TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender 2024 Deltag her!

: Monster iSport Intensity

Ergonomiske

iSport fra Monster har den højeste prisseddel i testen og dermed de højeste krav. Så må vi se, om de er prisen værd.

Af / 17/05/2013 - 12:04
Monster iSport Intensity

Lyd & Billede mener

  • Etui Pasformen
  • Prisen Kræsne med musikvalg

Man kan ikke andet end at blive glad ved synet af disse hovedtelefoner. Den friske limegrønne farve gør, at det spjætter i benene. Både hørepropperne (den del, du sætter ind i øregangen) og det beskyttende limegrønne gummihylster er formet således, at lyden ledes ind i øret gennem en lille “tud”. Du behøver altså ikke at trykke en prop ind i øret, hvilket gør det til nogle meget bekvemme og ergonomisk hovedtelefoner, som kan bruges i lang tid. Ulempen ved denne konstruktion er, at lydisoleringen ikke er så god – nærmest ikke-eksisterende – men er du en af dem, der træner i trafikerede omgivelser, kan det være en fordel ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt.

På den lækre flade, limegrønne ledning sidder kontrolknapper til at skrue op og ned, pause og skifte nummer. iSport-hovedtelefonerne kan også bruges som headset, selv om du måske ikke har lyst til at tage en samtale på din løbe- eller cykeltur.

Ikke til rock
I musik, hvor der er mange forskellige instrumenter og flere forskellige stemmer at holde styr på, går lydbilledet i retning af det komprimerede, og det dynamiske udtryk bliver begrænset. I Gotthards “Hush” må iSport kæmpe med skift i rytme og instrumenter, og helheden bliver lidt anstrengt og træg; det samme gælder med Swedish House Mafias “Don’t You Worry Child”. Lyden er vældig varm, lidt vel varm faktisk, og du må fodre hovedtelefonerne med lyse kvindestemmer og rene klare toner, som ligger i det øvre mellemregister, for at det bliver rigtig godt.

Konklusion
Trænings-hovedtelefoner skal være hårdføre – og det er iSport. Virkelig skønne og behagelige hovedtelefoner, gennemtænkt til mindste detalje, og det ville have gjort iSport til testens vinder, hvis det ikke var for det komprimerede lydbillede. Med testens højeste pris skulle de være altædende for at få en plads på podiet. Du kan dog vække spilleglæden, hvis du vælger musik med få instrumenter, høje toner og kvindelige vokalister.

Vil du have god lydisolering, bør du vælge nogle andre hovedtelefoner, men træner du ofte i stærkt trafikeret miljø, kan de være en livsforsikring.

Annonce

Også i denne test:

Sennheiser OCX 685i

Neutrale

I udviklingen af OCX 685i har Sennheiser vanen tro fortsat deres samarbejde med Adidas. Hvordan teamet er lykkedes denne gang, får vi at se.

Pæne
Uengageret lyd
Læs hele testen

Philips SHQ4200

Skiller sig ud

Philips deltager, som testens eneste, med hovedtelefoner med en bue rundt om nakken. Lyden påvirkes næppe, men hvad gør det ved træningsoplevelsen?

Etui Pasformen
Påtrængende bas Ingen mikrofon/controller
Læs hele testen

Sony XBA-S65

Futuristiske

En fiffig konstruktion gør, at XBA-S65 sidder som en hue omkring øret, hvilket gør dem til godt selskab i træningslokalet.

Etui Lyden Pasformen
Savner mikrofon/controller
Læs hele testen

Audio-Technica ATH-CKP500

Som støbt

Her har vi endnu et par hovedtelefoner med vinger, men med god lydisolering, da de til forskel fra iSport og iLuv skal trykkes ind i øret.

Lyden Pasformen Forlængerledning
Etui savnes Mangler mikrofon/controller
Læs hele testen

iLuv Sports

Lidt kræsne

iLuv kan fås i en række friske farver, og hvis du ikke vil stikke ud, findes de også i både sort og hvid. Hovedtelefoner for enhver smag, med andre ord.

Prisen
Pasformen Etui savnes
Læs hele testen

Wicked Audio Helix

Overraskelsen

Testens billigste hovedtelefoner er måske ikke de pæneste, selv om det mærkes, at nogen har forsøgt at tænke over tingene. Men hvordan står det til med komfort og lyd?

Prisen Lyden Pasformen
Små Mangler mikrofon/controller Mangler fugtmembran
Læs hele testen
Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

50%

Juletilbud - 50% Rabat!

50% På LB+ Total i 1 år!

Prøv LB+ Total i 1 måned

Fuld adgang til alt indhold i 1 måned for 49 kr

LB+ Total 12 måneder

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder

650,-
49,- / for 1 måned
108,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Annonce

Pi8: Den nye konge af trådløs lyd

Her er DALI’s bud på en hovedtelefon, du har råd til

AirPods har aldrig været bedre

Google kan godt lave hi-fi

De smarteste hørepropper fra JBL

Vi har testet de vildeste hovedtelefoner fra B&O

Her får du meget for pengene

Åbne er bare bedre – men også dyrere

Lukket design møder åben lyd

Dåseåbneren

Skarpt skyts i premiumklassen

Seks førsteklasses hovedtelefoner: Hvem snupper tronen?