TESTS Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Her er efterårets serier på Max

Efteråret på Max byder på et par gamle favoritter samt nogle spændende nye tiltag.

Skrevet af / 23/08/2024 - 10:50
Her er efterårets serier på Max

Warner Bros. Discovery afslutter nu seks måneder med store forandringer samt en massiv investering i OL i Paris og lokale realityserier.

Den største ændring er transformationen fra HBO Max til den nye streamingtjeneste Max, som kombinerer indhold fra HBO og Discovery.

Siden fusionen har Warner Bros. Discovery foretaget omfattende besparelser og aflyst (eller solgt) serier som Westworld, Raised by Wolves, Snowpiercer og Beforeigners. Selv den færdige film Batgirl blev skrottet, før den var færdig – og det var efter, at selskabet havde brændt over en halv milliard (!) kroner af.

Annonce
Læs også Fuld MAX? Warner Media og Discovery ændrer radikalt på deres udbud af streamingtjenester.

I denne uge afslørede Warner Bros. Discovery sit efterårsprogram.

Hvis man ser bort fra de meningsløse, uoriginale, tretten-på-dusinet-realityshows (såsom Ex on The Beach, sæson 72), som dukker op lige så irriterende som solskoldning og myggestik, har vi nogle rigtige seriegodbidder i vente.

My Brilliant Friend, sesong 4_1 (1) My Brilliant Friend, sesong 4_1 (2)
<
>
My Brilliant Friend, sæson 4. (Foto: Max)

Efter at seriens flagskib, House of the Dragon, for nylig afsluttede sin anden sæson, er det op til Colin Farrell og maleriske Napoli at redde Max’ streaming-efterår.

Læs også Kingslayer? Anden sæson af forløberen til Game of Thrones leverer endnu en omgang solid og brutalt underholdende magtkamp.

Vi får et gensyn med serier som Industry (tredje sæson havde premiere den 12. august) samt den fjerde og sidste sæson af My Brilliant Friend.

Efterårets internationale serienyheder omfatter The Penguin, en HBO Original i otte afsnit, der bygger videre på filmskaberen Matt Reeves’ episke forbrydersaga fra The Batman, og Dune: Prophecy, en ny HBO Original-serie, der foregår i Frank Herberts ekspansive Dune-univers.

Kommende dokumentarfilm omfatter Chimp Crazy fra Tiger King-skaberen Eric Goode samt en ny dokumentarserie i to dele, Wise Guy: David Chase And The Sopranos, som snart kommer på Max.

De resterende måneder af 2024 byder på følgende internationale serier:

The Penguin

The Penguin er en ny serie fra Warner Bros. Television og DC Studios med Colin Farrell (True Detective) i hovedrollen som Oz Cobb/The Penguin.

The Penguin, sesong 1_1 (3) The Penguin, sesong 1_1 (1) The Penguin, sesong 1_1 (2)
<
>
The Penguin, sæson 1. (Foto: Max)

Miniserien i otte afsnit er en kriminalsaga, der bygger på den historie, som filmskaberen Matt Reeves etablerede i den episke blockbuster The Batman, og er centreret om den karakter, som Farrell spillede i filmen.

Den nye serie er udviklet af serieskaberen Lauren LeFranc.

  • Premiere: 20. september

 

My Brilliant Friend, sæson 4

Baseret på Elena Ferrantes bestsellerromaner følger den populære HBO-serie Elena Greco og den vigtigste person i hendes liv, hendes ven Raffaella “Lila” Cerullo.

De to kvinder mødtes som børn i 1950’ernes Napoli og har spillet en vigtig rolle i hinandens liv i mere end 60 år.

Den fjerde og sidste del af sagaen med titlen “Story of the Lost Child” ser på Elena og Lilas liv som voksne.

  • Premiere: 10. september

 

Dune: Prophecy

Dune: Prophecy foregår i forfatteren Frank Herberts enorme Dune-univers, 10.000 år før Paul Atreides’ rejse begynder. Serien følger to Harkonnen-søstre, som etablerer den senere sagnomspundne Bene Gesserit-sekt.

Dune: Prophecy er inspireret af romanen “Sisterhood of Dune” af Brian Herbert og Kevin J. Anderson.

Blandt de medvirkende er Emily Watson, Olivia Williams, Travis Fimmel og Jodhi May. Serien kommer til at bestå af seks afsnit.

  • Premiere: ?. november

 

Chimp Crazy

Chimp Crazy, der er produceret og instrueret af Tiger King-skaberen Eric Goode, udforsker den fascinerende og skyggefulde verden af opdrættede chimpanser og de mennesker, der lever af dem.

Den tidligere sygeplejerske Tonia Haddix kalder sig selv for “chimpansernes Dolly Parton”. Hendes grænseløse kærlighed til Tonka, en 32-årig pensioneret Hollywood-chimpanse, udløser en vanvittig katten-efter-musen-jagt, der involverer myndighederne, en dyrerettighedsgruppe og en skuespiller.

Den sjove og tragiske dokumentarserie i fire dele sætter spørgsmålstegn ved det private ejerskab af primater, og hvad der sker, når aber i fangenskab behandles mere som mennesker end som dyr.

  • Premiere: 19. august

 

Uzumaki

En hvirvelvind, røgen, der stiger op fra krematoriet, indbyggerne … alt snurrer rundt. Folks øjne drejer rundt i kraniet, en tunge snor sig som en spiral, og kropsdele bøjer sig unaturligt.

Kirie Goshima, en mellemskoleelev, der er vokset op i Kuouzu-cho, beslutter sig for at flygte fra byen i et forsøg på at undslippe spiralens forbandelse. Vil hun være i stand til at slippe væk i tide?

Den nye anime-serie Uzumaki er baseret på det internationalt anerkendte mesterværk af horror-mangakaen Junji Ito, der er kendt for sine indviklede tegninger og skræmmende historier.

  • Premiere: 29. september

 

Læs også Ny norsk (og lidt dansk) HBO-serie HBO Nordic udsender trailer til deres nye norske dramaserie.

Bemærk, at lokale nordiske dramaproduktioner glimrer ved deres fravær.

Det seneste var den fornøjelige norske komedieserie MILF of Norway. Dette er et segment, som Max desværre har skåret ind til benet efter fusionen.

Læs også Norges yppigste MILF? Med lanceringen af sin første nordiske originalserie viser »nytilkomne« Max lovende takter.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se ny CITADEL-trailer!

Is There Anybody Alive Out There?

Alt fra "Laksedronninger" til prinsesser dukkede op på den røde løber!

Se Sydney Sweeney i Sydney!

Endnu en runde med mordmysterier fra New York!

Se Billy Bob Thornton i Landman

Trump vs. Harris - live på Max!

Se de første billeder fra Yellowstone!

Ventetiden er forbi!

Fucked up?

Max med en nedskaleret efterårsmenu

Se traileren til Citadel

Scroll to Top