annonce
annonce

Sonos Connect:Amp

Multirums-kongen

Sonos er en af ​​de førende producenter af trådløse lydsystemer. Det er ikke svært at forstå, for Connect:Amp er en drøm at bruge og understøtter de mest populære musiktjenester.

Superb brugervenlighed Understøtter Spotify og WiMP
Spiller ikke højopløste musikfiler

Amerikanske Sonos har nogle års forspring foran de andre streaming-producenter. De lancerede deres første trådløse forstærker allerede i 2005 og regnes i dag for en førende producent af trådløse multirumssystemer.

Brugervenlighed
Sonos adskiller sig fra konkurrenterne ved at have et eget krypteret netværk mellem deres afspillere. For at sende musik trådløst til Connect:Amp skal du derfor have en ekstra Bridge-enhed tilsluttet med ledning til din router, og den koster 398 kroner ekstra. Fordelen er, at afspillerne ikke belaster det almindelige Wi-Fi-netværk og nemt kan udvides til flere rum.

En anden fordel er særdeles brugervenlig betjening. Fjernbetjenings-app’en Sonos Controller findes både til iOS og Android, er let at betjene og giver fremragende overblik. Sidst, men ikke mindst har Sonos indbygget understøttelse af Spotify og WiMP, så du nemt kan få adgang til en hel verden af ​​musik.

Sonos-bildetekst
Sonos har testens måske mest vellykkede menusystem. Controller-app’en findes til Apple og Android, og har indbygget Spotify- og WiMP-afspiller.

Connect:Amp er nem at sætte op: Du kobler den til dit netværk, downloader Controller-app’en til Mac eller pc, laver et par tastetryk, og så finder controller og afspiller automatisk hinanden over netværket. Nemmere bliver det næppe, og Sonos er oven i købet meget stabil.

Lydkvalitet
Sonos har en teknisk begrænsning, der nok vil falde mange audiofile for brystet. Connect:Amp er den eneste testdeltager, der ikke understøtter højopløste musikfiler, men er begrænset til almindelig 16 bit cd-kvalitet. Når det er sagt, så er lydkvaliteten mere end god nok til at engagere selv ved lytning af almindelig MP3.

Forstærkeren yder 55 watt pr. kanal og leverer en varm og fyldig lyd, der fænger. Den har masser af energi til at drive såvel små reolhøjttalere som mellemstore gulvhøjttalere med rigelig volumen. Lydkvaliteten er overraskende god til prisen, men det kan høres, at opløsningen ikke er så god som hos den nytilkomne Bluesound. Sangerinden Heather Novas silkeagtig stemme bliver ikke gengivet lige så glat af Sonos-forstærkeren, og s’erne er lidt skarpere. Bassen er også lidt mere tam og mindre defineret.

Sonos har faktisk lige så meget kraft som Bluesound, men lyder ikke specielt godt på fuld tryk. Den mangler også lidt overskud, når vi spiller Daft Punks “Get Lucky” virkelig højt. Sonos er en smule mere overfladisk og gengiver ikke så meget dybde og så mange detaljer.

Amerikanske Sonos har nogle års forspring foran de andre streaming-producenter. De lancerede deres første trådløse forstærker allerede i 2005 og regnes i dag for en førende producent af trådløse multirumssystemer. Brugervenlighed Sonos adskiller sig fra konkurrenterne ved at have et eget krypteret netværk mellem deres afspillere. For at sende musik trådløst til Connect:Amp skal du derfor have en ekstra Bridge-enhed tilsluttet med ledning til din router, og den koster 398 kroner ekstra. Fordelen er, at afspillerne ikke belaster det almindelige Wi-Fi-netværk og nemt kan udvides til flere rum. En anden fordel er særdeles brugervenlig betjening. Fjernbetjenings-app’en Sonos Controller findes både til iOS og Android, er let at betjene og giver fremragende overblik. Sidst, men ikke mindst har Sonos indbygget understøttelse af Spotify og WiMP, så du nemt kan få adgang til en hel verden af ​​musik. [caption id="attachment_38567" align="alignnone" width="276"]Sonos-bildetekst Sonos har testens måske mest vellykkede menusystem. Controller-app’en findes til Apple og Android, og har indbygget Spotify- og WiMP-afspiller.[/caption] Connect:Amp er nem at sætte op: Du kobler den til dit netværk, downloader Controller-app’en til Mac eller pc, laver et par tastetryk, og så finder controller og afspiller automatisk hinanden over netværket. Nemmere bliver det næppe, og Sonos er oven i købet meget stabil. Lydkvalitet Sonos har en teknisk begrænsning, der nok vil falde mange audiofile for brystet. Connect:Amp er den eneste testdeltager, der ikke understøtter højopløste musikfiler, men er begrænset til almindelig 16 bit cd-kvalitet. Når det er sagt, så er lydkvaliteten mere end god nok til at engagere selv ved lytning af almindelig MP3. Forstærkeren yder 55 watt pr. kanal og leverer en varm og fyldig lyd, der fænger. Den har masser af energi til at drive såvel små reolhøjttalere som mellemstore gulvhøjttalere med rigelig volumen. Lydkvaliteten er overraskende god til prisen, men det kan høres, at opløsningen ikke er så god som hos den nytilkomne Bluesound. Sangerinden Heather Novas silkeagtig stemme bliver ikke gengivet lige så glat af Sonos-forstærkeren, og s’erne er lidt skarpere. Bassen er også lidt mere tam og mindre defineret. Sonos har faktisk lige så meget kraft som Bluesound, men lyder ikke specielt godt på fuld tryk. Den mangler også lidt overskud, når vi spiller Daft Punks “Get Lucky” virkelig højt. Sonos er en smule mere overfladisk og gengiver ikke så meget dybde og så mange detaljer.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 39 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Sonos Connect:Amp
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • 2 x 55 W forstærker
  • Wi-Fi/Ethernet
  • Internetradio
  • Lydformater: MP3, AAC, WMA, OGG, FLAC, ALAC, WAV, AIFF
  • App til iOS og Android
Pris: 3799,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-