TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

: Polar M600

Et Android-ur i forklædning

Polar trækker på erfaringen og smider et smart-ur med i pakken.

Af / 30/01/2017 - 14:00
Polar M600

Home mener

  • Polar M600 er tro mod sit bagland og har godt styr på, hvordan en fitness-tracker skal skrues sammen. Smart-ur-funktionerne skal ses som en glædelige bonus.
  • Designet er kedeligt, og ladekablet alt for kort. Batteriet løber hurtigt tør for strøm.

Polar er kendt for deres fitness-trackere, men kaster sig med M600 nu også over Android Wear-segmentet. Uret er ganske stort og temmelig kedeligt at se på. Årsagen hertil er, at uret stadig er målrettet fitnessfolket, som nu bare får et rigtig smart-ur med i pakken.

Uret virker både til Android og iOS, men understøttes endnu ikke fuldt ud i sidstnævnte. Øv. Opladning foregår via et specielt kabel, der kobles til via en magnet på bagsiden. Ledningen er alt for kort, og jeg oplevede flere gange, at kablet røg af ved et uheld. Magnetopladning betyder til gengæld, at uret er IPX8-certificeret, så du uden bekymring kan både bade og svømme med det på.

Komfort

Trods sin størrelse er M600 behageligt at have på takket være sin bløde silikonerem, som har to indbyggede knapper. Højden på uret gør dog, at det let hænger fast i et skjorteærme.

Selv om det er et almindeligt Android-ur, har Polar klogelig valgt at gemme Googles styresystem væk i baggrunden og i stedet fremhæve deres egne menuer. Det giver et bedre overblik, men du kan stadig dykke ned i alt, hvad Google har at tilbyde.

Annonce

Synkronisering med din telefon foregår via Polars velkendte Flow-app. Du får her et detaljeret overblik og kan oprette og tilpasse profiler for de forskellige sportsgrene. App’en er en af de bedste, jeg endnu er stødt på, og gør det let at holde styr på sin fysiske aktivitet og sit søvnmønster.

Konklusion

Der findes efterhånden en del Android-ure på markedet. Polar M600 skiller sig lidt ud ved primært at henvende sig til fitness-segmentet. Det er dog klogt, da selve tracking-delen og den medfølgende Flow-app fungerer rigtig godt. Smart-ur-delen bliver hermed en ekstra bonus, som selvfølgelig stadig kan ses på prisen, der ligger i den høje ende.

Vil man have et smart-ur primært til træning, er Polar M600 et fornuftigt bud.

Også i denne test:

TomTom Touch

Lykken er en fedtmåler

TomTom Touch skiller sig ud med fedtmåling, men snubler på målstregen.

Måling af fedtprocent er en unik funktion, som TomTom har for sig selv. Pasformen er god, og takket være IPX7-certificering behøver du ikke at huske at tage det af, før du hopper i bad efter løbeturen.
Batteriet løber hurtigt tør for strøm. Det er irriterende, at displayet ikke kan vise alle målinger direkte på enheden, og at det, der vises, vender modsat af den øvrige tekst.
Læs hele testen

Apple Watch Nike+

Gammel vin på nye flasker

Re-branding behøver ikke at være en skidt ting, så længe det gøres ordentligt.

Displayet er stort og tydeligt, og den indbyggede Nike+ Run Club fungerer rigtig godt. Den specielle Nike-rem leder effektivt sved væk fra håndleddet.
GPS’en sluger meget strøm, som i forvejen kun findes i begrænsede mængder. Det ville være rart, hvis remmene kunne købes separat og ikke krævede køb af et helt nyt ur.
Læs hele testen

Samsung Gear Fit 2

Prisbilligt smart-ur

Gear Fit 2 ligner en tracker, men er mere ur end dataindsamler.

Gear Fit 2 er et godt alternativ til dyrere smart-ure. Især AMOLED-skærmen er flot, og du får i det hele taget en del for pengene.
Fordi uret ikke har indbygget lysmåler, er der altid skruet helt op for intensiteten, når du drejer håndleddet. Det er lidt synd.
Læs hele testen

Fitbit Charge 2

Næsten perfekt

God software og nem navigation gør Charge 2 til en vinder.

Charge 2 har et godt display og kan vise en masse nyttig information. Trackeren er nem at betjene, og den medfølgende app er god og overskuelig.
Ærgerligt, at Charge 2 ikke er vandtæt og derfor ikke kan tages med i bad eller i poolen. Fordi SMS-beskeder vises på den smalle led af displayet, er de svære at læse.
Læs hele testen
Mikael Hansen
(f. 1982): Freelancejournalist på L&B Home. Mikael startede som tech-journalist hos Gamereactor i 2006. Derfra gik turen til magasinet GEAR, hvor han også fik bred erfaring foran et kamera. En kandidatgrad senere vendte han retur som journalist på Lyd & Billede og sidenhen som redaktør for TechRadar. Mikael skriver om alt fra fra PC’er til smartphones, smart home, lyd og gaming.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

70%

Black Week Tilbud

70% På LB+ Total i 12 måneder!

LB+ Total måned

Fuld adgang til alt indhold i 1 måned

LB+ Total 12 måneder

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder

39,- / mnd
130,- / for 1 måned
108,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Annonce

Tilbage på toppen

Det perfekte kompromis?

Foldbar magi?

For sent og for dyrt

Endnu nemmere at holde øje med helbredet

Denne iPhone kan du godt springe over

Kronen på værket

En god mobil du kan beholde længe

Virker Pixel-magien også på det foldbare format?

Lækkert og sejt træningsur

Flere forbedringer i samme pakke

For godt til at være sandt?