annonse
annonse
AR.Drone 2.0 lifestyle

Klar til at lege Luftens Helte?

Den ekstremt populære, fjernstyrede quadrokopter, AR.Drone, kommer nu i en version 2.0 til samme pris som forgængeren. Nyt er blandt andet HD-kamera og nemmere styring.

annonse
Kan du huske AR.Drone, som vi tidligere har kaldt det fedeste legetøj nogensinde? Nu bliver det endnu federe, for firmaet bag den fjernstyrede quadrokopter, Parrot, er på vej med AR.Drone 2.0, som blandt andet er udstyret med HD-kamera og er blevet væsentlig nemmere at styre.

AR.Drone 2.0 styres via wi-fi ved hjælp af din smartphone (iPhone eller Android) eller tablet, og på enhedens skærm ser du et live-feed fra quadrokopterens HD-kamera (720p). Du styrer ved at bevæge din telefon eller tablet, og så følger dronen dine bevægelser. Til forskel fra den første AR.Drone har efterfølgeren fået en ny slags styring, som Parrot kalder ”Absolute Control”.

Med et indbygget 3D-magnetometer bliver ens smartphone eller tablet automatisk referencepunkt for dronens orientering. AR.Drone 2.0s frontkamera tilpasser sig smartphonen eller tablet’ens bevægelser, så man ikke oplever, at dronen reagerer modsat ens bevægelser, fordi frontkameraet peger mod piloten.

AR.Drone 2.0 indeholder en række MEMS (Mikro Elektro Mekaniske Systemer), der sikrer stabilitet. Det er et 3-akset accelerometer, 3-akset gyroskop og et 3-akset magnetometer. Derudover er der to ultralydssensorer, der kan analysere flyvehøjde op til 6 meter samt en trykmåler, der bidrager til dronens vertikale stabilitet.

Under skroget er desuden et ekstra kamera, der er i stand til at beregne, hvor hurtigt dronen bevæger sig. Selvsamme skrog er i øvrigt fremstillet af materialet PA66, som også bruges til at lave kofangere på biler.

Som en ekstra funktion kan AR.Drone 2.0 også automatisk udføre loops i luften ved et dobbeltklik på ens smartphone eller tablet. Dit nye yndlingslegetøj kommer på det danske marked hos udvalgte forhandlere i juni 2012 til en vejledende udsalgspris af 2.595 kroner.

AR.Drone 2.0

Læs også:

Alt om Samsungs 2018 tv-modeller

Samsung lancerer et bredt spektrum af spændende tv’er i 2018, og den avancerede QLED-serie udvides med flere nye modeller.

Hi-Fi

"Det tør vi godt gøre en gang til!" siger en træt, men tilfreds arrangør.

MWC 2018

Asus lancerer to Zenfone 5'ere, hvor skærmen fylder næsten det hele.

Sony viser redesignet Xperia XZ2

På Mobile World Congress i Barcelona viste Sony Mobile mandag sine nye modeller Xperia XZ2 og XZ2 Compact.

Rundere og blødere

Vi fik på MWC mulighed for at få fingre i Sonys nye telefoner, som umiddelbart ser ganske lovende ud.

Nokia lancerer fem nye telefoner

Nokia vil tilbage som en markant spiller på mobilscenen og satser derfor stort på MWC med hele fem nye telefoner på én gang.

Huawei annoncerer Matebook X Pro

Huawei startede dette års mobilmesse af med at lancere en laptop.

MWC 2018

De nye lynhurtige topmodeller har henholdsvis superkamera og dobbeltkamera.

Hi-fi

Danmark har fået en ny hi-fi-messe. Den løber af stablen d. 24-25 februar, og tilslutningen har været overvældende.

Made in Norway

Nogle klistrer deres logo på et kinesisk produkt og kalder det lokalt. Det er ikke godt for Electrocompaniet, som både udvikler og fremstiller deres produkter i hjemlandet Norge.

Et førstehåndsindtryk af Samsung Family Hub 3.0

Hi-Fi

Hi-Fi Klubben erklærer 8. februar som International Hi-Fi-dag – en hyldest til livskvaliteten og den gode lyd.

Friday Lock

Det smarte hjem er andet og mere end kameraer og lys i tusindvis af farver. I USA har de længe...

4 Gaming-tastaturer

Gaming er hot, og tilbehør til spil sælger som varmt brød. Vi har på det seneste testet gaming-mus, gaming-headsets og...

Philips 65OLED873

Mens de andre tv-producenter har travlt med at finpudse, har Philips formået at få deres første 2018-modeller klar i butikkerne....

Geostorm 3D

Lad det være sagt med det samme: Vi har ikke noget imod “hjernedøde” actionfilm uden andet formål end ren popcorn-underholdning....

Sony DSC-RX0

Sony har længe været specialister i miniaturisering. De har lavet de mindste videokameraer, de mindste stillbilledkameraer og de mindste Walkmen....

Hasselblad X1D

Engang for længe siden var alle kameraer store, tunge og uhåndterlige. De glasplader, de anvendte, fyldte meget, de var skrøbelige...

9 rejseradioer

Du behøver kun en radiomodtager, så er du klar til sportsudsendelser, debatprogrammer og musik. Og hvis du har en rejseradio,...

annonse
annonse
annonse
annonse
-

Lyd & Billede

KONKURRENCE

Nu lanceres en af de mest succesrige filmserier gennem tiderne på 4K UHD Blu-ray: Harry Potter 1-7b.

DELTAGE

I samarbejde med Fox/Paramount giver Lyd & Billede nu DIG chancen for at vinde alle otte film på Blu-ray/4K UHD.