annonce
annonce
annonce

Game of Thrones – den komplette boks

Den 2. december udsendes den komplette Game of Thrones-serie på Blu-ray.

Tilføj som favorit

Er du fan af Game of Thrones, men træt af den dårlige streaming-kvalitet fra HBO Nordic? Redningen er på vej! Den 2. december udsender HBO alle otte episke sæsoner af en af de mest omtalte serier i TV-historien – Game of Thrones: The Complete Collection, et supereksklusivt Blu-ray-sæt i begrænset oplag.

(Foto: HBO)

Dette uundværlige samlerobjekt byder eksklusivt på Game of Thrones: Reunion Special, en genforening i to dele med gennemgående skuespillere, bl.a. Kit Harrington, Emilia Clarke og Sophie Turner, og gamle favoritter som Sean Bean, Jason Momoa, Mark Addy med flere. Genforeningen med den Emmy-prisvindende vært Conan O’Brien er optaget foran et live-publikum i Belfast og indeholder både klip fra serien og behind-the-scenes – med fokus på en masse emner, der helt sikkert vil begejstre fans.

Ekstra bonusmateriale inkluderer helt nye udeladte og udvidede scener, animerede historier og fortællinger, fascinerende behind-the-scenes-indslag, kommentarspor og en dokumentar i to dele, Game of Thrones: The Last Watch, af filminstruktør Jeanie Finlay.

(Foto: HBO)

Game of Thrones: The Complete Collection er pakket ind i en visuelt imponerende træ-æske med et smukt design i flere lag af Robert Ball (kunstneren bag billedserien Beautiful Death), der opsummerer historien i Game of Thrones. Hver sæson er gengivet i sit eget lag, hvor der vises ikoniske karakterer og mindeværdige øjeblikke fra serien, alt sammen på vej mod Jerntronen. Sættet indeholder også en “Hand of the King”-lås, der holder alle ni skræddersyede disks på plads.

Game of Thrones, der er baseret på George R.R. Martins bestseller-romaner, har rekorden som den mest prisvindende serie i TV-historien med i alt 132 Emmy-nomineringer og 47 priser. Det enormt populære drama er også HBO’s mest sete program nogensinde med et gennemsnitligt seertal på 44 millioner seere for den sidste sæson i USA.

På rollelisten står bl.a. Emmy- og Golden Globe-vinderen Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Snow), Sophie Turner (Sansa Stark), Maisie Williams (Arya Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) og Iain Glen (Jorah Mormont).

g4 g5 g6 g7 g8 g9 g10 g11 g12 g13
<
>
(Foto: HBO)

HBO vil også udsende 8. sæson af Game of Thrones i en smuk 4K Ultra HD Blu-ray og standard Blu-ray Steelbook og på DVD/Blu-ray. Det er foreløbig desværre ikke annonceret, hvornår 2.-7. sæson udsendes på 4K Blu-ray.

Game of Thrones: The Complete Series vil desuden kunne fås på DVD/Blu-ray uden den eksklusive indpakning. Disse sæt rummer også ekstramateriale og vil ligeledes kunne fås den 2. december.

Bonusmaterialet på Game of Thrones: The Complete Collection og Game of Thrones: The Complete Series på Blu-ray inkluderer:

Game of Thrones – Reunion Special: Et genforeningsshow optaget live i Belfast med skuespillere fra før og nu og med Conan O’Brien som vært. Fås eksklusivt i disse sæt med den komplette serie. Genforeningsshowet består af forskellige dele, der fokuserer på husene Lannister, Stark og Targaryen, og ender med et møde mellem de vigtigste skuespillere på scenen, hvor de reflekterer over de år, de har brugt i Westeros og Essos.

Bonusmateriale og eksklusive videoer fra tidligere udsendte bokssæt med enkeltsæsoner, i alt mere end 15 timers ekstramateriale, som fans kan dykke ned i, når de er færdige med at se serien.

(Foto: HBO)

The Complete Series og 8. sæson byder også eksklusivt på:

Game of Thrones – The Last Watch: En dokumentar i to dele af filminstruktøren Jeanie Finlay, der fortæller om tilblivelsen af den sidste sæson.

When Winter Falls: Eksklusiv 30 minutters feature med producerne David Benioff og D.B. Weiss samt store stjerner og behind-the-scenes-aktører med fortællingen om alt, hvad der indgik i det kæmpemæssige filmarbejde ved optagelsen af “Battle of Winterfell” i episode 3 af 8. sæson.

Duty is the Death of Love: Et imponerende indblik i, hvordan teamet bag Game of Thrones og de store stjerner, herunder Kit Harington, Peter Dinklage og Emilia Clarke, fik afsluttet serien i finalen, “The Iron Throne”.

Kommentarspor: Ti kommentarspor med folk foran og bag kameraet, bl.a. seriens skabere, Benioff og Weiss, til den sidste sæson.

Udeladte og udvidede scener: Fem udeladte eller udvidede scener fra 8. sæson, der ikke hidtil har været vist.

Historier og fortællinger: Nye animerede klip med historie og baggrund bag flere af de markante steder og fortællinger i 8. sæson.

Episode-guides: Baggrundsinformation undervejs i episoderne om karakterer og steder, der indgår i serien.

Game of Thrones: The Complete Collection
4K Blu-ray: 2. december 2019
Spilletid: Ca. 75 timer (ekskl. ekstramateriale)

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Skriv et svar

annonce

Læs også

Den sidste gentleman

Den sidste gentleman

En legende takker af i en film med karakter, særpræg og masser af charme – ligesom Redford selv.Tilføj som favorit
Us

Us

Skaberen af Get Out giver os endnu en finstemt gyserklassiker.Tilføj som favorit
Carnival Row, 1. sæson

Carnival Row, 1. sæson

Narnia møder Penny Dreadful i Amazons nye storsatsning.Tilføj som favorit
Berømte filmskabere går sammen om ny TV-indstilling

Berømte filmskabere går sammen om ny TV-indstilling

Filmmaker Mode skal give dig filmen usminket og direkte, nøjagtig som instruktøren har tænkt.Tilføj som favorit
Beforeigners, 1. sæson

Beforeigners, 1. sæson

Den første norske HBO-serie er en sci-fi-komedie med et meget originalt koncept, der til dels indfrier.Tilføj som favorit
Shazam!

Shazam!

Småcharmerende superheltekomedie om en teenagedreng, der får alle drømme opfyldt.Tilføj som favorit
Green Book

Green Book

Årets bedste film (ifølge Oscar- akademiet) byder på et varmt møde mellem to umage mænd.Tilføj som favorit
Captain Marvel

Captain Marvel

Heftige Brie Larson sparker røv som hårdtslående superhelt med atomkræfter.Tilføj som favorit
annonce
Luk menu