annonce

anmeldelse:
Godzilla: King of the Monsters

Udmattende ­gigantomani

Monsterøglen er tilbage, desværre med et større budget og flere monstre end nogensinde.

Action
Godzilla: King of the Monsters

Fem år efter at San Francisco blev ødelagt af Godzillas hærgen, er det iltre, radioaktivitetsspisende kæmpefirben nu tilbage – denne gang ledsaget af en hær af ligesindede.

Den første film var – af en katastrofefilm at være – nedtonet og “seriøs”, men denne gang er al forsigtighed kastet over bord, og vi sidder tilbage med over to timers anmassende, udmattende og usandsynligt repetitive monsterangreb i en endeløs CGI-wank fest.

Skuespillerne er reduceret til statister af pap, der bare er i vejen for endnu mere monsterødelæggelse. Deres handlinger og motiver er så hjernedøde, og plottet så fuldt af huller, at det kan være fuldstændig lige meget. Vi tror ikke et sekund på Vera Farmigas søgte red-verden-handlinger. Millie Bobby Brown (Stranger Things) og Kyle Chandler (Bloodline) er filmens små lyspunkter, men vi græmmes over, at de rent faktisk har takket ja til så dårlige roller. Money talks!

Godzilla: King of the Monsters er som at overvære et meningsløst computerspil, hvor monstre går amok: Imponerende computereffekter de første fem minutter, men i længden ikke særlig tilfredsstillende. To stjerner.

Teknisk set er denne 4K Blu-ray til gengæld en referenceudgivelse med et heftigt Dolby Atmos surround-spor, hvor man bør tjekke sin husforsikring, før man skruer volumen op på maks. Fundamentet kan slå revner! Trods overvejende mørke scener er detaljer og skarphed fremragende. 4K-udgivelsen byder også på næsten to timers bonusmateriale inklusive kommentarspor.

<
>
(Foto: Fox/Paramount)
annonce
  • 4K UHD BD
  • Release: 14/10 2019
  • Instruktion: Michael Dougherty
  • Med: Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Ken Watanabe, Bradley Whitford, Charles Dance, Aisha Hinds, David Strathairn, Ziyi Zhang, Sally Hawkins
  • Genre: Action
  • Land: USA
  • År: 2019
  • Tid: 2:12 timer

 


Film
Ekstra
Lyd
Billede
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of
annonce

Læs også

Dyredokumentar med dubbing

Disneys genindspilning af Løvernes konge er en blandet oplevelse. Vi har aldrig set bedre, mere naturtro animation, men teknologien står i vejen for det følelsesmæssige.

Sidste nat med (mafia-)kliken

Med The Irishman giver mesterinstruktøren Martin Scorsese os en af sine bedste film i flere årtier – en episk øjeblikkelig klassiker.

Heeere’s Johnny!

20 år efter sin død er Stanley Kubrick stadig en af alle tiders mest spændende instruktører. Nu kommer hans gyserklassiker i en ny renoveret og udvidet version.

Superagenter i tomgang

Den fjerde MiB-film er småsjov, men kommer aldrig rigtig fra land.

Gyserkick a la Stephen King

Stephen Kings mangefacetterede gyserunivers bliver revitaliseret i 2. sæson af den fabelagtige Castle Rock.

Finansakrobatisk cirkus

Steven Soderbergh tager sig kærligt af Panama Papers-skandalen på ironisk og overfladisk vis.

Sex, drugs, money and drugs!

Et fascinerende indblik i macho- og røvhulskulturen i den norske finansverdens indercirkler.

Det er nok nu!

Et langt gab af et plot med fuldstændig uinteressante personer.

Stor ståhej

Monsterøglen er tilbage, desværre med et større budget og flere monstre end nogensinde.

Dit bedre jeg?

Paul Rudd er på randen af sammenbrud og 40-årskrise og misfornøjet med livet i al almindelighed. “Løsningen” er en total renselse på en obskur spa …