EarFun har testens eneste hørepropper med den nye LE Audio-teknologi med LC3-codec’et, som bl.a. kan sende til flere enheder samtidig. Multipunkt er også tilgængelig med disse.
De holder hele 9 timer på én opladning, mens ladeetuiet giver 45 timer ekstra! Det er med aktiv støjreduktion slået fra, spilletiden reduceres noget med ANC slået til. Det bedste: 10 minutters hurtigopladning giver op til 2 timer spilletid.
LC3-codec’et lover bedre lyd over Bluetooth end det ældgamle SBC-codec, hvilket skal gøre andre teknologier som AAC og aptX overflødige. Hørepropperne har dog både AAC og aptX Adaptive ombord.
En avanceret aktiv støjdæmpning skal dæmpe støj udefra med 43 dB, mens vindstøj også reduceres ved hjælp af en algoritme, der er udviklet til formålet.
LE Audio var en lunefuld affære på Google Pixel 7. App’en kunne simpelthen ikke finde hørepropperne – selv om de var tilkoblet Bluetooth. Med LE Audio deaktiveret, og dermed også LC3-codec’et, fungerede det upåklageligt. Lad os håbe, at dette ændrer sig til det bedre.
Lyden af EarFun Air Pro 3
I app’en får man bl.a. adgang til en 6-bånds grafisk EQ. Og det er godt, for bassen har en opsvulmning omkring 200-250 Hz, som overdøver mellemtonen lidt. Det tætteste, du kommer i app’ens EQ, er 180 Hz, og det hjælper en del at dæmpe 3-5 dB her. Ønsker du en klarere mellemtone, kan denne med fordel øges lidt ved 1 kHz, men så kan den blive lidt skarp på enkelte indspilninger.
Jeg endte med kun at dæmpe basfrekvensen og lade resten være.
Balladen Cool About It af kvindetrioen Boygenius lyder vældig fint efter justering af bassen. Så kommer de tre fantastiske kvindevokaler godt frem, mens guitarerne separeres godt.
Marie Noregers A Little Shy med sine heftige elektroniske basrytmer og stramme percussion lyder saftigt, samtidig med at hendes stemme kommer klart og tydelig igennem. Uden at blive hård. Det er rigtig godt.
Jeg savner derimod at kunne spille højere end bare ‘lige tilpas højt’. Interessant nok blev dette bedre, da jeg sluttede dem til min iPhone. Hvorfor ved jeg ikke, om det for eksempel er en sikkerhedsmargin i DSP’en med tanke på EQ. Under alle omstændigheder var det kun EarFun, jeg oplevede denne forskel med.
Ellers funker aktiv støjreduktion fint, og når det gælder talekvaliteten under samtaler, er de faktisk blandt de bedre af de testede hørepropper.
Også i denne test:
Jays t-Five Plus
Fin lyd, god pasform
Jays t-Five Plus i hård plast har åben pasform, men kan tætnes noget. Og først da lyder de godt.
JBL Tune Flex
To propper i én
JBL Tune Flex har åben pasform, men kan også bruge silikonedutter. Og så bliver lyden klassens fedeste.
Jabra Elite 4
Midt i feltet
Der er meget at synes om ved Jabra Elite 4, men også en del at undre sig over.
Huawei FreeBuds 5i
Kampen om førertrøjen
Huawei FreeBuds 5i er blandt de mest vellydende hørepropper lige ud af æsken. Og det bliver bedre med app’en.
Skullcandy Grind True Wireless
Skiller sig ud
Skullcandy Grind True Wireless er skabt til folk som ønsker at skille sig ud fra mængden. Især hvis du vælger 420 Haze-edition – en ægte marihuana-hyldest …
Sony WF-C700N
Sammenlagt den bedste pakke
Med WF-C700N har Sony opgraderet sin eminente budgetmodel WF-C500 med støjreduktion. Resultatet er fabelagtigt.
Belkin Soundform Play
Enkel og god
Belkin SoundForm Play er et par helt okay hørepropper, som endelig er blevet opdateret med hurtigopladning via USB-C.
Læs videre med LB+
Nytårstilbud 2025 - 50% Rabat!
50% På LB+ Total i 12 måneder!
Prøv LB+ Total i 1 måned
Fuld adgang til alt indhold i 1 måned for 49 kr
30% på LB+ Total i 6 måneder
Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 6 måneder
- Adgang til mere end 7.500 produkttests!
- Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
- Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
- L&B TechCast – en podcast fra L&B
- Deaktivering af annoncer