annonse
annonse

Denver DCB-109HD

Så enkelt kan det gøres

Min to år gamle plasmaskærm har ikke nogen indbygget DVB-C-tuner. Det har jeg ærgret mig over i lang tid, men gør det ikke mere. Står du i samme situation, så læs med her…

Lyd & Billede mener

Billig og simpel Hurtig til kanal skift Optagelser er ikke låst
Kun én tuner EPG begrænset til én kanal

Har du, som jeg, investeret i en dyr fladskærm lige før digital-tunere blev en del af standardpakken, ærgrer du dig sikkert nu over, at du ikke kan modtage dine kanaler digitalt. Tidligere har løsningen været en dyr boks inklusiv abonnement fra eksempelvis Yousee, men sådan behøver det ikke være. I dag findes der nemlig flere billige alternativer, der for små penge gør dig i stand til at modtage de kanaler du allerede betaler for i en langt bedre kvalitet. Modellen her kommer fra Denver.

Simpel og ligetil
Designet på boksen er der ikke så meget at sige om. En lille sort kasse på størrelse med et gammeldags VHS-bånd, med en sølvstribe på fronten. På bagsiden finder vi Antenne ind og ud, HDMI-, Scart- og Composite-udgang. Det eneste man kunne savne, hvis man har en meget gammel fladskærm, er en component-udgang. Udover det obligatoriske, er der desuden en USB-udgang.

Fjernbetjeningen er en kedelig standard-sag. Prisen taget i betragtning, er den dog godkendt. Det er forkælet at forvente mere til prisen, og det kunne være meget værre.

Det simple går igen i menuerne. En blå firkant toner frem på skærmen, og i toppen kan skiftes imellem indstillinger for kanaler, billede, sprog og lignende. Kanalskift går overraskende hurtigt – en positiv overraskelse.

  • 1 x HDMI, 1 X SCART, Composit AV output
  • 720p/1080i
  • PVR-funktion
  • EPG
  • Mål: 230 X 158 X 45 mm
Pris: 549,-