annonse
annonse

Optoma NuForce BE6

Trådløs lyd på steroider

Står du og mangler Bluetooth-hørepropper, så er NuForce BE6 et godt valg.

Lyd & Billede mener

Stort og fyldigt lydbillede, god bærekomfort, lang rækkevidde og stænksikre.
Lidt mørk klang og tilbagetrukket diskant, kort batterilevetid og lidt for mange plastdetaljer.

Bare det at slippe for ledninger, der sidder fast i tøj, dørhåndtag og lynlåse, er nok til, at flere og flere foretrække trådløse hovedtelefoner. Lad gå, at lyden ikke er lige så god som i de kablede – mange synes alligevel, at den bekvemmelighed, som trådløshed giver, er det værd. Der findes efterhånden også flere trådløse hørepropper at vælge imellem for dem, der vil have noget småt, som kan være i lommen.

De trådløse hørepropper har foreløbig været den foretrukne type til træning, fordi de sidder bedre fast. Især dem, der har bøjler rundt om ørerne, så de bliver siddende, når man løber osv. De er ofte farverige, med betjening til musikken og en mikrofon på ledningen.

Det har Optomas NuForce høretelefoner også, men de er mere diskrete med gylden eller grå farve og er ikke primært tænkt som træningshørepropper. Selv om de også kan bruges til det. I stedet for bøjler har de små silikonekroge, der kan sættes på propperne, og med dem sidder de godt nok fast til, at man kan løbe med dem. De kan også tåle sved og regndråber, men du kan ikke gå i brusebad med dem.

Vægten er kun 16 gram. Så når du har fundet et par af de medfølgende silikonedutter, der passer i størrelsen, mærker du knap nok, at du har dem på.

Batteriet sidder i den lille kontrol/mikrofon på den korte ledning, der forbinder propperne. En gummiflap skjuler et Micro USB-stik til opladning, og ladetiden er godt to timer til fuld kapacitet. Derefter kan du spille i op til seks timer – ikke alverden, men det er den pris, man må betale for så lav vægt.

En fiks detalje er små magneter på bagsiden af propperne, der holder dem sammen som et smykke, når du hænger dem rundt om halsen. Der medfølger også et lille etui, som du kan transportere hørepropperne i.

(Foto: Producent)
(Foto: Producent)

 

Varm og fyldig lyd

Mens bærekomforten er vigtig, for at propperne skal sidde godt, uden at det føles ubehageligt i ørerne, er balancen i lyden vigtig, for at man kan holde ud at høre musik i længere tid. En kombination, som NuForce hørepropperne lykkes rigtig godt med. Et par silikonedutter i den rigtige størrelse sørger for komfort og 10 mm store elementer sørger for lyden.

  • Type: Trådløse hørepropper
  • Tilslutning: Bluetooth
  • Batteri: 6 timers spilletid
  • Andet: Kontrol/mikrofon
Pris: 1799,-