annonce
annonce

Fujifilm-understøttelse i Capture One

Redigeringsprogrammet Capture One fra Phase One får omfattende understøttelse af Fujifilm-kameraer.

Fase One er bedst kendt som mange professionelles foretrukne valg af mellemformatkameraer, men også for programmet Capture One, som vi testede for nylig.

Dengang skrev vi, at manglende understøttelse af mellemformatkameraer fra Fujifilm var et problem. Det kommer der en løsning på i den nye udgave af Capture One, kaldet 11.3.

Den kan nu downloades enten som opdatering til en eksisterende Capture One eller som 30 dages demo for senere licensering.

(Foto: Phase One)

Den nye version har raw-filunderstøttelse for alle nyere Fujifilm-kameraer og vil efterhånden understøtte Fujis Film Simulations, filmsimuleringer som f.eks. Provia, Velvia, Astia, Classic Chrome, PRO Neg. STD, PRO Neg. Hi – og vores favorit: Acros med silkebløde sort-hvid-toner.

Capture One får også understøttelse af Tethering til flere af Fujifilm-kameraerne, som så kan kobles til og styres fra computeren.

Se pressemeddelelsen her.

(Foto: Phase One)

 

Fase One er bedst kendt som mange professionelles foretrukne valg af mellemformatkameraer, men også for programmet Capture One, som vi testede for nylig. Dengang skrev vi, at manglende understøttelse af mellemformatkameraer fra Fujifilm var et problem. Det kommer der en løsning på i den nye udgave af Capture One, kaldet 11.3. Den kan nu downloades enten som opdatering til en eksisterende Capture One eller som 30 dages demo for senere licensering. [caption id="attachment_83690" align="alignnone" width="800"] (Foto: Phase One)[/caption] Den nye version har raw-filunderstøttelse for alle nyere Fujifilm-kameraer og vil efterhånden understøtte Fujis Film Simulations, filmsimuleringer som f.eks. Provia, Velvia, Astia, Classic Chrome, PRO Neg. STD, PRO Neg. Hi – og vores favorit: Acros med silkebløde sort-hvid-toner. Capture One får også understøttelse af Tethering til flere af Fujifilm-kameraerne, som så kan kobles til og styres fra computeren. Se pressemeddelelsen her. [caption id="attachment_83691" align="alignnone" width="800"] (Foto: Phase One)[/caption]  
Vi tester over 450 produkter i året, les denne testen og få full tilgang til Lyd & Bilde
Allerede abonnent? Logg inn.
Prøveabonnement
0,-
Fri tilgang til lydogbilde.no
Bronseabonnement
425,-pr/halvår
1/2 år (6 utgaver) Digitalutgaven Fri tilgang til lydogbilde.no
Sølvabonnement
749,-pr/år
Mest populær
1 år (11 utgaver) Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Gullabonnement
1149,-pr/år
1 år (11 utgaver) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Måned kr 49,-

Med et abonnement på Lyd & Bilde får du:

Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgave (iPad/Android) hver måned Betydelig rabatt Velg selv lengden på ditt abonnement, med eller uten SF Anytime Flott velkomstgave på årsabonnement

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-