annonse
annonse

Huawei Watch 2

Godt til træning

Huawei Watch 2 er et godt eksempel på, at det er det indre, der tæller.

Lyd & Billede mener

Kan bruges uden mobilen grundet eget SIM-kort.
Knap så elegant som forgængeren.

Watch 2 er andet forsøg på et smart-ur fra den kinesiske telefonproducent, og ser vi på designet alene, må vi erkende, at vi nok syntes bedre om den første udgave. Huawei Watch var bare lidt mere elegant i sit udtryk og lignede mere et almindeligt ur. Til gengæld er toeren proppet med de nyeste funktioner samt opdateret med den nyeste udgave af Android Wear.

Uret er støv- og vandtæt og kan som noget unikt udstyres med et SIM-kort, så du er helt uafhængig af forbindelse til din mobil. Fysisk er det lidt større end forgængeren. Det betyder et lidt større batteri, hvilket igen betyder lidt længere batterilevetid. Det er et stort plus, da netop Android-ure skal lades op regelmæssigt. Den medfølgende oplader fungerer, men er ikke specielt elegant.

Konklusion

Watch 2 er desværre lidt et tilbageskridt for Huawei, hvis vi holder os til præmissen om et pænt smart-ur. Til gengæld er det spækket med de nyeste funktioner. Her er rigeligt med sensorer, mulighed for SIM-kort samt en kapsel beskyttet mod støv og vand.

picture1
<
>
Urkapslen er i rustfrit stål, og remmen af sort læder.

Operativsystem: Android Wear 2.0
Skærm: 390 x 390 AMOLED
Trådløst: 4G LTE, Wi-Fi n, Bluetooth 4.1, NFC, GPS
Sensorer: Pulsmåler, accelerometer, gyroskop, kompas, barometer
Batteri: 420 mAh
Vandtæt: IP68 (1,5 m i 30 min.)
Mål og vægt: 49 x 45 x 12,6 mm / 40 g
Web: huawei.com

Pris: 3419,-