TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Sonys 65-tommers BRAVIA 9 bliver tilgængelig i Norden

Topmodellen Bravia 9 bliver tilgængelig i en ny skærmstørrelse, men vi lige vente et par måneder endnu...

Skrevet af / 11/09/2024 - 12:00
Sonys 65-tommers BRAVIA 9 bliver tilgængelig i Norden

Sony lancerer nu et “nyt” TV, eller rettere, en ny skærmstørrelse: 65-tommers udgaven af den imponerende topmodel Bravia 9 skal nu også leveres til Europa og Norden, fortæller producenten i en pressemeddelelse. Det må da siges at være en glædelig nyhed, ikke sandt?

blank
Sony Bravia 9 65″(K-65XR90)

Sony Bravia 9 – nu også i 65 tommer

Sony overraskede mange da de lancerede årets nye flagskibs-fjernsyn tidligere i år, for topmodellen Bravia 9 viste sig nemlig at være et toptunet LCD-TV med avanceret MiniLED-bagbelysning, snarere end et nyt OLED-TV.

Overraskelse nummer to var at kun de to største af i alt tre skærmstørrelser (65″, 75″, 85″) var planlagt til det europæiske marked. Kun amerikanerne fik glæde af den mindste størrelse, 65-tommeren, hvilket umiddelbart fremstod som en lidt besynderlig beslutning. 65 tommer er trods alt en af mest populære skærmstørrelser her på vores nordlige breddegrader, og der er nok mange skandinaver som godt kunne tænke sig Sonys topmodel på væggen derhjemme.

Annonce

Nu er Sony altså kommet til fornuft: 65″ udgaven af den imponerende topmodel skal også leveres til Europa og Norden. Lyd & Billede har allerede testet modellen i 75″ udgaven, og kan skrive under på at både billede- og lydkvaliteten er fremragende.

Læs også Sonys bedste TV til dato? Årets bedste TV fra Sony er ikke et OLED, men et virkelig optimeret LCD-TV. Bravia 9 er et sandt kraftcenter, når det kommer til film!

Vi har lyttet til tilbagemeldinger fra kunder og medier, og er glade for at kunne udvide BRAVIA 9-serien i Europa med en yderligere 65-tommers model. Dette TV personificerer Sonys flere årtier lange, nære forhold til filmindustrien, samt vores forpligtelse til innovation og at levere den bedst mulige seeroplevelse. Med sin exceptionelle billedekvalitet, opslugende lyd og brugervenlige funktioner, har BRAVIA 9 alt hvad der kræves for at blive midtpunktet i ethvert hjemmeunderholdningssystem, udtaler Shoji Ohama, Head of Home Entertainment Product Planning and Marketing, Sony Europe.

Interesserede Sony-købere må imidlertid væbne sig med tålmodighed, for omtalte model (Bravia 9 K-65XR90) bliver ikke tilgængelig før i januar 2025! Prisen er heller ikke bekræftet endnu.

Læs også Sonys nye projektorer ser fantastiske ud Med ægte 4K, dynamisk HDR og imponerende lysstyrke fra laser lover Sony Bravia Projektor 9 og 8 overlegne biografoplevelser i hjemmet. Lyd & Billede var det eneste nordiske medie på pletten under præsentationen.
Læs også OLED-trekantdrama i premium-klassen OLED er ofte garant for god billedkvalitet, men hvilket af disse tre OLED-TV'er er det allerbedste køb?
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Nyhed

LB+ Total uge

Fuld adgang til alt indhold i en uge

LB+ Total måned

Fuld adgang til alt indhold i en måned

LB+ Total 12 måneder

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder

25,- / for 1 uge
49,- / for 30 dage
93.25,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Annonce

Sony tager affære efter klager

I ramme alvor?

Store visioner fra Hisense

Samsung viser årets TV- og projektornyheder på IFA

Tjek hvad TCL trak op af hatten på IFA-messen

OLED-TV fra Hisense

TCL lancerer nyt storskærms-TV i Norden

TCL's 'The Frame'-konkurrent lanceret i USA

Mere OLED og mindre LCD fra LG fremover

Her er TCL 115QM891

Ser dette billede bekendt ud?

Mere premium-TV fra Samsung i 2024

Scroll to Top