der er desuden forskellige farver at vælge imellem: sort, beige, hvid og gråblå. Prisen er henholdsvis 5.249 kr. og 5.999 kr.

Læs også Fint skum selv med plantebaseret mælk Sage lancerer nu Barista Touch Impress - en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der er designet til at skumme både komælk og plantebaseret mælk til et fantastisk silkeblødt mikroskum.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Nyhed

LB+ Total uge

Fuld adgang til alt indhold i en uge

LB+ Total måned

Fuld adgang til alt indhold i en måned

LB+ Total 12 måneder

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder

25,- / for 1 uge
49,- / for 30 dage
93.25,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Roborock fejrer 10 års jubilæum med lanceringen af to nye robotstøvsugere

Aqaras smarte gadgets på IFA

Nye loftlamper fra Philips Hue

Anker sætter turbo på strømmen

Syndflod af nye produkter fra SharkNinja

Energibesparende hvidevarer fra Samsung

Smartere låse til lejligheder fra Yale

En ægte rengørings-blæksprutte fra Bosch

El-kedlernes lavalampe

Kraftfuld stangstøvsuger fra Dreame

Ambilight for folk uden Philips

Firedobbelt smart grilltermometer

Scroll to Top