annonce
annonce

LG BH9520TWN

Ikke godt nok

Hold fast, det er nogle store højttalere! Det kan have sine fordele, men i dette tilfælde er det faktisk en ulempe.

Stor lyd på film
Monoton bas Hermetisk klang i stereo

Større højttalere kan give fordelen af en kraftigere og mere fyldig lyd – på bekostning af, at de optager mere plads i stuen. For at hjælpe lidt på placeringsvenligheden er der her trådløs overførsel af bagkanalerne til en forstærker bag sofaen, hvorfra kablerne til højttalerne trækkes.

Hovedenheden er stilren og minimalistisk. En luge afdækker skuffen på den 3D-kompatible Blu-ray-afspiller samt en USB-indgang, som er kompatibel med iPod, iPhone og iPad.

Trådløs netværks-funktionalitet inkluderer streaming af musik og video, og videotjenesten Netflix er blandt de apps, som kan installeres. Systemet kan styres med en fjernbetjenings-app, men den er lidt begrænset og giver bare smartphonen samme brugerflade som en almindelig fjernbetjening.

Den trådløse forstærker til baghøjttalerne skal parres manuelt på en lidt sær måde. Du skal holde stopknappen inde på hovedenheden samtidig med mute-knappen på fjernbetjeningen, hvorefter du skal stikke noget spidst ind i et hul på bagsiden af den trådløse forstærker. I løbet af testperioden mistede forstærkeren synkroniseringen et par gange, da anlægget blev tændt og slukket, og den besværlige proces måtte gentages på ny.

Lydkvalitet
Musik i stereo lider af en temmelig hermetisk plasticagtig bokslyd. En ellers velklingende akustisk guitar lyder lidt, som om dens resonansrum er skiftet ud med et af plast. Heftig rockmusik smælder med en saftig bastromme, men den tonale kvalitet er også her nok så plasticagtig. Lilletrommen lyder dump og mærkelig, og lydbilledet er generelt temmelig kompakt og tæt.

I surround lyder det på den anden side ganske meget bedre takket være en centerhøjttaler med meget mindre hermetisk lyd end resten af højttalerne. Dialoger på film og sangstemmer på musik i surround er meget renere. Og at lydbilledet bliver malet ud over et meget større lærred, gør at det åbner sig meget mere. Dialogerne er renere end fra Sony-anlægget.

Der er meget energi i subwooferen, og på film mærkes det ikke så meget, at den har tonale svagheder. Men nogen udpræget musikant er dette anlæg bestemt ikke.

Bedste pris på LG BH9520TWN
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • 3D Blu-ray m. netværks-streaming
  • HDMI: 2 ind, 1 ud (ARC)
  • Digital ind: Optisk + iPod via USB
  • Analog ind: RCA + 3,5 mm mini-jackstik
  • Trådløse baghøjttalere
  • Fjernbetjenings-app til smartphone
Pris: 6500,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-