TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Bang & Olufsen og TCL indgår strategisk partnerskab: Lancerer nyt TV og soundbar

Nu er det officielt: Det nye design-TV fra TCL - med lyd fra Bang & Olufsen - kommer i 2024.

Skrevet af / 23/07/2024 - 12:30
Bang & Olufsen og TCL indgår strategisk partnerskab: Lancerer nyt TV og soundbar

Danske Bang & Olufsen og TCL Electronics har indgået et nyt, langsigtet licenspartnerskab. Aftalen mellem de to virksomheder handler om at bringe “Audio by Bang & Olufsen” til TCL’s premium- og high-end TV-portefølje. De nye produkter vil blive distribueret globalt og i Norden gennem en række TCL-forhandlere. Licensaftalen gælder fra juli 2024 og seks år frem.

TCL Electronics er en af verdens største virksomheder inden for forbrugerelektronik, og den nye aftale har potentiale til at blive et af de stærkeste licenspartnerskaber, Bang & Olufsen har indgået, lyder det i pressemeddelelsen fra B&O.

BO_TCL 240708_BO_Struer_10050
<
>
(Foto: B&O/TCL)

Designer-TV og soundbars med B&O-lyd

Det første produkt med TCL’s og B&O’s fælles signatur, A300 Pro NXTFRAME TV, blev annonceret i Kina i sidste uge og vil være tilgængeligt i slutningen af juli på det kinesiske marked. Det nye TV kommer med en soundbar og en subwoofer, der er udviklet af Bang & Olufsen og TCL’s akustiske teams. Og hvis vi ikke tager fejl, var det sandsynligvis prototypen af denne model, vi fik et smugkig på under et TCL-event i Warszawa lige før sommeren.

Læs også Her er TCL's "The Frame"-konkurrent TCL Art TV kommer på markedet til efteråret, og det har nogle ret spændende specifikationer.

Ifølge TCL’s kinesiske produktsider fås A300 Pro-modellen i skærmstørrelser på 65, 75 og 85 tommer. Den nye model har en række interessante designdetaljer, som f.eks. udskiftelige rammer (a la Samsung The Frame), en hylde bagpå til opbevaring og en stilfuld fod med drejelige hjul. Det er for tidligt at sige, om alle disse detaljer vil blive inkluderet i den nordiske version.

TCL A300 Pro NXTFRAME TV (2) TCL A300 Pro NXTFRAME TV (3) TCL A300 Pro NXTFRAME TV (5) TCL A300 Pro NXTFRAME TV (1)
<
>
A300 Pro NXTFRAME TV. (Foto: TCL)

Ud over Bang & Olufsens verdenskendte lydopsætning og -design vil det nye produkt også have BeoSonic, som er Bang & Olufsens egen digitale grænseflade. Det vil efter sigende gøre det nemmere at tilpasse lydoplevelsen til dine omgivelser og præferencer.

Et enormt globalt potentiale

Kristian Teär, CEO for Bang & Olufsen, er begejstret for det nye partnerskab med TCL og det kommercielle potentiale, det rummer for virksomheden. (Foto: Bang & Olufsen)

“Dette er et partnerskab med et stort globalt potentiale for begge brands. Vi vil arbejde sammen om at give TCL’s kunder førsteklasses lydoplevelser og forbedre den samlede produktoplevelse,” siger Kristian Teär, CEO for Bang & Olufsen.

“Samtidig er dette et yderligere bevis på vores forpligtelse til at udvide vores licenspartnerskabsforretning i overensstemmelse med vores strategi og som beskrevet i vores finansielle ambitioner på mellemlang sigt.”

Zhang Shaoyong, Senior Vice President for TCL Industries og CEO for TCL Electronics, tilføjede:

“Vi er glade for at kunne præsentere A300 Pro NXTFRAME TV. Vi vil gerne fortsætte med at forbedre kundeoplevelsen, og samarbejdet med de globalt anerkendte lydeksperter fra Bang & Olufsen vil give vores audiovisuelle TCL-portefølje en utrolig lyd.”

Zhang Shaoyong, CEO for TCL Electronics. (Foto: TCL)
Læs også Fabriksbesøg: Bang & Olufsen overrasker Det gamle møder det nye i perfekt harmoni på Bang & Olufsens fabrik i Struer. Produkter, der kan holde hele livet.

Kilder: B&O pressemeddelelse og TCL

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Nyhed

LB+ Total uge

Fuld adgang til alt indhold i en uge

LB+ Total måned

Fuld adgang til alt indhold i en måned

LB+ Total 12 måneder

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder

25,- / for 1 uge
49,- / for 30 dage
93.25,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Tjek hvad TCL trak op af hatten på IFA-messen

OLED-TV fra Hisense

TCL lancerer nyt storskærms-TV i Norden

TCL's 'The Frame'-konkurrent lanceret i USA

Mere OLED og mindre LCD fra LG fremover

Her er TCL 115QM891

Ser dette billede bekendt ud?

Mere premium-TV fra Samsung i 2024

Stellar: Nyt luksus-TV fra Loewe

Sød musik mellem B&O og TCL

IFA nummer 100 er lige om lidt

Sov bedre med LGs OLED-TV

Scroll to Top