TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

TEST: Huawei P40 Pro

Huaweis svanesang

Huawei P40 Pro skulle have været årets bedste kameramobil. I stedet betyder især ét problem, at de fleste bør gå i en stor bue uden om denne mobil.

Af / 11/04/2020 - 11:48
Huawei P40 Pro

Home mener

  • Blandt de bedste kameramobiler på markedet. Kommer desuden med 5G og lynhurtig opladning.
  • Understøtter ikke Googles tjenester og apps, og alternativet er ubrugeligt for de fleste. Mangler desuden stereolyd, og ansigtsgenkendelsen virker ikke i mørke.

Huawei P40 Pro, den nyeste flagskibsmodel fra den kinesiske elektronikgigant, er landet i butikkerne. Dermed er der gået over et år, siden Huawei lancerede P30 Pro.

Forgængeren til Huawei P40 Pro blev en milepæl for den kinesiske mobilproducent. Især P30 Pros kamera var banebrydende med sin vilde zoomfunktion og nye nattemodus, som på daværende tidspunkt kunne tage bedre billeder i mørke end noget andet mobilkamera på markedet. Huawei var nu godt på vej til at cementere sin allerede stærke position på det globale mobilmarked.

Men kun få måneder efter lanceringen af firmaets hidtil bedste smartphone blev Huawei ramt af barske sanktioner fra de amerikanske myndigheder, som den dag i dag betyder, at Huawei ikke må gøre brug af Googles tjenester og apps.

Alternativ til Google Play

I stedet har Huawei siden sidste år investeret store summer i at opbygge sin egen app-butik ved navn Huawei AppGallery.

På hjemmemarkedet i Kina er Huawei langt den største mobilproducent, og da brugen af Googles søgemaskine og tjenester alligevel er forbudt i Kina, har kineserne allerede længe været vant til at bruge andre online-butikker med Android-apps end Google Play.

Annonce
P40Pro P30pro
Til venstre Huawei P40 Pro i farven Ice White. Til højre Huawei P30 Pro i farven Aurora. De minder altså lidt om hinanden. (Foto: Peter Gotschalk)

Huawei AppGallery er således ikke nogen ny opfindelse, men for et år siden bestod udvalget næsten udelukkende af kinesiske apps og ikke meget andet. Med andre ord har Huaweis udfordring været at få overtalt app-udviklere i den vestlige verden til at lave alternative versioner af deres apps til den kinesiske app-butik.

Af samme grund kom den næste topmodel efter P30 Pro, Huawei Mate 30 Pro, som blev lanceret i efteråret 2019, aldrig på markedet i Danmark. Huawei var simpelthen nervøse for, om forbrugerne var klar til at undvære et stort antal af de apps og tjenester, de var vant til at bruge til daglig, uanset hvor lækker og kraftig den nye smartphone end måtte være.

I stedet valgte man at købe sig tid ved at lancere Huawei Nova 5T, en smartphone i mellemklassen, som var blevet udviklet i perioden før den amerikanske boykot og derfor kom med Googles version af Android samt alle de apps, vi kender.

P40pro p30pro 2
Her er det så igen Huawei P40 Pro til venstre. Den er en smule mere buttet end forgængeren til venstre. (Foto: Peter Gotschalk)

Nu eller aldrig for Huawei

Nu skriver vi 2020, og tiden er rindet ud for Huawei. Den amerikanske boykot gælder endnu, og Googles univers er stadig lukket land for Huaweis mobiler. Men skulle det kinesiske firma følge sin egen kadence, var tiden nu inde til at lancere den direkte efterfølger til Huawei P30 Pro. Enten måtte Huawei smide håndklædet i ringen og trække sig tilbage til hjemmemarkedet i Kina, eller også måtte man satse på, at arbejdet med at fylde vestlige apps i AppGallery var nået så langt, at man kunne få forbrugerne med på vognen.

Huawei P40 Pro er beviset på, at Huawei satser på det sidste. Den nye flagskibsmodel blev lanceret i slutningen af marts og er som nævnt ved at finde vej ud til kunderne i disse dage. Så det er nu eller aldrig, Huawei skal bevise, at en Android-baseret smartphone uden Googles fingeraftryk har gang på jord blandt de danske forbrugere.

P40 Pro 3
Huawei P40 Pro er tilgængelig i tre forskellige farver – Ice White, Black og Silver Frost. På billedet her ses den matte Silver Frost. (Foto: Huawei)

Hardware

Der er ingen tvivl om, at hvis vi nøjes med at vurdere Huawei P40 Pro som fysisk produkt med fokus på konstruktion, design, skærm og lyd, så er kinesernes nye mobil mindst lige så lækker som forgængeren. Men desværre har den også et par af de samme skavanker.

Som tilfældet var med P30 Pro, har udviklerne af Huawei P40 Pro hentet både design og byggekvalitet fra øverste hylde, da den nye mobil blev skruet sammen. Mobilen er robust fremstillet med Gorilla Glass på for- og bagside, omkranset af en ramme af aluminium, og på trods af en vægt på godt 200 gram virker P40 Pro alligevel let og nem at håndtere.

Telefonen er tilgængelig i tre forskellige farver – Ice White, Black og Silver Frost – og i hvert fald det testeksemplar i farven Ice White, vi fik i hænderne, byder på et lækkert farvespil på bagsiden, når man vender og drejer mobilen.

Skærmglasset flyder nærmest ud over kanten, ikke bare på siderne, men nu også for oven og for neden. Det virker virkelig, som om hele forsiden er skærm.

P40Pro kurvetskærm
Her er det Huawei P30 Pro i forgrunden og P40 Pro i baggrunden. Man ser tydeligt, hvordan skærmen på P40 Pro nærmest flyder ud over kanten, ikke bare på siderne, men nu også for oven og for neden. (Foto: Peter Gotschalk)

Med et skærmareal på 6,58 tommer og en opløsning på 2640 x 1200 pixel kommer P40 Pro ikke med den mest højopløste skærm på markedet, men ellers er der ikke meget at klage over på den front. Den er rimelig lysstærk, og så har den en opdateringsfrekvens på 90 Hz (kan indstilles til 60 Hz for at spare strøm), hvilket gør brugeroplevelsen både hurtig og flydende, når der navigeres rundt i menuer og diverse apps.

Frontkameraerne sidder udfaset i skærmens øverste venstre hjørne. I modsætning til P30 Pro er efterfølgeren forsynet med en dybdemåler på fronten, som muliggør 3D-ansigtsgenkendelse, hvilket er den sikreste metode til oplåsning af mobilen.

Funktionen virker fint og lynhurtigt i almindeligt dagslys, men i mørke omgivelser måtte P40 Pro til gengæld smide håndklædet i ringen. Vi oplevede flere situationer udendørs efter mørkets frembrud, hvor iPhone 11 sagtens kunne låses op via Face ID, men hvor ansigtsgenkendelsen på P40 Pro slet ikke fungerede.

P40 Pro Angle1 of back camera
Huawei P40 Pro har fire objektiver, herunder et primært med 50 Mp opløsning, blænde f/1.9 samt optisk billedstabilisering. Dertil kommer et 40 Mp ultravidvinkel-objektiv samt en Time-of-Flight-linse (ToF), der fungerer som 3D dybdesensor. Plus en telelinse på 12 Mp og 5x optisk zoom. (Foto: Huawei)

Lyd

En anden ting, som desværre også er indbygget i skærmen, er den øverste højttaler. Eller rettere: Kineserne har erstattet den øverste højttaler, der normalt sidder ved øret, når man taler, med den såkaldte Huawei Acoustic Screen. Det betyder i praksis, at lyden overføres til øret via vibrationer i skærmens øverste område.

Samme teknologi sad i Huawei P30 Pro, hvor det resulterede i elendig lydkvalitet under opkald, men det problem er heldigvis blevet løst. Huawei P40 Pro leverer glimrende opkaldskvalitet ved hjælp af den specielle teknologi, men på grund af den manglende højttaler må mobilen stadig undvære stereolyd, når man spiller spil eller ser video på telefonen. Det er langt fra, hvad konkurrerende modeller i samme prisklasse leverer.

p40pro ultravidvinkel scaled
Billede taget midt i corona-krisen med 40 megapixel ultravidvinkel. Ikke én eneste turist ved Checkpoint Charlie. (Foto: Peter Gotschalk)

Kamera

Huawei har traditionelt brugt P-serien til at fokusere på ny kamerateknologi. Sidste år var kameraet i P30 Pro som nævnt nærmest banebrydende og introducerede nye funktioner som den imponerende nattemodus, der lod brugeren tage fantastiske billeder i meget mørke omgivelser.

DarkMode P40Pro
Takket været en særlig RYYB-sensor kan kameraet i P40 Pro gå helt op til ISO 409.600. Sammen med lysstærk optik og bedre billedprocessering betyder det i praksis, at Huawei P40 Pro kan tage billeder i bælgravende mørke. (Foto: Peter Gotschalk)

Med andre ord har Huawei P40 Pro en del at leve op til, når det gælder kameraet, men det klarer mobilen heldigvis fint. Der er dog ikke de store nyheder at komme efter. Snarere er funktionerne fra P30 Pro blevet pudset af og forfinet hist og pist.

p40pro_5xoptiskzoom p40pro_10xhybridzoom p40pro_50xzoom galaxys20ultra_5xzoom galaxys20_10xzoom galaxys20ultra_50xzoom
<
>
Samsung Galaxy S20 Ultra 10x zoom: Præcis som sin forgænger byder Huawei P40 Pro på op til 50x zoom samt 10x hybrid zoom og 5x optisk zoom. Sammenlignet med Samsung Galaxy S20 Ultra, som klarer op til 100x zoom og derudover byder på 10x hybrid zoom og 4x optisk zoom, kommer Huawei P40 Pro dog en smule til kort. (Foto: Peter Gotschalk)

Huawei P40 Pro kommer med et primært objektiv, der har 50 megapixel opløsning, blænde f/1.9 samt optisk billedstabilisering. Dertil kommer et 40 megapixel ultravidvinkel-objektiv samt en Time-of-Flight-linse (ToF), der fungerer som 3D-dybdesensor. Plus en telelinse på 12 megapixel og 5x optisk zoom.

Alt i alt ser kameraspecifikationerne ud som følger:

• 50 Mp Ultra Vision, 23 mm RYYB, f/1.9 vidvinkel med optisk billedstabilisering (OIS)
• 40 Mp, 18 mm RYYB, f/1.8 ultravidvinkel
• 12 Mp, 125 mm f/3.4 tele med optisk billedstabilisering (OIS) og 5x optisk zoom
• Time-of-Flight (ToF) 3D-dybdesensor

Blandt nye kamerafunktioner kan vi nævne Huawei Golden Snap. Navnet dækker over kunstig intelligens, som lader brugeren få de bedst mulige billeder fra sin mobil. F.eks. kan man fjerne refleksioner, hvis man har taget sit foto gennem et vindue.

Foer goldensnap med refleks scaled
Kirin 990-processoren byder på diverse AI-funktioner til kameraet. Bl.a. den såkaldte Golden Snap, som lader brugeren fjerne refleksioner fra motivet. Her har vi taget et billede af en billedramme, og refleksionen ses tydeligt til venstre i billedet. (Foto: Peter Gotschalk)

Huawei P40 Pro kommer også med en ny teknologi ved navn Octa Phase Detection (Octa PD), som optimerer autofokusfunktionen. Det betyder i praksis, at alle pixels understøtter fasedetektion, hvilket gør autofokus virkelig, virkelig hurtig. Stor ros til Huawei for den finesse, som andre producenter godt kunne lære noget af!

GoldenSnap uden refleks scaled
Kirin 990-processoren byder på diverse AI-funktioner til kameraet. Bl.a. den såkaldte Golden Snap, som lader brugeren fjerne refleksioner fra motivet. Her har vi taget et billede af en billedramme, og refleksionen ses tydeligt til venstre i billedet. (Foto: Peter Gotschalk)

Huawei AppGallery

AppGallery Spotify scaled
Det gør Spotify heller ikke. Til gengæld finder man både Tidal og Deezer. (Foto: Peter Gotschalk)
Appgallery skype scaled
Niks, Skype findes ikke i Huawei AppGallery. (Foto: Peter Gotschalk)

Selv om Huawei P40 Pro som fysisk produkt utvivlsomt er lækker og helt sikkert – trods et par skavanker – er blandt de lækreste smartphones, man kan købe for penge lige nu, er der stadig en elefant i rummet.

Som nævnt er Huawei på grund af en amerikansk boykot af virksomheden blevet udelukket fra at bruge Googles teknologi på sine mobiler, herunder Googles apps og tjenester samt app-butikken Google Play. I stedet kommer Huawei P40 Pro altså med kinesernes egen app-butik ved navn AppGallery.

Inden lanceringen har Huawei lovet guld og grønne skove og forsikret os om, at brugeroplevelsen vil være næsten den samme med P40 Pro som den, forbrugerne kender fra andre Android-baserede smartphones. Men det er desværre meget langt fra sandheden.

I realiteten er udbuddet af apps i AppGallery så ringe, at Huawei P40 Pro vil være stort set ubrugelig for langt de fleste almindelige mennesker.

Vi har tidligere udgivet en artikel med en oversigt over, hvor mange af de typiske “must-have”-apps man faktisk kan downloade fra AppGallery til sin P40 Pro lige nu. Listen er baseret på Top 50 i Google Play Store for de skandinaviske lande.

Af de 22 internationale apps på listen kan man lige nu finde otte (!) i Huaweis app-butik. Det drejer sig bl.a. om Facebook, Microsoft Office, Pinterest, Snapchat, TikTok og WhatsApp. Selvfølgelig er Googles apps som Gmail, Maps og YouTube fraværende fra listen, men også andre nødvendige apps som Dropbox, Evernote, Facebook Messenger, Instagram, Netflix, Skype, Sonos, Spotify og Twitter går man forgæves efter.

Det bliver endnu værre, hvis man kigger efter de mest populære danske apps. Den officielle Dankort-app er på vej, meddelte Huawei lige før lanceringen af P40 Pro, men var endnu ikke at finde i AppGallery, da vi testede telefonen, og både DBA, e-Boks, Mobile Pay og NemID glimrer ved deres fravær. Det samme gælder de meget brugte nyheds-apps fra DR og TV 2 samt stort set alle andre apps, de fleste af os bruger til daglig.

Quick Apps og APK-filer

App launcher scaled
De øverste tre rækker på skærmen indeholder de apps, vi kunne få skrabet sammen via Huawei AppGallery og Quick Apps, mens de nederste tre rækker af apps kommer fra Amazon Appstore. (Foto: Peter Gotschalk)
AppGallery Netflix scaled
Ingen Netflix? Var det noget med TikTok i stedet? (Foto: Peter Gotschalk)

Huawei tilbyder så et par alternativer i form af såkaldte Quick Apps samt app-butikken More Apps, som man kan downloade fra AppGallery.

Quick Apps er reelt HTML5-websider, som kan køre på mobilen på en måde, der til forveksling ligner en lokal app, men den eneste populære tjeneste, vi indtil videre har kunnet finde som Quick App, er Twitter. Og More Apps er blot en søgemaskine, som hjælper brugeren til at finde såkaldte APK-filer, der er installationsfiler, som man kan bruge til at installere Android-apps manuelt på sin smartphone. F.eks. kan Netflix installeres på denne måde.

Et andet alternativ er Amazon Appstore, som firmaet har udviklet til sine Kindle-tablets. De fleste af disse apps virker fint på mobilen, og på den måde fik vi da installeret apps som Skype, Instagram, Dropbox, Spotify og Facebook Messenger på vores testeksemplar af P40 Pro. Men selv Amazon Appstore-app’en skal man også lige finde og installere som APK-fil, og så er vi lige vidt. Det samme gælder APKPure, som er endnu en alternativ app-butik, som mange nørder sværger til.

Ud over at manuel installation af APK-filer er besværligt og noget, som 98 procent af normale brugere hverken kan finde ud af eller gider beskæftige sig med, så er det også forbundet med en stor sikkerhedsrisiko, da det er let for hackere at gemme virus og trojanere i APK-filer, der jo ikke har været igennem nogen sikkerhedsgodkendelse.

Desuden er der ikke nogen standardiseret procedure for opdateringer af disse apps, så selv om der ikke på forhånd skulle være tale om virusinficerede hacker-apps, vil brugeren stadig efter noget tid gå rundt med en tikkende sikkerhedsbombe i lommen.

Medmindre man er virkelig nørdet og har mod på at installere apps fra forskellige app-butikker – og i øvrigt kan undvære et stort antal mere kommercielle apps såsom betalingstjenester, bank-apps og lignende – så er Huawei P40 Pro med AppGallery en næsten uoverkommelig udfordring at få til at fungere bare nogenlunde sikkert og tilfredsstillende.

5G

5G speedtest download scaled
Det bedste resultat var 822 Mbit/s download-hastighed, da vi målte på 5G-netværket med Ookla Speedtest. Her er resultatet dog en smule dårligere. (Foto: Peter Gotschalk)
5G speedtest upload scaled
Bedste upload-resultat var 57,5 Mbit/s, men det opnåede vi kun én gang. Ellers lå 5G-hastigheden på omkring 45 Mbit/s. (Foto: Peter Gotschalk)

Huawei P40 Pro er den anden 5G-parate smartphone, vi har testet på 5G-netværket, efter Samsung Galaxy S20 Ultra. Sidstnævnte smartphone er baseret på Samsungs egen Exynos 990 5G-processor, mens Huawei bruger sin egen Kirin 990 5G-processor i P40 Pro.

Kineserne har siden sidste år, hvor Kirin 990 blev lanceret på IFA-messen i Berlin, brugt meget krudt på at forklare, hvorfor Kirin-processoren opnår højere hastigheder på 5G-netværket end alle konkurrenterne. Det skyldes bl.a., at Kirin 990 5G har et 5G-modem integreret i selve processorchippen. I forbindelse med lanceringen sagde RenKe, den daværende chef for Huawei Consumer Business, således om Huaweis 5G-teknologi:

“Kirin 990 5G bygger på det Balong 5000-chipset, vi præsenterede tidligere på året. Dermed får vi en suveræn 5G-forbindelse, der bringer Kirin 990 5G helt i front med en downlink-hastighed på 2,3 gigabit i sekundet og en uplink-hastighed, der kommer helt op på 1,25 gigabit i sekundet. Og så er vi altså oppe på hastigheder, som leverer 5G-oplevelser uden sidestykke.”

Den nye mobile netværksteknologi er en efterfølger til og udvidelse af det eksisterende 4G/LTE-netværk. Kort fortalt er der tre store fordele ved 5G: Større båndbredde (teoretisk op til 100 gange hurtigere end 4G), større kapacitet og mindre (nærmest ikke-eksisterende) forsinkelse, med deraf følgende lynhurtige svartider (ned til 1 ms). Det betyder, at (mange) flere enheder kan være forbundet til netværket på samme tid. Og at enhederne kommunikerer lynhurtigt og uden nogen form for forsinkelse med hinanden og med servere på netværket.

Til gengæld er dækningsområdet for hver 5G-antenne meget begrænset, hvilket er en væsentlig årsag til, at 5G-netværket vil blive langt mere finmasket end tidligere mobilnetværk. Det er simpelthen en nødvendighed for at sikre den nødvendige dækning.

Mange eksperter mener, at 5G vil betyde en fuldstændig transformation for mange brancher og virksomheder. Smartere hospitaler, fabrikker og selvkørende biler (herunder mere intelligent trafikafvikling og øget trafiksikkerhed) er blot nogle af perspektiverne ved det nye 5G-økosystem.

Teknologien bag 5G

Nye frekvenser: 5G vil anvende nye frekvensområder, hvilket svarer til at føje nye spor til en motorvej. Det betyder langt højere hastighed og kapacitet – og ikke mindst stabilitet.

Flere antenner: 5G vil i sin fulde udrulning være baseret på et finmasket netværk af flere og mindre antenner end f.eks. 4G-netværket. Ydermere kan signalet fra 5G-masterne koncentreres ved retningsbestemmelse, hvilket betyder, at man med 5G kan opnå ekstremt hurtige hastigheder og høj kapacitet. 

Selvstændige netværk: 5G er ikke blot “et hurtigere 4G” – der er mange andre forskelle i måden, netværket fungerer på. Bl.a. er det muligt at etablere selvstændige, private netværk, som kan konfigureres til kundens særlige behov. Det private netværk deles ikke med andre, og derved opstår der ikke flaskehalse for den grundlæggende kapacitet, hastighed mv. – ligesom selvstændige netværk betyder øget kontrol med sikkerhed og stabilitet.

Kilde: Telia

Derfor var vi selvfølgelig meget spændt på at teste Huawei P40 Pro på det kommercielle 5G-netværk.

For eftersom vi allerede har testet Samsung Galaxy S20 Ultra baseret på Exynos 990 5G – som altså ikke kommer med integreret, men derimod et eksternt 5G-modem – ville det blive spændende at se, om Huaweis løfter nu også kunne klare mødet med virkelighedens verden.

Det korte svar på dét spørgsmål er også nej.

Vi har testet Huawei P40 Pro på samme 5G-netværk (T-Mobile i Tyskland) som Samsung Galaxy S20 Ultra. Ovenikøbet på præcis samme sted (mellem Hackescher Markt og Alexanderplatz i Berlin) for at være helt sikre på, at eventuelle forskelle i testresultaterne ikke kunne skyldes netværksproblemer eller dårlig dækning.

Men selv om Huawei P40 Pro så afgjort klarer sig godt i 5G-testen med en maksimal download-hastighed på knap 822 Mbit/s (målt med Ookla Speedtest) og en upload-hastighed på 57,5 Mbit/s, må telefonen alligevel se sig slået af Samsung Galaxy S20 Ultra, som i vores test for snart to måneder siden opnåede en download-hastighed på pænt over 1 Gbit/s, mens upload-hastigheden var tæt på 63 Mbit/s.

Et spil som Asphalt 9, der fylder hele 1,8 gigabyte, downloades fra Huawei AppGallery på 42 sekunder, hvilket igen er næsten lige så hurtigt, som Samsung Galaxy S20 Ultra klarede at downloade store filer, men altså ikke helt. Close, but no cigar.

Ydelse

Ligesom Mate Xs anvender P40 Pro Huaweis egen Kirin 990-processor. Det er derfor ikke overraskende, at den også klarer sig rigtig godt i vores performance-tests. Geekbench-testen af rå ydelse viser, at den er 11 procent hurtigere end P30 med én processorkerne og 22 procent hurtigere med flere.

Det er ganske vist noget langsommere end Samsung Galaxy med én kerne, men 12 procent hurtigere med flere. Det bekræftes af den mere virkelighedsbaserede AnTuTu 8, hvor den er 26 procent hurtigere end den forrige model. Og hvad angår AI-ydelse, som bliver stadig vigtigere for smartphones, viser AITuTu, at ydelsen er fordoblet!

Huawei P40 Pro antutu BenchMark
Kirin 990-processoren gør P40 Pro til en af de hurtigste mobiler på markedet. (Foto: Jonas Ekelund)

Batteriet er lige så stort som i forgængeren, nemlig 4200 mAh, og oplades stadig med 40 watt hurtigopladning. Derimod er den trådløse opladning øget fra 15 til 27 watt, hvis man har en så kraftig QI-oplader. Rart nok er den målte batterilevetid steget fra otte timer og 46 minutter til næsten 12 timer.

I brug virker det ikke, som om batterilevetiden er så fantastisk, men det kan have noget at gøre med, hvordan vi har anvendt telefonen i testperioden.

Konklusion

Huawei P40 Pro er en glimrende smartphone, som man skal holde sig langt fra, medmindre man er nørdet nok til at rode med indtil flere alternative app-butikker på én gang samt modig nok til at kaste sig ud i download af ukurante APK-filer med mobilens liv og ens egen datasikkerhed som indsats.

Sagt på en anden måde, så svarer køb af Huawei P40 Pro til at købe en (meget) brugt bil. Hvis man selv har mekanisk snilde nok til at kunne reparere den i tide og utide, så kan det være en fed oplevelse, men alle andre bør holde sig væk.

Så kan den have et nok så godt kamera, 5G, en flot skærm og et lækkert design. Det er der andre smartphones fra konkurrenterne, der også tilbyder. Uden hovedpine og besvær.

Karakter
Huawei P40 Pro
High End

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Årets bedste tilbud

Fuld adgang til alt indhold i 4 uger for 4 kr

LB+ Total måned

Fuld adgang til alt indhold i 1 måned

LB+ Total 12 måneder

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder

4,- / for 4 uger
130,- / for 1 måned
108,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Annonce

Foldbar magi?

For sent og for dyrt

Endnu nemmere at holde øje med helbredet

Denne iPhone kan du godt springe over

Kronen på værket

En god mobil du kan beholde længe

Virker Pixel-magien også på det foldbare format?

Lækkert og sejt træningsur

Flere forbedringer i samme pakke

For godt til at være sandt?

Massiv opgradering af Pixel Watch

Fremragende software i OK mobil