TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B’s julekalender 2024 Deltag her!

Test: Ring Door View Cam

Videoringeklokke til lejligheder

Ved at udskifte kighullet i stedet for ringeklokken slipper man for at gøre skade på dørkarmen.

Af / 17/09/2019 - 11:53
Ring Door View Cam

Home mener

  • Det enkleste valg til lejligheder. Gode indstillingsmuligheder. Relativt simpel installation.
  • Fungerer ikke med Google Assistant. Abonnement er påkrævet for at gemme optagelser.

Videoringeklokker er praktiske i disse tider, hvor vi får stadig flere pakker leveret til døren. Hvis du ikke er hjemme, slipper buddet for at prøve at få fat i dit nummer og ringe til dig. I stedet trykker vedkommende bare på ringeklokken, som ringer til din mobil, så du kan se, hvem det er, og tale med ham eller hende.

Men hvis man bor i lejlighed, har det været et problem at bruge Rings tidligere modeller. Dels kan det kræve en elektriker at udskifte ringeklokken, og dels kan det kræve boring, som måske ikke er tilladt i boligforeningen. Den nye Ring Door View Cam erstatter ganske enkelt det gamle kighul i stedet.

Installation

Ring door view cam assembled 60373
Den ydre del og den indre del forbindes gennem det hul, hvor kighullet sad før. Foto: Ring

Man skruer simpelthen kighullet ud, trykker den ydre del af kameraet ind i stedet og klikker den sammen med den indre del. Det eneste, der kan være lidt besværligt, er at montere kablet mellem delene. Derefter sætter man batteripakken i og sætter dækslet på. Batteriet oplades med Micro USB og holder fra en til flere måneder, afhængigt af hvor meget det bruges.

Ved hjælp af Ring-app’en følger man derefter en installationsvejledning, der tilpasser Door View Cam til det sted, hvor den skal installeres.

Man kan vælge at blokere dele af synsfeltet fra at reagere på bevægelse, og hvor følsom bevægelsessensoren skal være, hvilket er praktisk i en trappeopgang. Man bør ikke optage video automatisk, da det kan kræve tilladelse til video-overvågning. Man kan også indstille kameraet til at reagere på, at der bankes på døren. Endelig kan man parre klokken med andre Ring-produkter, så man kan holde styr på alle kameraer fra ét og samme sted.

Annonce
Ring Door View Cam app 60372
I app’en kan man blokere dele af synsfeltet for bevægelsessensoren, så man ikke overtræder loven. Foto: Ring

I brug

Jeg har brugt Door View Cam i passiv tilstand, hvor den kun reagerer, når nogen rent faktisk ringer på. Det ringer ret hurtigt på mobilen, uanset om jeg har brugt Wi-Fi eller mobildata. Videokvaliteten er mere end god nok til at se, hvem det er, og det fungerer rigtig godt at tale med de besøgende. Hvis man vil gemme video-optagelserne, kræver det dog et abonnement.

Har man dårlig Wi-Fi-dækning ved hoveddøren, kan man supplere Door View Cam med Ring Chime Pro. Den sættes i en stikkontakt og fungerer som forstærker af Wi-Fi-signalet. Desuden ringer den som en almindelig dørklokke for dem, der ikke altid har mobilen ved hånden.

Hvis man har en smart-lås, er Ring Door View Cam et godt supplement. Hvis man f.eks. får besøg og ikke er nået hjem, kan man tjekke, at det virkelig er de ventede gæster, der står uden for døren, og låse op for dem på mobilen. Eller for en varelevering, hvis man stoler på buddet.

Ring Door View Cam 60374
Foto: Ring

Konklusion

Folk, der bor i lejlighed, og som ikke har kunnet installere Rings videoringeklokke, har nu et smart alternativ. Ring Door View Cam erstatter simpelthen kighullet.

Uanset om man bruger den med bevægelsessensor eller passivt, altså når nogen ringer på, kan man med det samme se de besøgende på mobilen og kan tale med dem. Perfekt til uventede gæster eller leverancer, når man ikke er hjemme. Videokvaliteten er god, og overvågningen kan kombineres med Rings øvrige kameraer.

Karakter
Ring Door View Cam
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

50%

Juletilbud - 50% Rabat!

50% På LB+ Total i 1 år!

Prøv LB+ Total i 1 måned

Fuld adgang til alt indhold i 1 måned for 49 kr

LB+ Total 12 måneder

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder

650,-
49,- / for 1 måned
108,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Annonce

Ny topmodel fra Sage imponerer

Let at installere og drevet af sollys

Prisvenlig pizzaovn til både inde og ude

Du må ikke have for travlt

Højere opløsning og billedhastighed er et hit

Ding-dong - du er på skærmen

Delt glæde er dobbelt glæde

Dobbelt så smart er ikke dobbelt så godt

Det her kan ingen andre sengelamper

4 espressomaskiner: Hænger pris og kvalitet sammen?

Fleksibel og ideen er god

Overvågning med øje på økonomien