Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Tager livet af den gamle MacBook Pro

Apples sidste MacBook Pro uden højopløst retina-skærm må snart lade livet.

Skrevet af / 06/03/2014 - 17:09
Tager livet af den gamle MacBook Pro

Der er kun få bærbare computere tilbage i Apples sortiment uden den højtopløste skærm, som Apple har døbt Retina display. Det er både 11”- og 13”-udgaverne af MacBook Air, og så den billigste 13” MacBook Pro, som i øjeblikket kan købes til 9.400 kroner i Apple Store.

Men snart er der kun MacBook Air tilbage med den gamle skærmteknologi. Det skriver MacRumors, der kan fortælle, at Apple senere i år vil lukke og slukke for den gamle MacBook Pro-model, der ikke er blevet opdateret siden sommeren 2012.

Det sker efter, at Apple i oktober sidste år opdaterede serien af MacBook Pro med Retina-skærm og samtidig satte prisen ned!

Forhåbentlig vil Apple i år fortsætte denne trend med en lancering af MacBook Air-modeller med Retina-skærm. I hvert fald er der rygter om, at Apple skulle være på vej med en ultra-tynd 12” MacBook, der skal være lige så let som den mindste Macbook Air, men tilbyde samme ydelse som en 13” MacBook Pro.

Vi venter i spænding.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top