annonce

Nyhed:
BeoVision Harmony – nu i 65″ udgave

Bang & Olufsens hidtil mest ekstreme OLED-TV kommer nu i en skrumpet version.

Bang & Olufsen er kendt for at lave nogle af de mest eksotiske TV’er på markedet, med kreative løsninger inden for både design, lyd og billede. Sidste skud på stammen er topmodellen BeoVision Harmony – et motoriseret TV, der skal være lige så meget møbel som TV-skærm!

Når BeoVision Harmony er slukket eller bare spiller musik, står den ultratynde OLED-skærm nede på gulvet og gemmer sig bag frontpaneler af eg og aluminium. Når du tænder for TV’et, løftes det op i synshøjde og åbner sig, omtrent som en sommerfugl folder sine vinger ud!

(Foto: B&O)

OLED-skærm fra LG

Der var engang, hvor B&O lavede det meste selv – men den sidste tid har de haft et samarbejde med LG Electronics. Den sydkoreanske fabrik leverer billedpanelet, mens B&O koncentrerer sig om det, de er allerbedst til, nemlig design, metal- og træhåndværk samt ikke mindst lyd.

Lyden er også i højsædet på BeoVision Harmony: Bag de bevægelige fronter sidder der en kraftig trekanals soundbar. Desuden gør en indbygget 7.1 surround-dekoder det muligt at udvide lydsystemet med op til 8 aktive BeoLab-højttalere, f.eks. BeoLab 18, BeoLab 50 eller – hvis penge ikke er noget problem – topmodellen BeoLab 90.

BeoVision Harmony blev oprindelig lanceret i en ekstrem 77 tommers version, men nu kommer der en mere “sober” 65-tommer, hvis man da kan kalde den det. Bortset fra de nedskalerede fysiske mål skal de tekniske løsninger være ligesom på storebror, inklusive lydsystemet.

Bang & Olufsen har mange trofaste kunder, hvoraf nogle måske er lidt for konservative til at ville have en gigantisk 77-tommer hjemme i stuen. I sådanne tilfælde er 65 tommers version sikkert lettere at få plads til. Prisen er også mere behagelig, selv om du må være forberedt på at betale et heftigt “premium-gebyr” for at få et LG-TV med B&O-design og -lydløsninger!

(Foto: B&O)

Pris og tilgængelighed

BeoVision Harmony 65 kan købes i Bang & Olufsen-butikker fra november. TV’et har fronter af enten eg og aluminium eller Gray Melange-stof og aluminium, og findes både i en gulvstående og en vægmonteret version. Pris fra 97.500 kroner.

annonce

Og så et tip til dem, der gerne vil have B&O-lyd uden den stive prisseddel: Tjek deres nye soundbar Beosound Stage ud! Test kommer snart …

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
annonce

Læs også

Sådan bliver OnePlus' nye 120 Hz Fluid Display

Den kommende OnePlus 8-serie får formentlig ny skærmteknologi.

Superlet Hasselblad-objektiv

Hasselblad siger, at den er verdens mindste og letteste af sin slags.

Nu lukker butikkerne

Efter 27 år lukker Bose 119 butikker på verdensplan.

Alt-i-en-afspiller fra Mark Levinson

Mark Levinsons kommende afspiller opfylder tre krav.

Speedy Gonzales

Sony a9 II frister sportsfotograferne med verdens bedste autofokus.

B&O’s tredje forsøg med true wireless

Beoplay E8 3rd Generation er mindre end forgængerne. Alligevel har de mere kraft og bedre batterilevetid.

Opgradér lyden med en ny pickup

Rega har tweaket en af deres bedste MC-pickupper.

Seriøs pladespiller du har råd til

På CES-messen lancerede Audio-Technica en ny topmodel i deres budgetserie, nemlig AT-LPW50PB.

B&O’s omsætning falder som en sten

Efter flere nedjusteringer så det seneste halvår endnu sløjere ud for det danske flagskib.

Creative-soundbar med Atmos og S-XFi

Creative lover 3D-lyd med Dolby Atmos trods kompakt format.