Huawei FreeBuds 6i er vel den mest skamløse AirPods Pro-efterligning hidtil. Det meste er det samme her.
Hørepropperne er veludstyrede, med aktiv støjreduktion og gode lyd-codecs. De fungerer sammen med AI Life-app’en, der er tilgængelig til både iOS og Android. Men hvor du normalt finder denne i iOS App Store, er Huawei udelukket fra Google Play Store. Android-brugere skal i stedet google AppGallery, downloade og installere dette, og derfra downloade AI Life.
Støjreduktionen er effektiv i basområdet, mindst lige så god som med EarFun, og måske endda lidt bedre. Den har også mindre iboende støj, når den er aktiveret. Ambient-lyd, som Huawei kalder Awareness, kommer i to varianter: enten fuld åbenhed, som giver en lidt skarp diskant til alle lyde, eller Voice-tilstand, som fokuserer på taleområdet og giver en mere naturlig lyd.
Lyden af Huawei FreeBuds 6i
Lydkvaliteten er imponerende lige ud af æsken. Stortrommen er lidt blødere end med EarFun, men lyden er generelt meget afbalanceret og naturlig, med god energi og dynamik. Mellemtonen er måske lidt vedholdende og barsk, men øj; det her er så meget bedre end de billigste modeller i denne gruppetest!
Der er seks EQ-forudindstillinger (inklusive Standard), men ingen mulighed for brugerdefineret justering. Det er egentlig heller ikke nødvendigt, for standardindstillingen lyder så godt, at der er meget lidt at klage over.
Lady Gaga lyder både underholdende og naturlig, og ved siden af EarFun er disse de bedste, når det kommer til ren lydkvalitet. EarFun stikker af med sejren på tekniske specifikationer, da de har både LDAC, aptX og AuraCast, som Huawei mangler.
Med hensyn til stabilitet oplevede jeg ingen problemer med Huawei, hverken på Samsung-mobil eller iPhone. Stemmekvaliteten er dog desværre ikke særlig imponerende. Brugerens stemme lyder lukket og ulden. Dette er ikke en ukendt svaghed med hørepropper på grund af mikrofonplaceringen; især i denne prisklasse.
Konklusion
Huawei FreeBuds 6i er et par meget fine hørepropper, som leverer lydkvalitet i topklasse lige ud af æsken. Støjreduktionen er blandt testens bedste, og designet er elegant – omend alt for inspireret af Apple. Manglende understøttelse af aptX og LDAC gør, at de mister point mod EarFun på papiret, og de har heller ikke Auracast. Ikke desto mindre er dette blandt de bedste køb i prisklassen, hvis lydkvalitet og støjreduktion er vigtigst.
Også i denne test:
LifeBee BX29
LifeBee BX29
Disse markedsføres som træningspropper med en vanvittig batterilevetid til under 200 kroner. Men de tåler hverken sved eller regn, og lyder for dårligt.
Ankriyul i17
Ankriyul i17
Med et prisskilt på 170 kroner er dette testens billigste hørepropper. Desværre får du præcis hvad du betaler for – og det er ikke meget.
Technaxx MusicMan Pro BT-X72
Technaxx MusicMan Pro BT-X72
Smart touchskærm og mange funktioner gør disse hørepropper interessante på papiret. Men står lyden mål med prisen på under 400 kroner?
Belkin Soundform Bolt
Belkin Soundform Bolt
Belkin viser at der er habil kvalitet at få for 200 kroner, selvom det er uden de store funktioner.
Creative Zen Air SXFI
Creative Zen Air SXFI
Med lidt EQ-justering i app’en leverer hørepropperne fra Creative forbløffende god lyd til prisen.
EarFun Air Pro 4
EarFun Air Pro 4
Disse ukendte propper er propfulde af avancerede funktioner. Men det bedste er at de lyder knaldgodt!
Læs videre med LB+
Nytårstilbud 2025 - 50% Rabat!
50% På LB+ Total i 12 måneder!
Prøv LB+ Total i 1 måned
Fuld adgang til alt indhold i 1 måned for 49 kr
30% på LB+ Total i 6 måneder
Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 6 måneder
- Adgang til mere end 7.500 produkttests!
- Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
- Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
- L&B TechCast – en podcast fra L&B
- Deaktivering af annoncer