Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Philips Pet Series – smarte produkter til kæledyr

Versuni har lanceret to produkter i den nye Philips Pet Series af smarte kæledyrsprodukter - en foderautomat og en vandbeholder.

Skrevet af / 21/06/2024 - 10:05
Philips Pet Series – smarte produkter til kæledyr

De to nye produkter i Philips Pet Series er designet til at give dit kæledyr (læs din kat eller lille hund) mad og drikke døgnet rundt, selv når du ikke er hjemme, og du kan planlægge dit kæledyrs måltider, så de bliver serveret i de rette portionsstørrelser og på de rigtige tidspunkter.

Philips Smart Feeder med kamera er et opkoblet produkt, der styres via Philips Pet Series-app’en (Android/iOS), hvor du kan planlægge nøjagtige portioner på forhånd og følge dit kæledyrs fodringsplan. Du kan også se dit kæledyr i realtid via app’en og sågar tale med det via tovejs stemmefunktion. App’en giver dig også mulighed for at modtage meddelelser direkte på din mobiltelefon, så du kan holde øje med dit kæledyr, selv når du ikke er hjemme.

Foderautomaten har et forseglet design og anti-tilstopningsteknologi, som ifølge virksomheden holder maden frisk i op til 30 dage. Kapaciteten er 4,5 liter, og den er designet til tørfoder i størrelserne 2-12 mm. Kameraet har 1.080P-opløsning og nattesyn, og batteribackup-funktionen forhindrer, at måltidet afbrydes under strømafbrydelser.

Philips-vandbeholderen er udstyret med en bevægelsessensor, der aktiverer den, når kæledyret er i nærheden, hvilket appellerer til naturlige instinkter og opmuntrer til at drikke mere. Beholderen giver frisk og rent vand gennem et 4-lags aktivt kulfilter, og et smart pumpesystem beskytter hjemmet ved at slukke, når vandniveauet er lavt, for at forhindre skader, siger virksomheden.

Læs også En smart kattebakke Virksomheden 3i har afsløret en smart kattebakke, der har til formål at løse problemet med ubehagelige lugte.

Vandbeholderen har en kapacitet på 2,2 liter og er lydløs (støjniveauet er mindre end 38 dB).

Philips-PetSeries_1 Philips-PetSeries_2 Philips-PetSeries_3 Philips-PetSeries_4 Philips-PetSeries_5
<
>
Philips Pet Series. (Foto: Versuni)

Pris og tilgængelighed

Begge produkter er tilgængelige nu. Philips Smart Feeder med kamera (PAW5320/02) koster 1.180 kroner og Philips Vandbeholder (PAW3210/02) koster 334 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

Scroll to Top