I forhold til hvor kraftig Acer Predator Triton 700 er, er det imponerende hvor slank og almindelig den ser ud. Så snart man klapper skærmen op, bemærker man dog noget usædvanligt. Touchpaddet er flyttet op under skærmen, og erstattet med en glasplade uden fysiske museknapper. Det er bøvlet og placeringen er i det store hele upraktisk. Acer forsøger at rette lidt op på det, ved at smide en kablet mus med i pakken. Under pladen sidder grafikkortet. Til højre for pladen sidder nogle ventilationsriller, der afleder den værste varme.
Under pladen sidder det indbyggede tastatur, der er presset helt ned til kanten af maskinen. Personligt havde jeg gerne set lidt mere plads imellem denne og tasterne, og savnede noget at hvilke håndfladerne på. Acer skal dog have ros for netop tastaturet. Her er tale om et mekanisk bagbelyst tastatur, hvor tasterne har det helt rigtige klik og generelt er utroligt behagelige både at spille og skrive på.
Vild indmad
Den meget høje pris retfærdiggøres, udover i det slanke design, primært i indmaden, som naturligvis er taget fra de øverste hylder. Vi får et lynhurtigt GTX 1080-grafikkort med 8GB RAM fra Nvidia, kombineret med en hurtig Intel Core i7 processor i kombination hele 32GB RAM. Det skal her bemærkes, at processoren er knivspids langsommere end de øvrige testede maskiner. Forskellen ses primært på vore CPU- og 3D-mark scores, hvor maskinen tydeligvis ikke er helt med i front.
Der er masser af indbygget lagerplads i de to SSD-diske på hver 512GB. Tilslutningsmulighederne er ligeledes gode. Her er hele fire USB-2-porte og en enkelt USB-C-port, samt naturligvis udgang til hovedtelefoner og mikrofon.
Desværre imponerer skærmen ikke helt ligeså meget. Den er ganske vist god med fin skarphed og farver, men det havde været rart, hvis den havde haft en lidt højere opløsning. Til gengæld får du så et 120Hz panel med indbygget G-sync, hvilket bestemt heller ikke er dumt. Vil du sætte en ekstern skærm til, kan du benytte enten HDMI eller DisplayPort.
Konklusion
Acer Predator Triton 700 ligner på overfladen en forholdsvis almindelig bærbar, men alligevel er i stand til at konkurrere med de rigtige sværvægtere. Den er uhyggelig kraftig, skærmen behagelig at kigge på, og tasterne gode at trykke på. Desværre er der et par ting der trækker i den gale retning. Maskinen bliver ganske varm, når den kommer under pres, hvilket især mærkes under den underlige touchpad og høres, når blæserne sætter ind. I den prisklasse, burde varmeafledningen være løst bedre.
Også i denne test:
HP Omen 17 ap002no
Svendestykke fra HP
HP’s Omen-serie er blevet en ligeværdig konkurrent til de etablerede gaming-mærker.
MSi GT75VR 7RF Titan Pro -046NE
Udstyrsstykke i kæmpeformat
Der er ikke undladt noget i MSi’s titaniske gaming-maskine. Det kan mærkes på bærbarheden.
Alienware 17 R4
Larmer som en jetjager
Alienware skruer op for opløsningen – og blæserne.
Asus ROG G703VI-XH78K
Stadig den kraftigste
Asus beviser med G703, at de stadig fortjener førertrøjen.