Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Sonys nye tablet holder ikke vand

Det er blot få uger siden, Sony præsenterede den nye Android-baserede Xperia Tablet S. Men nu oplever teknologi-giganten problemer med tablet-computeren. Den er nemlig ikke vandtæt.

Skrevet af / 08/10/2012 - 01:23
Sonys nye tablet holder ikke vand

Og det skulle ellers være en af denne tablet-computers mange fortrin. Ved lanceringen i slutningen af august måned blev der således gjort en del ud af, at Xperia Tablet S kunne tåle at blive våd, selvom Sony dog understregede, at den ikke kunne tåle at komme under vand. Den skulle kunne klare vandsprøjt såsom regn – hverken mere eller mindre.

Læs også: Helt tæt på Sony Xperia Tablet S

Men nu lader det altså til, at selv vandsprøjt er for meget for den nye tablet. På grund af en produktionsfejl – nemlig mellemrummet mellem skærm og ramme – trænger der alligevel vand ind til elektronikken, og derfor har Sony stoppet alle forsendelser fra Asien af Xperia Tablet S, indtil de har skaffet sig overblik over situationen – herunder hvilke serienumre, der kan være berørt af fejlen. Det er endnu ikke sikkert, om tablets solgt på det danske marked er blandt de berørte enheder.

Har man allerede købt en af de defekte tablet-computere, lover Sony, at man kan få repareret fejlen. Det skulle indtil videre dreje sig om cirka 100.000 enheder.

På Sonys supportside kan du læse mere om problemerne med Sony Xperia Tablet S.

Kilde: Reuters

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

0
Lyd & Billede
Scroll to Top