TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

TCL frister TV-købere med en billet til Super Bowl-finalen

Amerikanere, der punger ud for TCL's nye 115-tommer TV, får en ekstra oplevelse med i købet.

Skrevet af / 02/08/2024 - 12:30
TCL frister TV-købere med en billet til Super Bowl-finalen

TCL’s massive 115-tommer 115X955 – verdens største MiniLED-TV – er allerede blevet grundigt testet her i Norden, og nu tiltrækker det sig også opmærksomhed på den anden side af Atlanten: Den amerikanske version af kæmpeskærmen hedder TCL 115QM891 og er stort set identisk med den europæiske model. Den har et 4K QLED LCD-panel og en MiniLED-baggrundsbelysning med hele 20.000 dæmpningszoner, hvilket efter vores erfaring giver en fantastisk seeroplevelse. Men det er åbenbart ikke nok, for nu lancerer den kinesiske TV-producent et nyt stunt rettet mod amerikanske tv-kunder.

TCL 115″ i QM891-serien (X955). (Foto: TCL)

Lancering af en “VIP-klub” for 115″-ejere

De første, der køber et 115QM891 til 20.000 dollars, bliver inviteret til at blive medlemmer af TCL’s “Club 115” og kan derefter vælge mellem en række bonusser. Disse omfatter en billet til Super Bowl LIX, den prestigefyldte titelkamp i NFL (National Football League), som finder sted den 9. februar 2025. Det er værd at nævne, at TCL er en af hovedsponsorerne for NFL.

Ganske vist dækker tilbuddet kun én billet og inkluderer ikke flyrejser. Men du bliver lovet en unik oplevelse sammen med andre “skøre” storskærmskøbere. Men du skal være medlem af 115″-klubben – dem, der køber 98 tommer eller mindre, må nøjes med at se finalen hjemmefra.

Annonce

Tilbyder også ture til Hollywood og Las Vegas

TCL har også en række andre muligheder for dem, der ikke kan lide amerikansk fodbold. Du kan f.eks. deltage i en filmpremiere i det berømte TCL Chinese Theatre i Hollywood, inklusive fly og hotel. Eller en tur til LA for at besøge Activision og se, hvordan Call of Duty-spillet bliver lavet.

For dem, der ikke er imponeret af fodbold eller Hollywood-glamour, kan TCL også friste med en all-inclusive tur til Las Vegas for at deltage i elektronikmessen CES 2025. Der har du mulighed for at se, hvad TCL og andre TV-producenter trækker op af hatten næste år (forhåbentlig ikke et endnu større TV med 30.000 dæmpningszoner …).

Du risikerer også at løbe ind i L&B-redaktionen på arbejde, for vi har allerede sikret os en billet til CES – (men desværre ikke til Super Bowl).

Vi har ikke bemærket nogen lignende tilbud herhjemme, men TCL er også sponsor for en række europæiske fodboldklubber, herunder svenske Djurgården – så måske kan du håbe på en tur til Tele2 Arena i Stockholm om ikke andet?

Læs også Din egen IMAX-biograf TCL har tidligere imponeret os med sine prisbillige storskærme. Men har de, hvad der skal til for at klatre op i high-end-klassen? Topmodellen X955 i 98" og 115" giver os svaret.
Læs også Er denne skærm stor nok? Det er ikke kun danskere, der elsker store fjernsyn.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Nyhed

LB+ Total uge

Fuld adgang til alt indhold i en uge

LB+ Total måned

Fuld adgang til alt indhold i en måned

LB+ Total 12 måneder

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder

25,- / for 1 uge
49,- / for 30 dage
93.25,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Annonce

Sony tager affære efter klager

I ramme alvor?

Store visioner fra Hisense

Samsung viser årets TV- og projektornyheder på IFA

Tjek hvad TCL trak op af hatten på IFA-messen

OLED-TV fra Hisense

TCL lancerer nyt storskærms-TV i Norden

TCL's 'The Frame'-konkurrent lanceret i USA

Mere OLED og mindre LCD fra LG fremover

Her er TCL 115QM891

Ser dette billede bekendt ud?

Mere premium-TV fra Samsung i 2024

Scroll to Top