annonce
annonce

Trådløs opladning og quad-core til Samsung Galaxy S III

Næste uge lancerer Samsung efter alt at dømme Galaxy S III, opfølgeren til den populære Samsung Galaxy S II. Nu tyder meget på, at Samsungs nye flagskibsmodel både får quad-core processor og trådløs opladning.

Kilder fra Samsung har bekræftet over for et dansk mobilsite, mobil.nu, at den kommende Samsung Galaxy S III vil få trådløs opladning, hvilket indebærer, at batteriet kan oplades på en afstand af 1-2 meter fra den fysiske ladestation.

Det er dog ikke helt sikkert, om muligheden for trådløs opladning følger med automatisk, når man køber den nye smartphone, eller om den særlige oplader skal købes ved siden af som ekstraudstyr.

Det ved vi mere om på torsdag den 3. maj, hvor Samsung Galaxy S III bliver lanceret for hele den europæiske presse ved et stort opslået arrangement i London.Til gengæld ved vi allerede nu med sikkerhed, at den kommende flagskibsmodel får en quad-core processor. Og det bliver Samsung egen Exynos-processor, Exynos 4 Quad, med fire kerner på hver 1,4 GHz, som bliver motoren i Samsung Galaxy S III.

Det blev afsløret for nylig i et blog-indlæg, der citerer Hankil Yoom, som er Samsungs ansvarlige for produktstrategi, for at sige, at den kommende Galaxy-model vil give brugerne en nærmest pc-lignende oplevelse.

Exynos

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-