annonce
annonce

Canon IXUS 230HS

Tynd topklasse

Vil man have et lille kamera uden unødvendige finesser, som tager gode billeder, er det Ixus det gælder.

Ixus 230 HS påstås at være verdens tyndeste kamera med 8 x zoom, og med sine 2 millimeter er det vanskeligt at stille spørgsmålstegn ved det. Det er altså yders lommevenligt, og zoomomfanget rækker faktisk godt til de vanskeligste situationer på ferie.

Formatet har gjort, at knapperne sidder lidt anderledes, end man er vant til. Menuknappen og vælgeren til motivprogram er havnet på siden af kameraet, noget som føles lidt mærkeligt. Men eftersom det ikke er dem, man benytter mest, fungerer det faktisk godt, og man vender sig hurtigt til det. Dette har desuden resulteret i, at bagsiden holdes fri for unødige knapper. De der findes sidder godt adskilt og er lette at finde med fingeren.

Canon har satset på vigtige ting, såsom at kameraet starter hurtigt, og at man ikke må vente længe, inden man kan tage næste billedede. Samt billedkvaliteten selvfølgelig. Kameraet har god skarphed gennem hele zoomomfanget, og farverne er korrekte. Takket være den baggrundsbelyste CMOS-sensor kan man desuden tage gode billeder selv i dårlig belysning.

Hvis man synes, det er vigtigere, at kameraet er let at putte ned i lommen, end at det har monsterzoom, så er Ixus 230HS et udmærket valg for den gennemsnitlige feriefotograf.

Ixus 230 HS påstås at være verdens tyndeste kamera med 8 x zoom, og med sine 2 millimeter er det vanskeligt at stille spørgsmålstegn ved det. Det er altså yders lommevenligt, og zoomomfanget rækker faktisk godt til de vanskeligste situationer på ferie. Formatet har gjort, at knapperne sidder lidt anderledes, end man er vant til. Menuknappen og vælgeren til motivprogram er havnet på siden af kameraet, noget som føles lidt mærkeligt. Men eftersom det ikke er dem, man benytter mest, fungerer det faktisk godt, og man vender sig hurtigt til det. Dette har desuden resulteret i, at bagsiden holdes fri for unødige knapper. De der findes sidder godt adskilt og er lette at finde med fingeren. Canon har satset på vigtige ting, såsom at kameraet starter hurtigt, og at man ikke må vente længe, inden man kan tage næste billedede. Samt billedkvaliteten selvfølgelig. Kameraet har god skarphed gennem hele zoomomfanget, og farverne er korrekte. Takket være den baggrundsbelyste CMOS-sensor kan man desuden tage gode billeder selv i dårlig belysning. Hvis man synes, det er vigtigere, at kameraet er let at putte ned i lommen, end at det har monsterzoom, så er Ixus 230HS et udmærket valg for den gennemsnitlige feriefotograf.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Canon IXUS 230HS
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-