Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nya espressomaskiner fra Wilfa

Wilfa lancerer en ny serie espressomaskiner, kaldet Volo, som består af helautomatiske maskiner til bønner.

Af / 05/10/2024 - 09:00
Nya espressomaskiner fra Wilfa

Volo er navnet på Wilfas nye espressomaskiner – udviklet og designet i Norge – og virksomheden tilbyder tre forskellige modeller, en til bønner og to til kapsler.

Volo Automatic

Volo Automatic er en fuldautomatisk espressomaskine med beholder til 150 gram bønner, aftagelig vandtank på 1,5 liter og medfølgende mælkeskummer, der kan rumme 2,4 dl. Volo Automatic bruger 8-12 gram kaffebønner pr. espressoshot, og man kan lave enkelt eller dobbelt espresso – samt lungo, latte macchiato og cappuccino.

Ifølge Wilfa serveres kaffen ved en høj temperatur på op til 85 grader, hvilket betyder, at maskinen leverer en af de varmeste espressoer på markedet. Maskinen er udstyret med et LED-panel med touch-knapper og hukommelsesfunktion, og man kan vælge mellem fem forskellige formalingsgrader.

Volo Automatic måler 18 x 40 x 31,5 cm (B x D x H) og vejer 7,4 kg.

Volo Capsule

Volo Capsule er en kapselmaskine, som leveres med tre adaptere, hvilket gør den kompatibel med Nespresso-kapsler (ikke Vertuo), Dolce Gusto-kapsler og espresso-formalet kaffe. Maskinen har en indbygget (aftagelig) mælkebeholder, der kan rumme 350 ml, og en dampdyse.

Annonce

Volo Capsule serverer kaffen ved en temperatur på 88 grader, en af de varmeste på markedet ifølge Wilfa, hvilket skulle hjælpe med at ekstrahere maksimalt med smag.

Kaffemængden kan justeres mellem 25-250 ml, og tre forudindstillede kopstørrelser – espresso, lungo og grande – gør den nem at bruge. Vandtanken rummer 1,6 liter og er aftagelig, og maskinen betjenes via et LED-panel med touch-knapper.

Volo Capsule måler 17,5 x 30 x 29 cm (B x D x H) og vejer 5,3 kg.

Volo Capsule Mini

Volo Capsule Mini er en kompakt kaffekapselmaskine, der ligesom Capsule leveres med tre adaptere, hvilket gør den kompatibel med Nespresso-kapsler (ikke Vertuo), Dolce Gusto-kapsler og espresso-formalet kaffe, og den serverer ligeledes kaffen ved en temperatur på 88 grader.

Maskinen er meget kompakt og mangler en mælkeskummer. Ellers fungerer den som sit større familiemedlem Capsule med et LED-panel med touch-knapper og tre forudindstillede kopstørrelser. Den aftagelige vandtank rummer dog kun 0,8 liter.

Volo Capsule Mini måler 11 x 27 x 26 cm (B x D x H) og vejer 4,1 kg.

Wilfa-VoloAutomatic Wilfa-VoloCapsule1 Wilfa-VoloCapsuleMini
<
>
Wilfa Volo Capsule Mini. Foto: Wilfa

 

Pris og tilgængelighed

Wilfa Volo Automatic koster 5.229 kroner, Volo Capsule koster 1.959 kroner, og Volo Capsule Mini koster 1.179 kroner. Først- og sidstnævnte model er tilgængelige nu, mens Capsule er på vej.

Læs også Termobrygger fra Wilfa Wilfa udvidede for nylig sin Performance-serie med en meget kompakt model, og nu udvides serien yderligere med lanceringen af termobryggeren Performance Thermo.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Kun 4 kr

Efterårs tilbud

Fuld adgang til alt indhold i 4 uger for 4 kr

LB+ Total måned

Fuld adgang til alt indhold i en måned

LB+ Total 12 måneder

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder

4,- / for 4 uger
49,- / for 30 dage
93.25,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Annonse

Apple satser på det intelligente hjem

Flere problemer for Ecovacs: Hackere jagtede hund med robotstøvsuger

Bliver du overvåget af din robotstøvsuger?

En trio af espressomaskiner

Roomba Essential kan nu passe sig selv

Mere end bare pizza

Aarke Coffee System

Xiaomi hjælper med rengøringen

Batteridreven sneslynge fra Ryobi

Dirigera & Matter

Ny espressomaskine og kværn

Vask og tør mere på én gang

Lyd & Billede