annonse
annonse

Monster Superstar Blaster

Hightech-gadekanon

Marts 2017Monster Superstar Blaster

Monsters ghettoblaster er kynisk brutal at se på, men lyder venligere end ventet.

Lyd & Billede mener

Den kan spille vanvittig højt og kan tåle at blive taget med overalt.
Den er tung og koster en hel del. Kun Bluetooth og AUX-indgang.

Hvis JVC Boom Blaster minder om et stykke militært isenkram, kunne Superstar Monster Blaster være hentet i en af de hemmelige efterretningstjenesters laboratorier. Med sine metalgrå bløde, men stadig barske former ligner den noget, som Men In Black kunne bruge til at neutralisere undslupne aliens med.

Betjeningen er lige så simpel, som den er letlæst. En fem centimeter bred power-knap i den ene ende tænder for apparatet, og på to lige så store pile skruer man op eller ned for lydstyrken.

Man kan vælge imellem en indendørs og en udendørs indstilling. Sidstnævnte har mindre bas, da det alligevel er umuligt at spille dybbas i det fri. I den modsatte ende finder man strømstik, mikrofon- og analogindgang samt USB-port til opladning.

Monster oplyser intet om hverken bestykning, effekt eller frekvensområde. Men gennem det mørkegrå beskyttelsesgitter kan man ane fire fuldtone-enheder på omkring 2 tommer i størrelsen, to på hver side. En bas-enhed på ca. 5 tommer tager sig af bunden, hjulpet af to firkantede slaveenheder.

Lyden af Monster Blaster
Fy for satan, hvor kan den spille højt! Ikke så højt som Soundboks selvfølgelig, men fuldt ud rigeligt til at blive uvenner med hvem som helst omkring dig. 100 dB er normalt lydtryk på diskoteker, men her er det med håndtag!

Monster Blaster spiller ikke alene højt, men også dybt. Ikke så afgrundsdybt som Beolit 17, men der er overdrevet fuld tryk på stortrommer og bas. Stiller du den på et bord, bliver musikken akkompagneret af raslen fra alt andet på bordet. Det hænger sammen med, at subwoofer-enheden og de to slavebasser peger nedad og sætter underlaget i svingninger.

Selv om bassen er enorm, bliver Monster ikke for mørk at høre på. Den har nemlig en rigtig lækker og fri mellemtone og diskant. I en sådan grad, at man griber sig selv i at tænke: “Hey, det kunne man faktisk godt leve med!”

Konklusion
Ideen med Monster Superstar Blaster har været at genopfinde den klassiske ghettoblaster, og det er Monster sluppet ualmindelig godt fra.

Den er rå og robust som få – kun matchet af JVC Boom Blaster – og den spiller både tordnende højt og med power i bassen. Trods det er den samtidig så nuanceret i lyden, at den godt kan tåle at komme indenfor og blive stillet på bordet. Men så kommer kaffekopperne til at danse breakdance, når du skruer op!

Hvis JVC Boom Blaster minder om et stykke militært isenkram, kunne Superstar Monster Blaster være hentet i en af de hemmelige efterretningstjenesters laboratorier. Med sine metalgrå bløde, men stadig barske former ligner den noget, som Men In Black kunne bruge til at neutralisere undslupne aliens med. Betjeningen er lige så simpel, som den er letlæst. En fem centimeter bred power-knap i den ene ende tænder for apparatet, og på to lige så store pile skruer man op eller ned for lydstyrken. Man kan vælge imellem en indendørs og en udendørs indstilling. Sidstnævnte har mindre bas, da det alligevel er umuligt at spille dybbas i det fri. I den modsatte ende finder man strømstik, mikrofon- og analogindgang samt USB-port til opladning. Monster oplyser intet om hverken bestykning, effekt eller frekvensområde. Men gennem det mørkegrå beskyttelsesgitter kan man ane fire fuldtone-enheder på omkring 2 tommer i størrelsen, to på hver side. En bas-enhed på ca. 5 tommer tager sig af bunden, hjulpet af to firkantede slaveenheder. Lyden af Monster Blaster Fy for satan, hvor kan den spille højt! Ikke så højt som Soundboks selvfølgelig, men fuldt ud rigeligt til at blive uvenner med hvem som helst omkring dig. 100 dB er normalt lydtryk på diskoteker, men her er det med håndtag! Monster Blaster spiller ikke alene højt, men også dybt. Ikke så afgrundsdybt som Beolit 17, men der er overdrevet fuld tryk på stortrommer og bas. Stiller du den på et bord, bliver musikken akkompagneret af raslen fra alt andet på bordet. Det hænger sammen med, at subwoofer-enheden og de to slavebasser peger nedad og sætter underlaget i svingninger. Selv om bassen er enorm, bliver Monster ikke for mørk at høre på. Den har nemlig en rigtig lækker og fri mellemtone og diskant. I en sådan grad, at man griber sig selv i at tænke: “Hey, det kunne man faktisk godt leve med!” Konklusion Ideen med Monster Superstar Blaster har været at genopfinde den klassiske ghettoblaster, og det er Monster sluppet ualmindelig godt fra. Den er rå og robust som få – kun matchet af JVC Boom Blaster – og den spiller både tordnende højt og med power i bassen. Trods det er den samtidig så nuanceret i lyden, at den godt kan tåle at komme indenfor og blive stillet på bordet. Men så kommer kaffekopperne til at danse breakdance, når du skruer op!
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 39 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
  • Bestykning: 4 x fuldtone, subwoofer, 2 passive enheder (størrelse ikke opgivet)
  • Frekvensområde: (ikke opgivet)
  • Forstærkereffekt: (ikke opgivet)
  • Maks. lydtryk: 100 dB, 1 m
  • Tilslutning: Bluetooth 4.0, AUX (3,5 mm stereo mini-jack), USB til opladning
  • Batteritid: 12 timer
  • Mål og vægt: 45,7 x 20,5 x 20,5 cm / 7,6 kg
Pris: 3499,-
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-