annonce
annonce

Netflix

08 2015Netflix

Samlet set bedst

Nem adgang, mange egenproduktioner og først med den nyeste teknologi.

En række egenproducerede serie af høj kvalitet. Er let tilgængelig, og det er nemt at finde noget at kigge på. Unik leverandør af video i 4K-opløsning.
Ikke specielt mange nyere film.

Hvis man siger film på nettet, tænker de fleste først og fremmest på Netflix. Tjenesten har en lang historie i USA og var også tidligt ude i Skandinavien. Det er let at se Netflix på sit tv, da er den som regel er præinstalleret i smart-tv’er, Blu-ray-afspillere med smart-funktioner, spilkonsoller og medieafspillere som Apple TV. Den findes en selvfølgelig også på mobile enheder.

Siden sidst er der kommet mange titler med surround-sound og HD-opløsning, og i dag findes visse titler i 4K-opløsning.

Men Netflix er også langt fremme, hvad angår brugerfladen. Man får hele tiden anbefalinger baseret på, hvad man har set. Og hvis man er flere, der deles, kan man have sine egne profiler, hvilket er en stor fordel for børnefamilier. Udbuddet til børn er også relativt godt. Desuden kan man nemt gennemse udvalget efter genrer og type af film baseret på stemning eller handling.

Der er god information om titlerne, og man kan nemt finde, hvad instruktøren eller skuespillerne ellers har lavet.

Selv på indholdssiden er Netflix på forkant, idet de producerer egne tv-serier såsom den prisbelønnede House of Cards, kultserien Arrested Development og senest en stor satsning på superhelte i samarbejde med Marvel, begyndende med Daredevil. Biblioteket af andre serier som Breaking Bad og Mythbusters er bestemt heller ikke at foragte.

Blandt filmene er der et godt udvalg af ældre action, science fiction og drama. Men det er ikke den rigtige tjeneste, hvis man vil se de nye premierefilm.

netflix

 

Konklusion

Vil man gøre det let for sig selv, så er Netflix praktisk, da man sikkert allerede har den indbygget i sit smart-tv, sin spilkonsol eller sin kabelboks. Der er også mange ældre film. Men frem for alt er det som producent af nye, spændende tv-serier, at tjenesten er længst fremme. Og hvis man har et 4K-tv, er det kun Netflix, der har indhold. Det kan være grund nok til at vælge den.

Trods enkelte svagheder må vi udråbe Netflix til den bedste videotjeneste for flertallet af brugere.

Hvad kræves der for 4K-streaming fra Netflix?

  • Abonnement på Netflix 4K (119 kroner/måned)
  • Stabil forbindelse med 25 Mbit/s hastighed
  • Streaming-kvalitet indstillet til Høj
  • Et nyt 4K smart-tv med understøttelse af Netflix Ultra HD (se listen over modeller på https://help.netflix.com/da/node/13444

Bedste pris på Netflix
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Pris: 79-119 kroner/måned (1 måneds gratis prøvetid)
  • Web: netflix.dk

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-