annonce
annonce

Test: Logitech MX Sound

Logitech MX Sound
Logitech MX Sound

Lækre og fleksible

Logitechs pæneste computerhøjttalere giver dig et par Bluetooth-højtalere oven i hatten.

Duer også som Bluetooth-højttalere. Fleksibelt format og stiligt design. Lækre touch-kontroller.
Intet tryk i bassen. Hovedtelefonudgangen er placeret på bagsiden.

Logitech storsælger i butikkerne med deres brede udvalg af computerhøjttalere i alle prisklasser. De fleste er temmelig traditionelle kablede, opretstående modeller, der ligner – ja, computerhøjttalere. Midt på prisskalaen finder vi Logitech MX Sound, der skiller sig ud fra mængden både i kraft af deres udseende og deres anvendelsesområder.

Af størrelse minder de om en pakke luksus-is fra frysedisken, omend de står lidt nonchalant tilbagelænet. Fronten er beklædt med behageligt stof indrammet af en sølvfarvet ring. Bagsiden er mere plasticagtig, men den ser man heldigvis sjældent.

På bagsiden finder vi selvfølgelig strømindtag samt en 180 cm lang ledning til at forbinde højttalerne med hinanden. Det er nok til at kunne placere dem på hver sin side af selv et stort tv. Her sidder hovedtelefonudgangen også, som det havde været smartere at have foran. To 3,5 mm indgange gør, at man både kan slutte MX Sound til sin computer og f.eks. en mobiltelefon. Ikke at det behøves, for højttalerne har faktisk Bluetooth. Muligheden for at tage dem med i sommerhuset og bruge dem som mobilhøjttalere er en stor fordel.

Alt styres let med touch-knapper, der lyser op, når hånden nærmer sig højttaleren.

På grund af højttalernes forholdsvis rimelige størrelse og fraværet af en bashøjttaler er bassen ikke særlig potent. Men den er der, og takket være basporten på bagsiden er den bedre, end man kunne frygte. De går faktisk ned i dybbasområdet, så man får en idé om, hvordan elektronisk dansemusik skal lyde. Derimod skal man ikke forvente nogen kanonsalver i actionfilm.

Stereoseparationen er ganske god, uanset om man vil placere instrumenterne i et stykke musik eller høre, hvor fjenderne kommer fra i spil. Mellemtonen gør et godt stykke arbejde med at gengive sang, og lyden er faktisk fint balanceret og kontrolleret.

Konklusion

Hvis man ikke kan lide designet på traditionelle computerhøjttalere og ikke vil have store dåser stående på skrivebordet, er Logitech MX Sound et attraktivt valg. De har mere afrundet format og ser simpelthen bedre ud end de fleste. Ud over almindelig tilslutning til computer eller mobil kan man også tilslutte dem trådløst. Når man ikke vil have dem stående ved computeren, kan man altså også bruge dem som Bluetooth-højttalere.

De betjenes nemt med touch-knapper, der på magisk vis lyser op, når hånden nærmer sig. Lyden er afbalanceret, omend man ikke skal forvente dundrende bas. Men overraskende gode til prisen.

picture1 picture2
<
>
Smarte touch-knapper tændes automatisk.

Bedste pris på Logitech MX Sound
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Bestykning: (ikke opgivet)

Udgangseffekt: 16 W RMS

Frekvensområde: (ikke opgivet)

Indgange: 3,5 mm, Bluetooth 4.1

Udgange: Hovedtelefoner

Mål: 16 x 16 x 8 cm

Web: logitech.dk

Pris: 850,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-