annonce
annonce
annonce
Tilbud: Fuld digital adgang til Lyd & Billede i 4 uger for 0 ,- Prøv Lyd & Billede
TEST:

Harman Kardon Go + Play

annonce

Både til ude og hjemme

Harman Kardons bærbare højttaler er nem at have med, men stadig pæn nok til at stå i stuen.
Plus lbadvantages
Den har forbløffende mange kræfter, og bassen er fin. Stuerent design.
Minus lbdisadvantages
Bluetooth-forbindelsen mangler aptX. Ingen Wi-Fi-understøttelse. Stereo – men ikke ret meget.

Med det solide integrerede metalhåndtag siger Harman Kardon Go + Play klart “tag mig med”. Men med sine runde, bløde former og diskrete ydre er den samtidig velfriseret nok til at kunne falde sømløst ind i boligindretningen derhjemme.

Tager man enheden med sig, har Go + Play otte timers spilletid i det indbyggede genopladelige batteri. Hvis du skal have adgang til de fulde 100 watt effekt, er det dog nødvendigt at sætte lysnetstikket i kontakten. Det er en praktisk måde at få det bedste ud af begge anvendelser på.

Det er som sagt de bløde og runde former, der præger Go + Play. Kabinettet er afrundet, og håndtaget fortsætter den halvcirkel, som siderne starter. Front og bagside er dækket af sort stof, og toppen er belagt med et gummilignende sort materiale. Der er knapper til Bluetooth, afbryder, volumen og afspilning ovenpå.

Bag frontstoffet finder man to 9 cm bas-enheder og to 20 mm diskant-enheder. Der er tilslutninger til oplader og AUX, og en USB-port til opladning af telefon eller tablet.

Lyden af Go + Play
GO + Play er ikke stor, og der er fysiske grænser for, hvor meget bas man med rimelighed kan tvinge ud af en håndholdt ghettoblaster med to 3,5 tommers bas-enheder. Men den slags petitesser lader Harmans ingeniører åbenbart hånt om. For Go + Play spiller bas til den store guldmedalje. Selv basfesten “Limit to Your Love” med James Blake slipper den nogenlunde helskindet fra. Dog ikke med helt så meget smæld i den dybeste bund som Beolit 17.

Den optimistiske indstilling til livet fortsætter op i mellemtone- og diskantområdet. Go + Play lyder stort og solidt, og man skal skrue temmelig højt op, før det begynder at lyde dårligt. Den har ikke helt så meget råstyrke som gadedrengen Boom Blaster, men rigeligt til almindelig brug.

Go + Play spiller i stereo, men stereoeffekten er begrænset. Det er en svaghed, som højttaleren deler med de øvrige i testen, og Harman Kardon har ikke prøvet at reparere på det med en “Wide”-funktion.

Konklusion
Harman Kardon Go + Play indeholder hverken cd-afspiller eller radio. Den er og bliver en simpel Bluetooth-ghettoblaster til brug sammen med mobilen. Det gør den til gengæld ganske udmærket.

Den er ikke lige så rå som Boom Blaster og Monster Blaster, og heller ikke så veltilpasset som Klipsch The One og Beolit 17. Men som en alsidig mellemvare, der både kan bruges til hjemmeunderholdning og klare en skovtur i ikke alt for fugtigt vejr, passer den rigtig udmærket.

Bliv abonnent for at læse videre.
Allerede abonnent Log ind

Fuld digital adgang


4 uger for 0 ,-
Pris pr.måned: kr 49. Ingen bindingstid.

Prøv i 4 uger for 0,-
Inkluderer:
 • Adgang til alle tests på lydogbillede.dk
 • Ugentligt nyhedsbrev
 • Vores testdatabase bestående af tusindvis af produkter
 • Gem dine yndlingsartikler
 • Alle nyheder, anmeldelser og guides
 • Vores journalisters analyser og kommentarer

Print + fuld digital adgang


1 år (11 numre) for 660,-
Velkomstgave: KYGO E4/1000

Få print + digital
Inkluderer:
 • 11 numre af printudgaven af Lyd & Billede med posten
 • Adgang til alle tests på lydogbillede.dk
 • Velkomstgave: KYGO E4/1000 BT
 • Digitaludgaven
 • Ugentligt nyhedsbrev
 • Vores testdatabase bestående af tusindvis af produkter
 • Gem dine yndlingsartikler
 • Alle nyheder, anmeldelser og guides
 • Vores journalisters analyser og kommentarer

Print + fuld digital adgang


1 år (11 numre) for 1049,-
Velkomstgave: KYGO A4/300 BT

Få print + digital
Inkluderer:
 • 11 numre af printudgaven af Lyd & Billede med posten
 • Adgang til alle tests på lydogbillede.dk
 • Velkomstgave: KYGO A4/300 BT
 • Digitaludgaven
 • Ny film fra sfanytime.com hver måned
 • Ugentligt nyhedsbrev
 • Vores testdatabase bestående af tusindvis af produkter
 • Gem dine yndlingsartikler
 • Alle nyheder, anmeldelser og guides
 • Vores journalisters analyser og kommentarer

Print + fuld digital adgang


6 måneder (6 numre) for 369,-
Få print + digital
Inkluderer:
 • 6 numre af printudgaven af Lyd & Billede med posten
 • Adgang til alle tests på lydogbillede.dk
 • Ugentligt nyhedsbrev
 • Vores testdatabase bestående af tusindvis af produkter
 • Gem dine yndlingsartikler
 • Alle nyheder, anmeldelser og guides
 • Vores journalisters analyser og kommentarer
 • Bestykning: 2 x 9 cm bas/mellemtone, 2 x 2 cm diskant
 • Frekvensområde: 50 Hz – 20 kHz (-6 dB)
 • Forstærker: 4 x 25 W (på lysnet)
 • Maks. lydtryk: 96 dB, 1 m
 • Tilslutning: AUX (stereo mini-jack), Bluetooth 4.1
 • Batteritid: 8 timer
 • Mål og vægt: 41,8 x 21,2 x 18,2 cm / 3,4 kg

Pris: 2499 kr
Bedste pris på Harman Kardon Go + Play
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  7 Bluetooth-boombokse
  Også i denne test:
  Monster Superstar Blaster
  Hightech-gadekanon
  Hvis JVC Boom Blaster minder om et stykke militært isenkram, kunne Superstar Monster Blaster være hentet i en af de hemmelige efterretningstjenesters laboratorier. Med sine metalgrå bløde, men stadig barske former ligner den noget, som Men In Black kunne bruge til at neutralisere undslupne aliens med. Betjeningen er lige så simpel, som den er letlæst. En fem centimeter bred power-knap i den ene ende tænder for apparatet, og på to lige så store pile skruer man op eller ned for lydstyrken. Man kan vælge imellem en indendørs og en udendørs indstilling. Sidstnævnte har mindre bas, da det alligevel er umuligt…...
  B&O Play Beolit 17
  Genfornyet klassiker
  B&O Play-mærket, der startede som en knopskydning på Bang & Olufsen, står i dag for koncernens største salgssucceser nogensinde og bidrager med vigtige millioner til regnskaberne i Struer. Beolit-serien hører i sig selv til arvegodset for B&O. Navnet har stået på bærbare produkter siden 1930’erne, men har fået en renæssance gennem B&O Play. Design Beolit 17 er en opdatering af Beolit 15, som vi testede for nøjagtig to år siden. Af ydre ligner den forgængeren til forveksling. Blot er det indbyggede ledningsrum blevet inddraget i lydens tjeneste, og højttaleren oplades nu med en ekstern USB-C-oplader. Uanset hvor meget vi lydjournalister…...
  JVC Boom Blaster RV-NB100B
  Ghettoens konge
  Når man planlægger en test af “boombokse”, må man nødvendigvis have JVC med. JVC Boom Blaster er simpelthen den originale sværvægts-ghettoblaster. Lang som en voksen mands arm (helt nøjagtig 666 mm – djævlen ligger i detaljen!) og tyk som et kloakrør. Og med et udseende, som var den hentet på et militært overskudslager. Modellen har eksisteret gennem årtier, men er undervejs blevet opgraderet. Hvor man i tidligere versioner fandt en kassettebåndoptager, er der nu en dock til iPhone. Der er også indbygget cd-afspiller, DAB+ radio, USB-indgang og endda en 6,3 mm jack-indgang til elguitar! De fleste hjemmeanlæg ville være grønne…...
  Philips PX840T
  Konfirmand-blasteren
  Hollandske Philips har i en menneskealder været et kendt navn inden for alle slags hjemmeelektronik, og mange har haft Philips-logoet på deres første musikanlæg eller tv. I dag er billedet et andet, og Philips selv laver alene medicinsk udstyr. Navnet lever dog videre på lydudstyr designet af Gibson Brands. Philips PX840T ligner en arketypisk ghettoblaster, og designerne har mere end bare skævet til JVC Boom Blaster, da de formgav PX100. Den ligner ved første øjekast noget, der kunne være et mindre medlem af samme serie. Der er dog mere bling end street-cred over blasteren, der samtidig er overraskende let. Membraner…...
  Marshall Kilburn
  Ren, rå rocknostalgi
  Engelske Marshall er kendt og elsket af enhver rockfan. Og deres guitarforstærkere i stakkevis er ikonet på høj rocklyd. I de senere år har de udvidet forretningen med udstyr til hjemmebrug (på licens), men med samme design og lydfilosofi som deres sceneudstyr. De fleste modeller har, ligesom guitarforstærkerne, været ledningsfaste og dermed mest til hjemmebrug. Men Kilburn (der skal kun være ét L i navnet, da Kilburn er en bydel i det vestlige London. Så meget rock’n’roll er den trods alt ikke!) har indbygget genopladeligt batteri. Og den kører op til 20 timer på en optankning, afhængigt af hvor højt…...
  Klipsch The One
  Trådløs hyggespreder
  Klipsch The One er, ligesom Beolit 17, beregnet til et mere modent publikum end de deciderede ghettoblastere. Den er en del af Klipschs Heritage-serie, der er en hyldest til producentens mangeårige historie. Og illusionen er perfekt. Med sit kabinet i ægte valnøddefinér og groftvævede frontstof ligner The One noget, der kunne være skabt i 1960’ene eller de tidlige 70’ere. Men det er en helt ny konstruktion i modsætning til familiens øvrige medlemmer, der bl.a. omfatter de gigantiske Klipschorn, som startede det hele for 70 år siden. Oven på højttaleren finder man et kontrolpanel med to volumenknapper og en vippeafbryder. Selvfølgelig…...
  Har du noget at tilføje?
  Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

  Læs også

  The New Soundboks

  The New Soundboks

  Tredje udgave af danske Soundboks er vildere, højere – og I kan lave en bande sammen!

  Tilføj som favorit
  360 graders lyd fra Bose

  360 graders lyd fra Bose

  Den er bærbar, den kan spille i 12 timer – og du kan snakke til den.Tilføj som favorit
  Fornyet kubehøjttaler fra Naim

  Fornyet kubehøjttaler fra Naim

  Den bedste bordhøjttaler til under 10.000 kroner er blevet endnu bedre.Tilføj som favorit
  IKEA Symfonisk

  IKEA Symfonisk

  En smart introduktion til det bedste multirumssystem – til en meget attraktiv pris.

  Tilføj som favorit
  JBL L100 Classic

  JBL L100 Classic

  JBL’s klassiske bestseller er genopstået som en af de mest
  festlige højttalere, vi har hørt i lang tid.

  Tilføj som favorit
  Vi har pakket IKEA Symfonisk ud

  Vi har pakket IKEA Symfonisk ud

  Nu kan man købe Sonos’ IKEA-højttalere, og vi har tjekket dem ud i detaljer.Tilføj som favorit
  6 bærbare trådløse højttalere

  6 bærbare trådløse højttalere

  Smarte bærbare højttalere, der gør sig lige så godt på stranden som på picnictæppet.

  Tilføj som favorit
  Buchardt Audio S400

  Buchardt Audio S400

  Buchardt Audio har lavet sin mest ambitiøse – og bedste – højttaler til dato.

  Tilføj som favorit
  annonce
  Luk menu