Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Apple Watch kommer til april

Tim Cook har netop offentliggjort Apples seneste kvartalsregnskab. Og så løftede han sløret for, hvornår Apple Watch kommer i butikkerne.

Skrevet af / 28/01/2015 - 04:38
Apple Watch kommer til april

Vi var til stede i Cupertino den 10. september sidste år, da Apple lancerede sit længe ventede smart-ur. Vi fik sågar mulighed for selv at prøve Apple Watch, mens alle I andre har måttet væbne jer med tålmodighed. Og nu tyder det altså på, at alle forbrugerne kommer til at vente et par måneder endnu, før Apple Watch kommer i butikkerne.

I forbindelse med offentliggørelsen af Apples seneste kvartalsregnskab har topchef Tim Cook nemlig lige fortalt, at Apple Watch vil komme på markedet i løbet af april måned.

I samme åndedrag fik han fortalt, at han selv går med smart-uret hver dag, og at han “ikke kan leve uden!” Tak for den oplysning, Tim.

Apple Watch findes i tre modeller: (fra venstre) Apple Watch Sport, Apple Watch og Apple Watch Edition.
Apple Watch findes i tre modeller: (fra venstre) Apple Watch Sport, Apple Watch og Apple Watch Edition.

Apple Watch kommer i to størrelser – 38 og 42 mm – med udskiftelige remme og lænker. Prisen begynder ved USD 350, mens de helt dyre modeller med speciel 18 karats guldlegering kan komme til at koste helt op til USD 5.000 – svarende til over 30.000 danske kroner!

Ikke noget under, at det går godt for Apples forretning. Det seneste kvartalsregnskab viste blandt andet, at Apple har solgt hele 74,1 millioner iPhones i månederne oktober til december 2014. I samme periode røg 21,4 millioner iPads og 5,5 millioner Mac-computere over disken verden rundt. Salget af iPhones udgør 69% af Apples samlede omsætning. Hele omsætningen for seneste kvartal var på 74,6 milliarder USD.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

0
Lyd & Billede
Scroll to Top