Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Yellowstone, sæson 5, del II – se den allerførste trailer! Med Kevin Costner?!

SkyShowtime frigiver i dag den allerførste trailer fra sidste del af Yellowstone, sæson 5 - og Costner er stærkt til stede.

Af / 22/10/2024 - 13:57
Yellowstone, sæson 5, del II – se den allerførste trailer! Med Kevin Costner?!

Det er allerede bekræftet – til efteråret kommer den længe ventede (stærkt forsinkede) del II af Yellowstone, sæson 5, endelig. Selveste svanesangen!

Som vi har skrevet om i utallige artikler i løbet af det seneste år, har der længe været krig i Yellowstone-lejren – og det er allerede afgjort, at seriens største stjerne, Kevin Costner, forlader serien, og at den stopper efter sæson 5.

Yellowstone sesong 5 del II 5 1 scaled 1
Yellowstone, sæson 5, del II (Foto: SkyShowtime)

Den 20. maj meddelte produktionsselskabet Paramount, at optagelserne til finalesæsonen faktisk endelig var i gang i Montana, og i midten af juni blev den allerførste teaser-trailer offentliggjort.

Læs også Vil tilbage i sadlen! Nu er Costner kommet på andre tanker og har et stærkt ønske om at fortsætte i Yellowstone-rollen som John Dutton.

På det tidspunkt herskede der stadig usikkerhed om, hvorvidt seriens ubestridte stjerne, Kevin Costner, ville vende tilbage for at fuldføre sin rolle som den uforlignelige kvægbaron John Dutton.

Men ak – allerede dagen efter gik Costner ud på de sociale medier og satte en stopper for spekulationerne én gang for alle. Eller gjorde han nu også det?

Annonce

I dag er den første trailer blevet frigivet:

 

Og som den opmærksomme seer vil bemærke, er Costner stærkt til stede i traileren.

Men om det kun er et tilbageblik (fra tidligere sæsoner/arkiver), er endnu uvist.

Og vi har også til gode at se, hvordan serieskaber Taylor Sheridan har valgt at skrive John Dutton ud af historien. Det får vi svar på den 14. november. Den dag udsendes det første afsnit, efterfulgt af ugentlige afsnitspremierer. I alt seks nye afsnit.

Yellowstone sesong 5 del II 5 5 scaled 1

Men selv om Costner (tragisk nok) er ude af billedet, kan vi se frem til et gensyn med den brogede flok bestående af John Duttons altmuligmand og svigersøn Rip Wheeler (Cole Hauser), Johns iltre og uregerlige datter Beth Dutton (Kelly Reilly), Judas-sønnen Jamie Dutton (Wes Bentley) og den retskafne søn Kacey Dutton (Luke Grimes), som er gift med den stærke indianerkvinde Monica (Kelsey Asbille).

Vi kommer også med på rejsen med den kejtede cowboy-wannabe Jimmy (Jefferson White), den stoute indianerhøvding Rainwater (Gil Birmingham) samt det rå og charmerende cowboyslæng i Yellowstone-stalden med den rapkæftede Teeter (Jen Landon) og den stoiske Lloyd (Forrie K. Smith) i spidsen.

 

Yellowstone foregår i nutidens Montana og handler om den indflydelsesrige Dutton-families kvægdynasti med alle dets intriger, konflikter og åbenlyse, utilslørede magtbegær.

Familieoverhovedet er John Dutton, fremragende portrætteret af Kevin Costner. Gennem knap fem sæsoner har vi fulgt strabadserne med at bevare gården, kvægdriften og familiens traditionelle levevis – med alle tænkelige midler.

Yellowstone sesong 5 2

I det afsluttende kapitel vil familien Dutton kæmpe videre for at bevare ranchen i kamp mod storkapitalistiske ejendomsudviklere, miljøforkæmpere og de lokale indianerstammer.

Læs også Hvordan dør John Dutton i Yellowstone? Om præcis en måned finder vi ud af, hvordan John Dutton (Kevin Costner) dør i Yellowstone. Men først skal vi lære at optræde som en cowboy fra Montana!

 

Yellowstone, sesong 5, del II_5 (1) Yellowstone, sesong 5, del II_5 (5) Yellowstone Season 5B - Unit Photography Yellowstone Season 5B - Unit Photography Yellowstone Season 5B - Unit Photography Yellowstone Season 5B - Unit Photography Yellowstone Season 5B - Unit Photography Yellowstone Season 5B - Unit Photography Yellowstone, sesong 5, del II_c (3) Yellowstone, sesong 5, del II_c (2) Yellowstone, sesong 5, del II_c (2) Yellowstone, sesong 5, del II_c (1) Yellowstone-sesong-5_a-4 Yellowstone, sesong 5, del II_1 Yellowstone, sesong 5, del II_5 (2)
<
>
Yellowstone, sæson 5, del II (Foto: SkyShowtime)

Produktionsstoppet (som har stået på siden efteråret 2022) bunder i en konflikt mellem serieskaber Taylor Sheridan og seriens ubestridte stjerne: Costner.

Ifølge Deadline var Kevin Costner utilfreds med, at optagelserne til Yellowstone trak ud og dermed kom i konflikt med hans andre projekter, ikke mindst hans kommende filmserie Horizon: An American Saga. Åbenbart havde Costner ikke forpligtet sig til så mange indspilningsdage, som Sheridan & Co ønskede.

 

Det er heller ikke let at planlægge andre projekter med den uforudsigelige produktion, hvor multitalentet Sheridan skriver på serien under optagelserne og pludselig kan finde på at tilføje ekstra afsnit.

Læs også Langt om længe! Om fire uger udkommer det sidste kapitel af Yellowstone - og du vil kunne se Rip, Beth & Co skarpere end nogensinde før.
Yellowstone sesong 5 del II 2 scaled 1
Yellowstone, sæson 5, del II (Foto: SkyShowtime)

PS! Landman er den seneste af Taylor Sheridans serier, der lige om lidt bliver tilgængelig for streaming på SkyShowtime. De andre er:

Læs også Her ser du Yellowstone! Serieskaber Taylor Sheridan er blandt de hotteste navne i streamingbranchen for tiden - men hvor (og hvordan) får du set alle hans eminente serier?

Det er også blevet bekræftet, at Michelle Pfeiffer skal spille en af hovedrollerne i den kommende efterfølger-serie The Madison.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bob Dylan-trailer!

Se traileren til Dune: Prophecy-traileren!

Eksplosiv Citadel-trailer!

Klassisk Alien - klar til VOD!

Hvordan dør John Dutton i Yellowstone?

Remake af en fornem klassiker!

Langt om længe!

Japansk mafia-action - intense kampscener

Nu stiger prisen for Netflix

Bag kulisserne!

Kidman + Curtis!

Flere romantiske juleforviklinger i vente