TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Roomba Combo 2 Essential kan klare sig selv

Irobots Essential-serie får nu en model med dockingstation til aftømning af støv.

Af / 02/10/2024 - 14:45
Roomba Combo 2 Essential kan klare sig selv

De, der synes, at prisen på de mest avancerede Roomba-modeller er lidt til den høje side, har kunnet spare en tredjedel af prisen ved at vælge Essential-serien. Men her har man måttet undvære mange af de mest praktiske funktioner og tage sig af en del manuelt arbejde selv. Nu kommer der imidlertid en god mellemvej med Roomba Combo 2 Essential.

Læs også Bliver bedre og bedre En robotstøvsuger med en prisseddel, som får mig at dobbelttjekke informationen to gange. Det her skal bare være godt.

Den mest værdsatte af de nye funktioner er nok dockingstationen AutoEmpty, hvor robotstøvsugeren kører hen og tømmer sin støvbeholder direkte ind i en forseglet pose, der kan rumme op til 60 dages snavs. Ved udskiftning af posen forsegles den automatisk, så allergikere ikke generes af ophvirvlet støv i luften.

Foto: iRobot

Siden introduktionen af Roomba Combo Essential tidligere på året, har kunderne rost robottens brugervenlighed og evne til at holde deres gulve rene til en fantastisk pris,” sagde Barry Schliesmann, produktchef hos iRobot. “Med mere kraft og evnen til at spare kunderne endnu mere tid med automatisk tømning af robottens støvbeholder, sikrer Roomba Combo 2 Essential en enestående kombination af rengøringseffektivitet, pålidelighed, enkelhed og værdi,” siger Barry Schliesmann, produktchef hos iRobot.

Combo 2 Essential er udstyret med et 4-trins rengøringssystem, hvor motoren har dobbelt så stor sugekraft som tidligere modeller. Der medfølger en multi-surface-børste, en sidebørste og en genanvendelig mikrofibermoppe. Støvsugeren har fire sugestyrker, og moppen har tre niveauer af væskemængde til at kunne håndtere forskellige typer overflader.

Foto: iRoomba

Funktionen »gør rent, når jeg ikke er hjemme« betyder, at den går i gang, når man forlader huset, så man kommer hjem til skinnende rene gulve. Batteriet holder til 120 minutters rengøring, hvilket burde være nok til mellemstore hjem.

Annonce

Pris og tilgængelighed

iRobot Roomba Combo 2 Essential fås i sort eller hvid til 2.999 kr.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Kun 4 kr

Efterårs tilbud

Fuld adgang til alt indhold i 4 uger for 4 kr

LB+ Total måned

Fuld adgang til alt indhold i en måned

LB+ Total 12 måneder

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder

4,- / for 4 uger
49,- / for 30 dage
93.25,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Annonse

Roomba Essential kan nu passe sig selv

Mere end bare pizza

Aarke Coffee System

Xiaomi hjælper med rengøringen

Batteridreven sneslynge fra Ryobi

Dirigera & Matter

Ny espressomaskine og kværn

Vask og tør mere på én gang

Braun QuickStyle skal beskytte tøjet

Hot Brew, Cold Brew og Light Brew

Sover du med dårlig luft?

Roterende Matter-hjul

Scroll to Top