annonce
annonce

HBO Nordic

Amerikansk kvalitets-tv

Bedst til at følge med i nye amerikanske serier uden at skulle vente.

Mange højkvalitets tv-serier, hvor man kan se nye afsnit umiddelbart efter den amerikanske premiere. Har også alle gamle sæsoner af disse serier.
Har ikke et lige så stort udbud af film og tv-serier som konkurrenterne.

HBO er de senere år nærmest blevet synonymt med velproducerede tv-serier, som man nødig vil gå glip af, og som er velegnede til såkaldt binge-watching (seriemaraton) over f.eks. en weekend. Hvis man ikke kan vente med at se de nyeste afsnit, er HBO Nordic sagen.

Siden sidste gang vi testede, er der kommet mange flere titler i HD-opløsning, og efter sigende bliver surround-lyd snart lanceret. Nu kan man også streame video fra sine bærbare enheder til tv’et via AirPlay eller Chromecast.

Brugerfladen er som skabt til tv-skærmen, med store billeder og et navigationssystem, hvor man klikker sig igennem med fjernbetjeningen. Tv-serierne er ikke inddelt i kategorier, men nu kan man i det mindste filtrere dem efter nyligt tilføjede, populære eller anbefalede serier. Selv om det ikke er personlige anbefalinger.

Søgefunktionen virker desværre kun med titler. Der er heller ikke specielt meget information om titlerne, og man kan ikke klikke sig videre til lignende alternativer.

Det, der får HBO Nordic til at skille sig ud, er episke serier som The Sopranos, The Wire, True Detective og ikke mindst Game of Thrones. Her findes alle sæsonerne, så man virkelig kan tage en maraton, og på mange af de serier, der sendes lige nu, får man direkte adgang til det seneste afsnit. Der er også indhold fra Showtime og BBC.

Derimod er HBO Nordic ikke det bedste valg til film. Der er ingen premierefilm, kun få danske titler og næsten intet til børnene, ligesom også andre kategorier er underrepræsenteret.

hbo nordic

 

Konklusion

Det er ikke en tjeneste til at sidde og lede efter klassiske film eller finde noget nyt. HBO Nordic er lavet til dem, der allerede ved, hvad de vil se, og som vil have mere. Hvis man kan lide at sidde i sofaen og maratonkigge en rigtig god serie, så passer tjenesten glimrende. Eller hvis man gerne vil indhente den seneste sæson af en populær serie.

På film og lokale serier er udbuddet derimod temmelig magert. Kan dog anbefales som supplement til filmtjenester med få tv-serier.

Bedste pris på HBO Nordic
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Pris: 79 kroner/måned (1 måneds gratis prøvetid)
  • Web: hbonordic.dk

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-