Man spørger sig selv, hvad de mon har tænkt på hos Sony, da de gav knappen til valg af sang den mest fremtrædende placering. For når man skal skrue op eller ned for lyden, er det let at komme til at skifte sang i stedet. Knappen stikker alt for meget ud på den højre ørekop.
Men det er slet ikke alt, der er problematisk ved Sonys trådløse hovedtelefoner. Bærekomforten er fremragende, batterilevetiden er lang, og både design og byggekvalitet er fremragende. De kan dog ikke klappes sammen.
Lyden er meget behagelig. Der er ikke så meget punch i bassen som med Philips og Velodyne, men der er god sammenhæng og gennemsigtighed i lydbilledet. Man kan fint høre nuancer i musikken, selv om mellemtonen kunne være mere fyldig. Vokaler, strygere og flere andre instrumenter lyder lidt for tyndt, og klangfarver kommer ikke så godt frem som med Philips’ hovedtelefoner.
Men de sælges for en femhundredelap mindre i de fleste butikker, og det gør Sonys trådløse til et godt køb.
Også i denne test:
AKG K845 BT
Dyr vellyd
Testen største hovedtelefoner er også de bedste til varieret musik. Og så har de en unik funktion, der har betydning for lyden.
Bose AE2w
Den grimme ælling
Bose vinde næppe nogen designpriser for AE2w, der har Bluetooth-modulet stikkende ud af den ene ørekop.
Sennheiser MM 450-X
Praktiske og brugervenlige
Sennheisers hovedtelefoner er blandt de nemmeste at bruge. Kvaliteten er god, men lyden når ikke op på siden af de bedste.
Philips Fidelio M1BT
Balanceret vellyd
De små hovedtelefoner fra Philips er et fund til prisen. Lyden er fremragende, og bærekomforten upåklagelig.
Velodyne vFree
Stilsikre og komfortable
Med et lækkert udseende og veldefineret bas er vFree hovedtelefoner til dem, der gerne vil have dynamik.