Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Tager Harrison Ford og Carrie Fisher en ny tur?

Der er kun to år, til vi får Disneys første efterfølger til Star Wars at se. Men det spændende spørgsmål er fortsat, om den gamle garde vil stille op.

Skrevet af / 20/08/2013 - 12:00
Tager Harrison Ford og Carrie Fisher en ny tur?

I oktober i fjor lagde Miceky Mouse og hans firma henved 24 milliarder kroner på bordet i medgift for prinsesse Leia. Dermed sidder Walt Disney-koncernen på alle rettighederne til det omfattende Star Wars-univers. Tre nye efterfølgere til de originale film er allerede planlagt, og instruktøren på den første af filmene bliver J.J. Abrams, som for nylig pustede nyt liv i Star Trek.

Rygtene har længe verseret, men af de tre tidligere hovedrolleindehavere Harrison Ford, Carrie Fisher og Mark Hamill har ingen endnu bekræftet, at de er med i Episode VII. Fra meget velinformerede kilder (vores udsendte på Star Wars Celebration i Essen i august) forlyder det dog, at det er så godt som sikkert, at de tre igen vil iklæde sig vest, guldbikini og Jedi-kappe.

ford_fisher_hamil

Hvad de gamle hovedpersoner end siger, er det officielt bekræftet, at det bliver John Williams, som skal skrive musikken. Williams var komponisten bag de velkendte temaer i de oprindelige film, og han skal skrive musik til alle de tre efterfølgere – og det i en alder af 81 år. Må Kraften være med ham!

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

Premiere i dag!

And the Oscar goes to ...

Nu er traileren her!

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til dig!

Klar på Netflix!

0
Scroll to Top