Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Headset for kræsne spillere

Enestående lyd, god pasform og avanceret støjdæmpningsteknik – det er de ord, som Plantronics anvender i deres præsentation af den nye GameCom Commander….

Skrevet af / 20/08/2012 - 11:38
Headset for kræsne spillere

Bruger du meget tid på at sidde foran computeren og spille, ved du hvor vigtigt det er med et godt headset. Det skal ikke bare lyde godt og lukke lyden ude, det skal også være bekvemt.

Spiller du turneringer lover Plantronics, at GameCom Commander lukker lyden ude fra både publikum og andre spillere, så du kan have fuld fokus på det du skal – spille.

Materialet siges at være af robust kvalitet, som er lavet til at kunne tage med på rejse og andet sjov. Pasformen på headsettet siges at være meget komfortabel, hvilket hjælper dig med at holde koncentrationen på de rigtige tidspunker, i stedet for at rette den mod klemmende og kradsende hovedbeklædning.GameCom Commander har et lettilgængeligt kontrolpanel, aftagelig ledning og kommer i en specielt tilpasset opbevaring- og transporttaske. Føler du trangt til et sådan headset, vil det være i butikkerne i september 2012 til en pris på ca. 2.700 kroner.

www.plantronics.com

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top