Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

nyhed

Træningspropper som aldrig falder ud

De er vandtætte, og du kan snakke med dem. Og de specielle ørebøjler skulle passe til alles ører, så de aldrig falder ud.

Skrevet af / 10/01/2018 - 09:35
Træningspropper som aldrig falder ud

Panasonic’s nye træningsørepropper RP-BTS55 og BTS35 er designet til atleter, der ønsker at lytte til musik, imens de træner intenst.

Ørebøjler husker din øreform
3D-Flex Sport Clips er navnet på et nyt ørestykke, der danner rundt om brugerens øre. Materialet er bøjeligt, så bøjlerne kan være perfekt formet til øret, og formen er “husket” til fremtidig brug.

 

Ørebåndet på RP-BTS55 husker ørets form. Foto: Panasonic

 

Det er muligt at justere længden af ​​kablet bag nakken, så det ikke kommer i vejen under træning.

Ørepropperne er vandtætte med IPX5 certificering. Det betyder, at de tåler meget regn og sved. Desuden forhindrer formen sveden i at komme ind i selve huset. Med andre ord tåler de det meste, du kan udsætte dem for under træning.

RP-BTS35 mangler talestyring, men ligner ellers BTS55. Foto: Panasonic

 

Lover god lyd
Endelig bliver vi lovet, at både BTS55 og BTS35 giver god lydkvalitet. De er udstyret med 9 mm drivere og bruger “avanceret højteknologisk lyd”. For eksempel understøtter de AAC-codec’en, der giver bedre lyd fra iPhone.

Stemmestyring
BTS55 har indbygget talestyring og fungerer med taleassistenter som Apples Siri. Google Assistant er ikke nævnt, måske fordi det er uvist, hvornår den kommer til forskellige sprog. Det ville ikke overraske os, hvis det virker, men så skal du sætte operativsystemet til engelsk sprog indtil videre.

Med stemmestyring kan du styre din smartphone under træning uden at skulle kigge op og se på den. Hidtil har sådanne stemmeassistenter ærlig talt været ret dumme, men udviklingen går hurtigt.

Begge modeller understøtter hurtig opladning, hvilket giver 70 minutters brug efter kun 15 minutters ladning. Fuldt opladet giver de seks timers brug.

Vælg mellem forskellige farver: sort eller grå til BTS55, imens BTS35 kommer i sort, hvid, blå og gul.

Begge modeller sendes på markedet i april, og priserne er ca. 800 kroner for BTS55 og ca. 650 for BTS35.

Panasonic

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyd & Billede
Scroll to Top