Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

BeoVision Harmony – nu i 65″ udgave

Bang & Olufsens hidtil mest ekstreme OLED-TV kommer nu i en skrumpet version.

Skrevet af / 17/11/2019 - 13:30
BeoVision Harmony – nu i 65″ udgave

Bang & Olufsen er kendt for at lave nogle af de mest eksotiske TV’er på markedet, med kreative løsninger inden for både design, lyd og billede. Sidste skud på stammen er topmodellen BeoVision Harmony – et motoriseret TV, der skal være lige så meget møbel som TV-skærm!

Når BeoVision Harmony er slukket eller bare spiller musik, står den ultratynde OLED-skærm nede på gulvet og gemmer sig bag frontpaneler af eg og aluminium. Når du tænder for TV’et, løftes det op i synshøjde og åbner sig, omtrent som en sommerfugl folder sine vinger ud!

(Foto: B&O)

OLED-skærm fra LG

Der var engang, hvor B&O lavede det meste selv – men den sidste tid har de haft et samarbejde med LG Electronics. Den sydkoreanske fabrik leverer billedpanelet, mens B&O koncentrerer sig om det, de er allerbedst til, nemlig design, metal- og træhåndværk samt ikke mindst lyd.

Lyden er også i højsædet på BeoVision Harmony: Bag de bevægelige fronter sidder der en kraftig trekanals soundbar. Desuden gør en indbygget 7.1 surround-dekoder det muligt at udvide lydsystemet med op til 8 aktive BeoLab-højttalere, f.eks. BeoLab 18, BeoLab 50 eller – hvis penge ikke er noget problem – topmodellen BeoLab 90.

BeoVision Harmony blev oprindelig lanceret i en ekstrem 77 tommers version, men nu kommer der en mere “sober” 65-tommer, hvis man da kan kalde den det. Bortset fra de nedskalerede fysiske mål skal de tekniske løsninger være ligesom på storebror, inklusive lydsystemet.

Bang & Olufsen har mange trofaste kunder, hvoraf nogle måske er lidt for konservative til at ville have en gigantisk 77-tommer hjemme i stuen. I sådanne tilfælde er 65 tommers version sikkert lettere at få plads til. Prisen er også mere behagelig, selv om du må være forberedt på at betale et heftigt “premium-gebyr” for at få et LG-TV med B&O-design og -lydløsninger!

(Foto: B&O)

Pris og tilgængelighed

BeoVision Harmony 65 kan købes i Bang & Olufsen-butikker fra november. TV’et har fronter af enten eg og aluminium eller Gray Melange-stof og aluminium, og findes både i en gulvstående og en vægmonteret version. Pris fra 97.500 kroner.

Og så et tip til dem, der gerne vil have B&O-lyd uden den stive prisseddel: Tjek deres nye soundbar Beosound Stage ud! Test kommer snart …

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

TCL's 163" X11H demonstreret i Kina

Nu kender vi priserne på årets nye OLED-TV fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

0
Lyd & Billede
Scroll to Top